برای یافتن شغل مناسب خود باید به سلیقه و ترجیحات خود توجه کنید و همچنین به دنبال ویژگی های مشاغل مختلف باشید تا از هر شغل آگاه شوید و بهتر بتوانید شغل مناسب خود را انتخاب کنید. مقاله سعی کرده ایم 5 راهکار عالی برای انتخاب شغل مناسب در اختیار شما قرار دهیم.
یکی از عوامل موثر در موقعیت و سبک زندگی هر انسانی، یافتن شغل مناسب است. امروزه کاریابی موضوعی است که ذهن همه را به خود مشغول کرده است. حتی گاهی می بینیم که بچه ها از کودکی به ما می گویند که ما می خواهیم در آینده باشیم. شغلی را انتخاب کنند، اما وقتی بزرگ شدند، شک می کنند که کدام شغل را برای خود انتخاب کنند، بهتر است این شک را از بین ببرند. مشاوره شغلی برای استفاده.
برای انجام هر کاری که برای داشتن اعتماد به نفس نیاز دارید، کسانی که اعتماد به نفس پایینی دارند اغلب به خواسته ها و اهداف خود نمی رسند و در زندگی دچار استرس، اضطراب و مشکلات شغلی می شوند. این افراد برای به دست آوردن عزت نفس بالا و رهایی از مشکلات در محل کار می توانند از مشاوره فردی کمک بگیرند.
برای یافتن شغل مناسب خود باید به سلیقه و ترجیحات خود توجه کنید و همچنین به دنبال ویژگی های مشاغل مختلف باشید تا از هر شغل آگاه شوید و بهتر بتوانید شغل مناسب خود را انتخاب کنید. مقاله سعی کرده ایم 5 راهکار عالی برای انتخاب شغل مناسب در اختیار شما قرار دهیم.
1. شناسایی و تشخیص
شناسایی می تواند به افراد کمک کند شغلی را پیدا کنند که مناسب آنها باشد، که به شباهت بین کار شما برای شغلی که می خواهید انجام دهید و شغلی که به آن علاقه دارید، مربوط می شود.
افرادی که بسیار دلسوز و مهربان هستند بهتر است در بخش مراقبت های بهداشتی کار کنند یا افرادی که به درآمد بالا علاقه مند هستند بهتر است در مدیریت یا بانکداری کار کنند.
2. تمرکز هنگام انجام کار
اگر وقت شما در حالی که مشغول هستید و غرق هستید و کاملاً متمرکز هستید تمام شده است. باید بدانید که شغلی دارید که مناسب شماست، اما اگر در هنگام انجام کار تمرکز ندارید و دائما برای تمام شدن آن لحظه شماری می کنید، بدانید که این شغل برای شما مناسب نیست.
3. درک خاص
اگر فکر می کنید درک بالایی از یک شغل دارید، می توانید آن کار و حرفه را به خوبی انجام دهید، یعنی عملکرد عالی خواهید داشت; چون شما آن را خوب درک می کنید و به راحتی انجام می دهید، اما کسانی که کار و کار را نمی فهمند، مطمئناً به دلیل سختی آن عقب می مانند.
4. سنجش میزان انگیزه آموزش و پرورش
برای یافتن شغل مناسب، فرد بدون اینکه کسی از او خواسته یا نیاز داشته باشد به دنبال اطلاعات در مورد یک شغل است و می خواهد در مورد این شغل اطلاعات بیشتری کسب کند و حس کنجکاوی را برانگیزد که نشانه این شغل است. مناسب برای فردی
5. میزان خستگی ناشی از کار
همانطور که در قسمت تمرکز گفتیم، اگر فردی به چیزی علاقه مند باشد، روی آن تمرکز می کند و متوجه گذر زمان نمی شود، اما اگر شخص دیگری علاقه داشته باشد، فکر می کنید زمان چقدر دیر می گذرد.
اگر انسان از انجام کار خسته و خسته شود، قطعاً این کار برای او مناسب نیست و اگر فردی با علاقه و پشتکار زیاد کار کند، شغل مناسبی پیدا کرده است.
مراحل پیدا کردن شغل مناسب
- شروع جستجوی شغل مناسب: یکی از سخت ترین مراحل زندگی هرکسی، یافتن شغل مناسب است که فرد تحت استرس زیادی قرار می گیرد، زیرا نمی داند چه اتفاقی می افتد و چه شغلی را انتخاب کند، این بهترین کار است. کاری که باید انجام دهید بدون ترس برنامه ریزی درستی داشته باشید و بدانید که این مرحله باعث رشد شخصی شما می شود.
- دفتر خاطرات کاری خود را آماده کنید: برای تهیه رزومه خود باید نکاتی را رعایت کنید، از جمله؛
– نوشتن رزومه به صورت بسیار کوتاه و مفید
– سعی کنید رزومه خود از 2 صفحه بیشتر نباشد
– خیلی واضح بنویسید تا خوانده شود
اگر سابقه کار جدید دارید، آنها را فهرست کنید
– در ابتدای رزومه از جملاتی استفاده کنید که منزلت شما را می رساند
– اگر تجربه و مهارت خاصی دارید بهتر است آنها را در نظر بگیرید و ….
- تهیه کاور لتر: Cover Letter صفحه ای است با خلاصه ای از محتویات رزومه، اکثر مدیرانی که برای استخدام به آنها مراجعه می کنید، همراه با CV از شما درخواست می کنند.
- ارسال درخواست شغلی: ممکن است بخواهید برای شغل آنلاین درخواست دهید، می توانید این کار را با پر کردن فرم درخواست شغل آنلاین انجام دهید. نام، ایمیل و و خود را وارد کنید و در صورت درخواست برای آنها یک نامه پوششی ارسال کنید.
- آمادگی برای مصاحبه: اگر از شما برای مصاحبه خواسته شد، به این معنی است که شرایط و رزومه شما تا حدودی مورد توافق قرار گرفته است و مصاحبه صرفا برای صحبت رو در رو با شما و بررسی اینکه آیا شایسته این پست هستید یا خیر انجام می شود. چه سر کار باشید و چه نباشید، گاهی اوقات می توانید قبل از مصاحبه شخصی تلفنی با شما مصاحبه شود.
- پیدا کردن ریشه های خود: در رزومه خود، افرادی را که قبلا با آنها کار کرده اید و رابطه خوبی با آنها داشته اید، فهرست کنید، زیرا مدیر می خواهد از آنها در مورد شما سوال بپرسد، و سعی کنید از صحیح بودن شماره تماسی که در مورد آنها می نویسید اطمینان حاصل کنید. ; زیرا مدیر قطعا به دنبال تجربه بد شما و صحت رزومه شما خواهد بود.
- رد شما: گاهی ممکن است در مصاحبه رد شوید، اما جای نگرانی و ناراحتی نیست و هرگز اعتماد به نفس خود را از دست ندهید، بهتر است تمام مراحل مصاحبه را بعد از رد شدن امتحان کنید. به خودتان یادآوری کنید و کاستی ها و اشتباهات خود را تصحیح کنید تا در مصاحبه هایی که در جاهای دیگر انجام می دهید آنها را تکرار نکنید.
شما دوست عزیز می توانید با متخصصین وب سایت روانشناسی گپچه به آدرس https://gapche.ir مراجعه کنید تا در روند انتخاب شغل خود کمک کرده و مراحل کار خود را هموار کنید.
زمان اخبار