فرادید| اگر در قسمتی از بدن خود احساس درد می کنید، این 17 ماده مغذی را در لیست غذایی روزانه خود قرار دهید. مصرف هر یک از آنها باعث کاهش یا توقف درد در اندام شما می شود.

1- روغن زیتون
محققان دانشگاه پنسیلوانیا دریافته اند که روغن زیتون حاوی ماده شیمیایی است که درد را به همان روشی که ایبوپروفن انجام می دهد کاهش می دهد. از این روغن می توانید در انواع سالادها و آشپزی روزانه استفاده کنید.

بروملین آنزیمی برای هضم پروتئین ها است که این میوه استوایی را به یکی از مغذی ترین غذاها برای تسکین درد تبدیل می کند. مطالعات نشان داده است که خوردن آناناس باعث کاهش درد در بیماران مبتلا به آرتروز زانو و آرتریت روماتوئید و کاهش تورم در بیماران مبتلا به سندرم تونل کارپ می شود.

سیب حاوی کوئرستین و آنتی اکسیدان های التهابی است. این میوه محبوب و خوشمزه یکی دیگر از موادی است که می توانید برای کاهش درد استفاده کنید.

4- آجیل و دانه های خوراکی
مغزها و دانه ها حاوی مقادیر زیادی منیزیم، آرژنین و ویتامین E هستند که نقش مهمی در کنترل درد دارند. گزینه ایده آل، خوردن آجیل خام و بدون نمک است. مصرف گردو، بادام زمینی، پسته، بذر کتان بیشتر توصیه می شود.

5- سبزیجات
انواع سبزیجات با برگ های سبز پررنگ مانند بروکلی، اسفناج و غیره. حاوی کاروتنوئید است که یک ماده ضد التهاب و ضد درد است.

6- شکلات تلخ
شکلات آنتی اکسیدان های زیادی دارد که با درد مقابله می کند. بر اساس مطالعه ای که در ایتالیا انجام شد، افرادی که یک مربع کوچک شکلات تلخ در روز می خورند، درد مفاصل و استخوان را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.

7- برنج قهوه ای
برنج قهوه ای و غلات کامل سرشار از فیبر هستند. فیبر به کاهش درد کمک می کند و پروتئین واکنش دهنده با ویتامین C را که در کبد تولید می شود و باعث التهاب می شود، کاهش می دهد.

آلبالو حاوی ماده شیمیایی به نام آنتوسیانین است که باعث ایجاد رنگ های آبی و قرمز در میوه های مختلف می شود و مانند آسپرین درد را متوقف می کند. تمشک و توت فرنگی نیز این مزیت را دارند.

9- پیاز سیر
ترکیبات گوگرد موجود در سیر و پیاز سیستم ایمنی را تحریک می کند و در نتیجه اگر درد احساس شود با مصر کاهش می یابد.

10 – چای سیاه و سبز
چای سرشار از آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها است که سلول های بدن را از هر گونه آسیب محافظت می کند.

کلم بروکلی از خانواده کلم ها است که حاوی ویتامین های C و K، اسید فولیک، فیبر و آنتی اکسیدان است. مطالعات نشان می دهد که این ماده غذایی سرشار از سولفورافان است که با کاهش سیتوکین ها درد را کاهش می دهد.

12- ماهی
ماهی های روغنی مانند سالمون حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که آنها را به یکی از بهترین غذاها برای کاهش درد و التهاب تبدیل می کند. مطالعه ای در دانشگاه سن پترزبورگ نشان داد افرادی که از درد گردن و کمر رنج می برند، اگر به مدت 3 ماه امگا 3 مصرف کنند، دردشان به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. مصرف ماهی حداقل دو روز در هفته توصیه می شود.

محققان دانشگاه اوکلاهاما دریافته اند که افراد مبتلا به آرتروز، به ویژه مردان، اگر روزانه 40 گرم سویا به مدت سه ماه مصرف کنند، درد کمتری خواهند داشت. مطالعات دیگر نشان می دهد که این ماده غذایی در کاهش درد زنان نیز موثر است. بهتر است این غذا را به صورت دانه های خوراکی هر روز مصرف کنید.

14- قارچ
فنل موجود در قارچ کمک زیادی به کاهش درد می کند.

15. کلم ترش
سلامت روده نقش مهمی در سلامت معده دارد و در نتیجه باعث کاهش درد در این ناحیه می شود. خوردن این ماده مغذی به کاهش فشار خون نیز کمک می کند.

کاروتنوئید موجود در توکوفرول موجود در آووکادو درد را کنترل کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

17- باب
لوبیا سرشار از منیزیم است که به کاهش درد و التهاب کمک می کند. بهترین لوبیا برای این کار لوبیا قرمز است.
منبع: rd
ترجمه: فرادید