آیا شما هم جزو کارگران و خانم های خانه دار هستید که با یک دست چند هندوانه می گیرید و سعی می کنید سالم به مقصد برسانید؟ این وضعیت امروز همه زنان شاغل است.
رسیدگی به امور خانه از یک سو و رسیدگی به کارهای بیرون از سوی دیگر باعث می شود زنان شاغل به دنبال راه هایی برای سرعت بخشیدن به کارهای روزمره خود باشند. یکی از کارهای مهم و زمان بر برای اکثر خانم ها آشپزی است.
سرعت عمل در تهیه غذای سالم و مقوی برای این دسته از خانم ها بسیار حائز اهمیت است به همین دلیل در این مقاله برای شما پیشنهاداتی داریم تا بتوانید در زمان کمتری از آنها برای تهیه غذاها و غذای مورد علاقه خود استفاده کنید.
با این ترفند آب سریعتر به جوش می آید
بیشتر غذاها به آب جوشیده نیاز دارند. اگر قصد دارید غذایی بپزید که باید با آب جوشیده آبکشی شود و برای این کار عجله دارید، کمی نمک به آب سرد اضافه کنید. با این روش آب سریعتر به جوش می آید.
برنج را سریعتر بپزید
اگر فرصت پخت برنج را ندارید و یا جزو خانم های شاغلی هستید که علاقه ای به پخت برنج از شب قبل ندارید، می توانید با این محلول برنج را سریعتر از همیشه بپزید. برنج را باید صبح یا شب قبل آبکش کنید. البته کمی خشن بگیرید سپس ته برنج را آماده کنید و برنج را داخل ماهیتابه بریزید و قابلمه را در یخچال قرار دهید و وقتی به خانه رسیدید کمی آب و روغن به برنج اضافه کنید و دم کنید.
آب شدن سریع ماهی
بهترین راه برای منجمد کردن ماهی، قرار دادن ماهی در شیر است. شیر طعم یخ ماهی را از بین می برد و طعم تازه ای به آن می دهد.
طرز پخت گوشت منجمد
اگر فرصت کمی برای یخ زدایی گوشت دارید به این نکات توجه کنید. لازم نیست منتظر آب شدن یخ باشید. فقط کف ماهیتابه کمی روغن بریزید و گوشت را داخل روغن بریزید. درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت سرخ شود و روی حرارت ملایم منجمد شود. البته برای مواردی که قبل از پخت باید یخ گوشت را باز کرد. آن را در آب داغ قرار دهید تا زودتر یخ بزند.
در پایان نمک را اضافه کنید
نمک باعث می شود غذا دیرتر بپزد. اگر غذای شما خورش تهیه شده با گوشت قرمز است، بهتر است در مراحل پایانی کار نمک اضافه کنید. افزودن نمک در مراحل اولیه از پختن گوشت جلوگیری می کند.
پیاز سرخ شده وجود دارد
پیاز سرخ شده در فریزر یکی از نکاتی است که پخت شما را سرعت می بخشد. البته توجه داشته باشید که پیاز و سیر سرخ شده را می توانید تا 6 ماه در فریزر نگهداری کنید. اما اگر پیاز سرخ شده تازه را ترجیح می دهید، می توانید از این استراتژی برای سرعت بخشیدن به کار خود استفاده کنید.
برای سرخ شدن سریعتر پیاز، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن داخل ماهیتابه اضافه کنید. به این ترتیب پیاز سریعتر سرخ می شود و طعم بهتری پیدا می کند.
تکنیک هایی برای پخت سریع لوبیا
بهترین راه این است که حبوبات را از قبل در فریزر بپزید، اما اگر حبوبات پخته شده را تمام کرده اید و وقت خیس کردن آن را ندارید و عجله دارید که غذا بپزد، آن را در قابلمه ای بجوشانید و 1 عدد خیار اضافه کنید تا پف کند. آب در حال جوش را کامل بگذارید و بگذارید با هم بجوشد.
روش دیگر استفاده از زیره است. در زمانی که لوبیاها در حال جوشیدن هستند، یک زیره کامل را در یک کیسه برزنتی بریزید و در آن را ببندید و در ماهیتابه قرار دهید تا با هم بجوشند. این کار باعث از بین رفتن تورم حبوبات می شود.
برای پخت سریعتر حبوبات می توانید از زودپز استفاده کنید. یکی دیگر از راه های سریع برای درست کردن حبوبات این است که حبوبات را شسته و در ظرفی بریزید و با آب جوش پر کنید و در ظرف را ببندید. بگذارید حداقل 12 ساعت در طول شب بماند.
سبزیجات سرخ شده را فریز کنید
استفاده از سبزیجات سرخ شده آماده یکی دیگر از راه های تسریع در پخت است. بادمجان سرخ شده و سرخ شده، کاکائو و سبزیجات سرخ شده می تواند بسیار مفید باشد. اما در نظر داشته باشید که حداکثر ماندگاری این مواد 3 ماه است.
سیب زمینی ها را سریعتر بپزید
برای اینکه سیب زمینی ها زودتر بپزند، آن ها را به قطعات کوچکتر برش دهید و در آب جوش بریزید تا نیم پز شوند. اضافه كردن كمي نمك به سيب زميني در حال جوش كردن، روند پخت را تسريع مي كند. حالا می توانید سیب زمینی ها را سرخ کنید یا از آنها کاکائو درست کنید.
طرز پخت مرغ و گوشت بلند آب پز
یک قاشق غذاخوری سرکه را به آبگوشت اضافه کنید. این باعث می شود که گوشت شما سریعتر بپزد و مغز استخوان شما در زمان کمتری بپزد.