این دستگاه اندروید شما را به روش های بسیار متفاوتی از آنچه فکر می کنید ردیابی می کند. جمع آوری داده ها از گوگل از طریق تلفن همراه اندروید لزوماً مشکلی نیست. بیشتر این داده ها در نهایت برای ارائه خدمات بهتر به کاربر استفاده می شود. با این حال، کاربر حق دارد از اطلاعات ارسال شده به Google آگاه باشد.
تلفنهای همراه Android دارای تنظیمات و برنامههای پیشفرض هستند که به Google اجازه میدهند نحوه استفاده کاربر از تلفن همراه برای مقاصد مختلف را کنترل کند. با توجه به خط مشی های داده گوگل، داده های تولید شده توسط فعالیت های کاربر ممکن است توسط شرکت به روش های مختلفی استفاده شود.
جمع آوری داده ها از گوگل از طریق تلفن همراه اندروید لزوماً مشکلی نیست. بیشتر این داده ها در نهایت برای ارائه خدمات بهتر به کاربر استفاده می شود. با این حال، کاربر حق دارد از اطلاعات ارسال شده به Google آگاه باشد.
ردیابی موقعیت مکانی
Android از موقعیت مکانی کاربر برای ارائه خدمات مرتبط یا نمایش مکان های نزدیک استفاده می کند. هنگامی که خدمات مکان را در دستگاه خود فعال می کنید و اجازه دسترسی به Google را می دهید، سیستم عامل Android شما شروع به ردیابی شما می کند.
به عنوان مثال، جایی که می روید، از کدام مسیر استفاده می کنید و مکان های مهمی که بازدید می کنید ردیابی می شوند. میتوانید تاریخچه مکانهایتان را در حساب Google و برنامه Google Maps ببینید.
راههایی برای غیرفعال کردن تاریخچه موقعیت مکانی از تنظیمات حساب Google وجود دارد، اما در نهایت تلفنهای Android به ارسال اطلاعات مکان ناشناس به Google برای بهبود خدمات خود ادامه میدهند.
Google Now
Google Assistant یا Google Assistant دستیار صوتی پیش فرض اندروید است که توسط گوگل ارائه شده است. این دستیار صوتی عملکردهایی را برای کنترل دستگاه و انجام کارهای مختلف از طریق دستورات صوتی ارائه می کند. از آنجایی که میتواند تقریباً کل تلفن همراه را از طریق فرمانهای صوتی کنترل کند، دستیار Google نیز حجم قابل توجهی از دادهها را ردیابی میکند.
این داده ها شامل مدل های صوتی، برنامه های کاربردی محبوب، اقدامات تکراری، مکان برای نمایش زمان و اخبار مرتبط و موارد دیگر است.
Google Assistant می تواند اکثر عملکردهای دستگاه را انجام دهد و برنامه ها را راه اندازی کند. بنابراین تقریباً به تمام داده های مربوط به این برنامه ها و عملکردها دسترسی دارد که از آنها برای نظارت و تجزیه و تحلیل نحوه استفاده کاربر از دستگاه استفاده می کند.
رمزهای عبور
اندروید یک ویژگی مفید برای ذخیره رمزهای عبور در Google Password Manager ارائه می دهد. این در شرایطی است که کاربر حق انتخاب استفاده از این ویژگی را دارد. گوگل رمزهای عبور کاربران را تجزیه و تحلیل می کند و نکات امنیتی و حفظ حریم خصوصی را ارائه می دهد.
وقتی رمز عبور را در مرورگر کروم یا در برنامهای مانند اینستاگرام یا لینکدین وارد میکنید، تلفن اندرویدی شما ذخیره رمز عبور را پیشنهاد میکند. اندروید این گذرواژهها را کنترل میکند، و مدیریت رمز عبور پیشنهاداتی را ارائه میکند که کدام یک از آنها برای استفاده مجدد یا ضعیف هستند.
برنامه های Google SMS، مخاطبین و شماره گیری
برنامههای پیامک، مخاطبین و شمارهگیری Google بهطور پیشفرض در اکثر گوشیهای اندرویدی نصب میشوند. این برنامهها به دلیل ویژگیهای مختلف و ادغام با حساب Google شما، برخی از بهترین نمونههای رایگان هستند.
مخاطبین و برنامه های شماره گیری اطلاعات مهم کاربر مانند مخاطبین، سابقه تماس، مخاطبین پرکاربرد و موارد دیگر را ردیابی می کنند. به طور مشابه، برنامه SMS گوگل پیام های متنی و مخاطبین را که اغلب استفاده می شوند ردیابی می کند.
از آنجایی که این برنامهها دادههای کاربر را با حساب Google خود همگامسازی میکنند، Android از آن برای نظارت بر فعالیتهای آنها استفاده میکند، اما این همگامسازی اغلب مفید است زیرا به عنوان یک نسخه پشتیبان از اطلاعات مهم کاربر عمل میکند.
شبکه های وای فای همسایه
ویژگی Nearby Wi-Fi Networks به دستگاه اندرویدی اجازه می دهد تا شبکه Wi-Fi را در منطقه ای که کاربر در آن قرار دارد و تا فاصله مشخصی جستجو کند. این ویژگی به دستگاه اجازه می دهد تا به شبکه های وای فای به خصوص شبکه های وای فای ذخیره شده و باز متصل شود.
تلفن Android شما از خدمات مکان برای ردیابی منطقه شما و جستجوی شبکه های Wi-Fi در هر کجا استفاده می کند. به این ترتیب میتواند دستگاه را برای دسترسی به شبکههای مجاور نظارت کند.
Google Photos
Google Photos یک برنامه ذخیره سازی عکس و ویدیو است که توسط گوگل ارائه شده است. Google Photos از عکسها و ویدیوها در سرورهای Google نسخه پشتیبان تهیه میکند، جایی که از رسانه کاربر برای بهبود سیستمها و هوش مصنوعی خود استفاده میکند.
Google عکسهای سفارشی را برای تبلیغات به اشتراک نمیگذارد، اما از دادهها برای آموزش سیستم هوش مصنوعی خود مانند Google Scan، Face Recognition و Album Creation برای بهبود آن استفاده میکند.
GoogleFoots همچنین از داده های GPS برای علامت گذاری مکان تصویر گرفته شده استفاده می کند. به این ترتیب GoogleFoots به طور غیر مستقیم موقعیت کاربر را ردیابی می کند.
تقویم گوگل
برنامه Google Calendar به طور پیش فرض روی اکثر گوشی های اندرویدی نصب شده است. این برنامه دارای ویژگی های حریم خصوصی قوی است، اما باید توجه داشت که سرویس ها و برنامه های گوگل از داده های تقویم برای تجزیه و تحلیل نحوه استفاده کاربر از آن استفاده می کنند.
تلفن همراه اندروید داده های تقویم گوگل را با سرورهای این شرکت همگام می کند. علاوه بر این، Google Assistant به برنامه ها و رویدادهای کاربر دسترسی دارد. این باعث می شود Google Calendar برنامه ای باشد که اندروید از آن برای نظارت بر کاربر استفاده می کند.
سابقه و تنظیمات مرورگر کروم
گوگل کروم نیازی به معرفی ندارد و امروزه پرکاربردترین مرورگر وب در جهان است. این مرورگر به طور قابل توجهی تکامل یافته است و ویژگی های حریم خصوصی خوبی را برای کاربران ارائه می دهد. در یک دستگاه Android، Google تاریخچه و تنظیمات Chrome را تجزیه و تحلیل میکند تا پیشنهادات مناسب برای بهبود تجربه کاربر ارائه دهد.
در این راستا، urals، تصاویر، حافظه پنهان و سایر منابع از تاریخچه مرورگر ذخیره می شود تا عملکرد آن بهبود یابد. به طور پیشفرض، تمام سابقه مرورگر و فعالیت کاربر شما با حساب Google شما همگامسازی میشود. اگر نمیخواهید این اطلاعات را به اشتراک بگذارید، میتوانید از حالت ناشناس در Chrome استفاده کنید.
گوگل آنالیتیکس را در برنامه ها ردیابی کنید
Google Analytics یک ابزار سئو و بازاریابی برای تجزیه و تحلیل عملکرد یک برنامه یا وب سایت است. Google برنامههای اندروید، الگوهای استفاده و سابقه کاربر را برای جمعآوری و ارسال دادهها از برنامهها به Google Analytics نظارت میکند.
Google Analytics اغلب برای ردیابی استفاده از یک برنامه خاص با ایجاد یک شناسه ردیابی منحصر به فرد تنظیم می شود.
داده های مشاهده شده را می توان در قالب آمار از عوامل هوش مصنوعی و یادگیری ماشین پیشرفته گوگل جمع آوری کرد. تقریباً هر برنامهای که نصب میکنید ممکن است کد Google Analytics را تعبیه کرده باشد.
از داده ها و تنظیمات برنامه نسخه پشتیبان تهیه کنید
هر بار که از گوشی اندروید خود نسخه پشتیبان تهیه می کنید، داده ها و تنظیمات برنامه در فضای ابری ذخیره می شود. این دادههای پشتیبان در Google Drive و سرورهای Google ذخیره میشوند و به Google اجازه نظارت بر آنها را میدهند.
طبق سیاست گوگل، این شرکت می تواند داده ها و تنظیمات برنامه را تجزیه و تحلیل کند تا نسخه پشتیبان را ایمن نگه دارد و تمام داده های مخرب را نظارت کند. سیستم امنیتی اندروید نیز برای اطمینان از امنیت، آرشیو را قبل از آپلود در فضای ذخیره سازی ابری اسکن می کند.