کیوی را با آسپرین جایگزین کنید!

کیوی مانند قرص آسپرین خون را رقیق کرده و از تشکیل پلاک در خون جلوگیری می کند.

کیوی حاوی مقادیر زیادی آنزیم محلول در پتاسیم به نام پاپائین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است و ممکن است برای برخی افراد حساسیت داشته باشد. این میوه به دلیل خاصیت کاهنده بر سطح تری گلیسیرید، غلظت خون را کاهش داده و از تنگ شدن عروق و سکته های مختلف جلوگیری می کند.

کیوی منبعی غنی از ویتامین C، پتاسیم، ویتامین E، اسید فولیک، فیبر و روی است که برای سلامت بدن بسیار موثر بوده و هر کدام خواص مفید زیادی دارند. ویتامین C کیوی منبع غنی ویتامین C است، بنابراین ویتامین C آن دو برابر پرتقال است. مطالعات نشان می دهد که مصرف یک کیوی در روز کافی است.

آنزیم های کیوی در معده توسط اسید معده تجزیه می شوند، اما اسید معده پس از مصرف مقادیر زیاد گوشت و لبنیات تا حدودی خنثی می شود و آنزیم های کیوی می توانند برای مدت کوتاهی عمل کنند. این زمان برای تجزیه پروتئین به قطعات کوچکتر کافی است.این کار هضم غذاهای سنگین را در معده و روده تسهیل می کند.

کیوی حاوی مقدار زیادی اگزالات است که باعث تشکیل سنگ در کلیه ها و کیسه صفرا می شود، بنابراین برای افراد مستعد ابتلا به سنگ کلیه و کیسه صفرا مضر است.

منبع: سلامت نیوز

  آفت خودشیفتگی جمعی در جامعه

دیدگاهتان را بنویسید