کیفیت نان فقط به گندم بستگی ندارد

عباس ارشدی گفت: گندم گندمی که در فرآیند تولید و مصرف داریم بهترین نوع گندم از نظر گلوتن و پروتئین است. با توجه به تامین برخی از گندم های مورد نیاز از منابع خارجی، گندم های داخلی و خارجی پس از اختلاط بر اساس کیفیت به کارخانه ها عرضه می شود.

ارشدی می گوید: طبق آزمایشات انجام شده آرد و گندم در کشور از نظر گلوتن و پروتئین بالاترین استاندارد را دارند اما ادعا و شکایت در مورد بی کیفیتی گندم را نمی پذیریم.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران گفت: مولفه هایی مانند نیروی انسانی، ماشین آلات پخت و فرسودگی آنها بر کیفیت نان تأثیر می گذارد و به عبارتی خود گندم بر کیفیت نان تأثیری ندارد.

کیفیت نان فقط به گندم بستگی ندارد

بر اساس اطلاعیه بازرگانی دولت، نتایج ارزیابی کارشناسی مرکز مذکور از کیفیت نان های سنتی شامل سنگگ، بربری، توفتون و لواش در سه ماهه اول سال 1401 مطلوب اعلام شد که بر اساس آن کیفیت نان های سنتی نان تولیدی کشور بر اساس استاندارد 2628 با میانگین نمره کیفی دارای شرایط مطلوب در محدوده 86 تا 100 بود.

  رتبه بندی و بازنشستگی معلمان سونامی

دیدگاهتان را بنویسید