کشف شی ناشناخته در آب های خلیج فارس

یک باستان شناس زیر آب از کشف تصادفی شی جدید و ناشناخته در سواحل خلیج فارس خبر داد.

سمانه لشگری، فارغ التحصیل رشته باستان شناسی و فوق لیسانس غواصی به ایسنا گفت: به طور اتفاقی هنگام غواصی در سواحل خلیج فارس در شهرستان کشم، شی ناشناخته ای را در بستر دریا مشاهده کردیم. در اولین بازدید تصور می شد که از سنگ ساخته شده است.

او کشفی را که با بهزاد دانا، مربی بین المللی غواصی انجام داد، توضیح داد که از نظر هندسی، یک دیسک استوانه ای است.

 اتفاق عجیب در خلیج فارس
وی وجود شخصیت‌های مذهبی مانند صلیب، شمعدان «روشنگر» یهودی، شعله و طاق ضربی را در این شی مهم می‌داند و می‌گوید: «همه این پیکره‌ها در یک گل چهارپر نقش بسته است. . سطح جسم و دیوار به طور کلی و پشت به صورت ورقه های جداگانه.

لشگری تاکید کرد: هنوز مطالعات دقیق تری در این محوطه انجام نشده اما گزارش اولیه آن به اداره کل میراث فرهنگی منطقه آزاد کشم و پژوهشگاه باستان شناسی وزارت میراث فرهنگی ارائه شده است. سپس لایه زیرین به آن متصل می شود.

از سوی دیگر، نماد جغرافیایی شمالی به شکل N انگلیسی نیز در بیرون این گل، در میان نقش صلیب و شمعدان «مونورا» نقش بسته است.

یک شی ناشناخته را پیدا کنید
وی این سوال که این سایت چیست و چرا در این بستر فرو رفت را مبهم ترین نقطه این کشف دانست و افزود: شاید بتوان نمادهای مذهبی و نماد شمالی را تا دوره صفویه و پس از آن در کنار هم قرار داد. انگلیسی تصور شده است، اما با توجه به جنسیت فرضی، در حال حاضر نمی توان این قدمت را برای این شیء پذیرفت و باید تاریخ مدرن تری ابداع کرد.

  قتل برای تهدید

وی امکان دستیابی به هر نتیجه ای را برای این محوطه پس از تحقیقات بیشتر فراهم کرد و گفت: امیدواریم با همکاری پژوهشگاه باستان شناسی و سازمان میراث فرهنگی بتوانیم نتایج علمی و دقیق تری در زمینه پیشینه، عملکرد و چرایی از این محوطه به دست آوریم. این سایت جالب می گوید: «در واقع تحقیق در این سایت می تواند سرآغازی برای تحقیقات مستمر هر چه بیشتر در سواحل و بستر دریای خلیج فارس در جزیره کشم باشد.

لشگری ادامه داد: خلیج فارس در طول هزاران سال یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین آبراه های تاریخ و تمدن بوده است. این بستر دریا با منابع طبیعی خود همواره دلیل توجه و ایجاد چهره ای خاص از همسایگان و حتی بیگانگان از مناطق دور افتاده بوده است، از این رو این جمعیت ها و تمدن ها تأثیر زیادی بر منطقه و بستر این خلیج گرانبها گذاشته اند.

سایت ناشناخته در آب های خلیج فارس
این دانش آموخته باستان شناسی با تاکید بر عظمت و اهمیت خلیج فارس گفت: متاسفانه پژوهش در زمینه تاریخ و باستان شناسی این منطقه دارای کاستی های فراوانی است که تحقیقات و کاوش های زیر آب بسیار کم و بسیار اندک است.

وی ادامه داد: اکتشافات مربوط به باستان شناسی زیر آب تاکنون عمدتاً شامل کشتی های غرق شده و مکان های تجاری معمولی و روزمره آنها بوده و یافته های مربوط به مذهب یا نمادهای مذهبی بسیار نادر است.

دیدگاهتان را بنویسید