کدام قرص ها بیماری عروق کرونر قلب را درمان می کنند؟

فرادید| حدود دو سال از شیوع کووید 19 در جهان می گذرد و از آن زمان تاکنون محققان از داروهای مختلفی برای درمان بیماری عروق کرونر قلب استفاده کرده اند. اما اکنون مرک و فایزر اعلام کرده اند که این قرص ها برای استفاده اضطراری به سازمان غذا و داروی آمریکا ارسال شده است. این در حالی است که اگر این دو شرکت دارویی موفق به اخذ مجوزهای لازم شوند، اولین قرص های عروق کرونر خواهند بود که به دست بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب می رسد.

به گزارش فرادید؛ مرک اولین شرکت دارویی بود که گفت مولنوپیراویر، یک قرص ضد کووید 19 تولید شده توسط این شرکت، می تواند خطر بستری شدن در بیمارستان و مرگ را در درمان بیماران کرون کاهش دهد.

یک ماه پس از این خبر، فایزر اعلام کرد که یک درخواست اضطراری برای Paxlovid، دارویی تولید شده توسط این شرکت، در سازمان غذا و داروی ایالات متحده ثبت کرده است.

البته CNBC گزارش می دهد که فایزر و مرک تنها شرکت های دارویی نیستند که در پروژه دارویی کرونا سرمایه گذاری کرده اند. با این حال به نظر می رسد در ماه های آینده قرص های دیگری نیز معرفی شوند.

کدام قرص ها بیماری عروق کرونر قلب را درمان می کنند؟
اثر مولنوپیراویر و پاکلووید چیست؟

محققان مرک ماه گذشته از اثربخشی بالای داروی خوراکی آزمایشی مولنوپیراویر در برابر انواع ویروس کرونا، از جمله واریانت دلتا خبر دادند.

به گفته محققان، این دارو زمانی بیشترین تاثیر را دارد که در ابتدای بیماری عروق کرونر قلب مصرف شود.

این شرکت ادعا می کند که مصرف مولنوپیراویر خطر بستری شدن در بیمارستان و مرگ را در بیماران مبتلا به بیماری کرون به نصف کاهش می دهد.

  سوت رادیویی جدید; دستور «زیاد حرف نزن» به میزبان + فیلم

اما این شرکت داروسازی گفت که یک مطالعه درمانی داروی مولنوپیراویر قرار است تا اوایل نوامبر تکمیل شود.

از سوی دیگر فایزر ادعا می کند که داروی Paxlovid این شرکت خطر بستری شدن یا مرگ بیماران 18 ساله و بالاتر را تا 89 درصد کاهش می دهد.

با این حال، محققان فایزر می گویند که 89 درصد از اثربخشی Paxlovid به این شرط است که بیمار طی سه روز پس از شروع علائم کووید-19 از فایزر استفاده کند.

کدام قرص ها بیماری عروق کرونر قلب را درمان می کنند؟
Merck & Pfizer Corona چه زمانی راه اندازی می شود؟

مرک ماه گذشته گفت که از سازمان غذا و داروی ایالات متحده، اتحادیه اروپا و وزارت بهداشت بریتانیا درخواست مجوز برای استفاده از مولنوپیراویر برای استفاده اضطراری کرده است. اما دو هفته پس از ارسال درخواست، وزارت بهداشت بریتانیا اولین قدم را برداشت و مجوز اضطراری برای داروهای مرک صادر کرد.

با صدور این مجوز، مولنوپیراویر به عنوان اولین داروی درمان تاج وارد کشور شد.

FDA همچنین می گوید که درخواست مرک را تا پایان نوامبر بررسی خواهد کرد. با این حال، مرک قصد دارد تا پایان سال جاری 10 میلیون عدد از این قرص ها را تولید کند.

هنوز مشخص نیست که او پس از ترک این سمت چه خواهد کرد. اما به نظر می رسد این درخواست به دسامبر موکول شود.

اما خبر خوب این است که شرکت داروسازی آمریکایی فایزر قراردادی را امضا کرده است که به این شرکت اجازه می‌دهد تا قرص‌های درمانی کووید 19 را در 95 کشور در حال توسعه تولید و بفروشد.

بر اساس گزارش ها، بیشتر کشورهای مشمول این قرارداد در آفریقا و آسیا هستند. البته کشورهایی مانند برزیل، چین، روسیه، آرژانتین و تایلند در فهرست کشورهای این معاهده قرار ندارند.

  آمار مرگ تاج، امروز 1401/16

با این حال، به نظر می رسد از ابتدای سال 2022، قرص های درمانی کرونا در دسترس مردم سراسر جهان قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید