چگونه نان درست کنیم انجمن کاکلی 24

جامعه 24- نان کاکلی نان مخصوص شهر چهارمحال و بختیاری و شهرکرد است که در فر پخته می شود و البته دستور پخت متفاوتی نیز دارد.

نان کاکلی کمی شبیه نان جو است اما این نان طعم شیرینی دارد. این نان خوشمزه از گردو و کشمش خرد شده استفاده می کند، گردو حاوی امگا 3 و سرشار از آنتی اکسیدان است و از سرطان و بیماری های قلبی محافظت می کند.

کشمش استفاده شده در این نان سرشار از ویتامین D است و از پوکی استخوان محافظت می کند. در ضمن روی آن کنجد و سیاه دانه می ریزند و نان آن بسیار مقوی و پر خاصیت است.

طرز تهیه نان کاکلی

مواد لازم برای دستور پخت نان کاکلی

آرد نان شیک
شیر 1 لیوان
1 قاشق غذاخوری خمیر
نصف لیوان شکر
نصف پیمانه روغن برای سرخ کردن
گردوی آسیاب شده نصف پیمانه
1 عدد تخم مرغ
نصف فنجان کشمش
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
زعفران 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه نان کاکلی
مواد دستمال برای تهیه نان کاکلی
سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری
کنجد 1 قاشق غذاخوری
1 عدد تخم مرغ


بیشتر بخوانید: از غذاهای سنتی افغانستان چه می دانید؟


طرز تهیه نان کاکلی

به گزارش جامعه 24، برای تهیه این نان خوشمزه ابتدا در تابه ای روغن می ریزیم و زردچوبه را در روغن تفت می دهیم. زعفران پخته شده را به همراه شیر به مواد داخل تابه اضافه کنید.

سپس در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن، مایه خمیر، شکر، کشمش و گردو را با هم مخلوط کرده و نمک و آرد را به مواد داخل تابه اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

  کاهش قیمت خودرو؛ 3 تا 50 میلیون تن!

طرز تهیه نان کاکلی
روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و 1 ساعت استراحت دهید تا خمیر ور بیاید. سپس 150 گرم از خمیر را برداشته و با وردنه خیلی نازک وردنه می کنیم.
را
می توانیم با دست به خمیر حالت دهیم. سپس نوبت به پهن کردن نان می رسد. با قلم مو مواد رول شده را روی نان ها بمالید و برای تزیین روی مواد کنجد یا سیاه دانه بپاشید.

نان رول ها را به مدت نیم ساعت در فر با دمای 175 درجه سانتی گراد می پزیم. این نان ماندگاری بالایی دارد و به راحتی می توانید آن را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. نوش جان.

2022-07-26 05:34:02

دیدگاهتان را بنویسید