پروژه های ارزشمند گروه مالی گردشگری و بانک گردشگری به تدریج به بهره برداری می رسد

در نشست تخصصی بازار سرمایه و فرصت های سرمایه گذاری اعلام شد پروژه های ارزشمند گروه تامین مالی گردشگری و بانک گردشگری به صورت مرحله ای به بهره برداری می رسد.

پروژه های ارزشمند گروه مالی گردشگری و بانک گردشگری به تدریج به بهره برداری می رسد

بر اساس گزارش ها زمان اخبار به گزارش گروه تامین مالی گردشگری، در این پنل تخصصی رئیس اداره “شرکت ها و ابزارهای نوین مالی” بانک گردشگری گفت: این بانک در پروژه های مهمی در حوزه گردشگری، هتلداری، صنعت و معدن سرمایه گذاری کرده است. ، تفریحی و ورزشی «برخی از آنها به بهره برداری رسیده اند و برخی دیگر یکی پس از دیگری به بهره برداری خواهند رسید.
رضا عبدالهی افزود: از جمله این پروژه ها می توان به پروژه در حال اجرا در فاز 2 مجتمع فولاد بناب صنعت اشاره کرد که در ماه های ابتدایی سال 1402 افتتاح شد و علاوه بر ایجاد اشتغال فراوان، موجب توسعه نیز می شود. از این شهر.”
وی ادامه داد: هلدینگ ماهان به عنوان واحد صنعتی و معدنی گروه مالی گردشگری دو نگرش دارد. یکی اینکه هیچ نقطه ثابتی برای توسعه صنعت فولاد در بخش معدن وجود ندارد و دیگری عرضه سهام ماهان در بورس است.
عبداللهی یکی دیگر از دارایی های ارزشمند گروه مالی گردشگری را مجموعه سرزمین ایرانیان (جزیره) برشمرد و گفت: این مجموعه یک هزار و 700 هکتار وسعت دارد که هزار و 400 هکتار آن برای سرمایه گذاران مفید و مورد بهره برداری قرار گرفته و دارای مزایای فراوانی است. “
وی همچنین پروژه میکمال کیش و افق نیایش را از دیگر سرمایه های ارزشمندی خواند که با مشارکت بانک گردشگری محقق شده است. پروژه میکمال 10 اسفند ماه سال جاری به طور رسمی افتتاح می شود و پروژه افق نیایش که انشعابات آن نهایی شده است در سال 1403 در حوزه های اداری، تجاری و پارکینگ به اتمام می رسد.
در این پنل تخصصی، مدیر بازار سرمایه و ابزارهای نوین گروه مالی گردشگری گفت: چهار بازار موازی با بازار سرمایه وجود دارد: بازار ارز و سکه، مسکن، سرمایه گذاری در بازار کالاهای خودرویی و اوراق با درآمد ثابت و منابع مالی. دادن.
مهدی احلتفی در این نشست تخصصی که با حضور تعدادی از مدیران شرکت های بورسی و سرمایه گذاران برگزار شد، افزود: بررسی ها نشان می دهد رشد نقدینگی طی 20 سال گذشته روندی صعودی داشته است.
وی ادامه داد: در حال حاضر رشد نقدینگی کشور متناسب با تولید ناخالص داخلی (GDP) و رشد اقتصادی نیست، بنابراین وقتی این نسبت وجود نداشته باشد منجر به افزایش قیمت ها می شود.
در پایان جلسه حاضرین سوالات خود را مطرح کردند و پاسخ های لازم توسط مدیران گروه تامین مالی گردشگری و بانک جهانگردی داده شد.

  توجه؛ خوردن چای با توت و خرما مضر است!

دیدگاهتان را بنویسید