پایان درگیری خونین دو طایفه در خوزستان؛ قتل و قصاص 20 نفر!

فرادید| درگیری خونین 7 ساله که از باغملک تا رامهرمز خوزستان ادامه داشت، سرانجام به صلح بین دو طایفه درگیر منجر شد. البته رئیس قوه قضائیه معاون فرهنگی خود را به عنوان عامل صلح و سازش در این پرونده منصوب کرد و در نهایت دیدار دو طایفه با اعضای قوه قضاییه منجر به امضای معاهده صلح شد.

به گزارش فرادید؛ محمد باکر الفت، معاون فرهنگی قوه قضائیه می گوید که پرونده نزاع منجر به قتل دو طایفه محمدی و محمد موسایی یکی از مهمترین پرونده های قضایی آنها در استان خوزستان است.

وی گفت: درگیری خونین دو طایفه در روستای پتک جلالی باغملک استان خوزستان منجر به کشته شدن 18 نفر، انتقام جویی، مجروح شدن و آواره شدن چند خانواده شد.

به گفته معاون فرهنگی قوه قضائیه جلسه ای با حضور سران دو طایفه و پس از فوت خانواده های قربانیان و پرداخت دیه و بازگشت اهالی دو طایفه به روستا برگزار شد. از پاتک جلالی باغملک، قرارداد صلح و آشتی بین دو طایفه امضا شد.

بر اساس گزارش دادگستری خوزستان، درگیری خونین دو طایفه محمدی و محمد موسایی در هفت سال گذشته منجر به کشته شدن 18 نفر، قصاص دو نفر، مجروح شدن 150 نفر و آواره شدن 300 خانواده شده است.

پایان درگیری خونین دو طایفه در خوزستان؛  قتل و قصاص 20 نفر!
درگیری خونین بگملک از کجا شروع شد؟

ماجرای مهم ترین پرونده 7 سال اخیر قوه قضائیه در استان خوزستان از آنجا آغاز می شود که بزی یکی از اهالی وارد زمین کشاورزی دیگری می شود. به گزارش خبرنگاران محلی، این حادثه منجر به درگیری لفظی بین مالک زمین کشاورزی و صاحب بز شد که در پی آن بستگان صاحب بز، صاحب زمین کشاورزی را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

  تصادف یک دستگاه خودرو با قطار مسافربری در کرج

البته برخی از مقامات محلی نیز می گویند که این اختلاف فقط بر سر خوردن برگ درختان باغ همسایه توسط بزها نیست. گفته می شود که اختلاف بین طایفه محمدی و محمد موسایی سابقه طولانی دارد. اما با این اتفاق کوچک، زخم های گذشته باز شد و حادثه بزرگی رخ داد.

اما با ضرب و شتم صاحب زمین کشاورزی، درگیری بالا گرفت و سلاح های دو طایفه به سمت یکدیگر هدایت شد.

در همین راستا اولین درگیری مسلحانه در تابستان 1394 اتفاق افتاد که در آن 9 نفر جان باختند. گفته می شود در این درگیری یک نفر از طایفه محمدی و هشت نفر از طایفه موسایی کشته شدند.

اما این پایان ماجرا نبود و در اسفند ماه سال بعد طایفه موسایی به خانواده های طایفه محمدی هجوم بردند. در این حادثه سه مسلمان جان خود را از دست دادند و سه تن دیگر مجروح شدند.

ساکنان می گویند که این دو قبیله در هفت سال گذشته اکثر مزارع، پمپ های آب، خانه ها و اتومبیل ها را ویران کرده اند.

پایان درگیری خونین دو طایفه در خوزستان؛  قتل و قصاص 20 نفر!

اختلاف دو طایفه چگونه از باغملک به رامهرمز رسید؟

با ادامه درگیری مسلحانه و خونین دو طایفه، بسیاری از منازل و زمین های کشاورزی روستای پتک جلالی باغملک به آتش کشیده شد. به همین دلیل بسیاری از خانواده های ساکن در این روستا تصمیم به مهاجرت به شهر همجوار رامهرمز می گیرند.

به گفته مقامات محلی، روستای پتک جلالی در باغملک که زمانی 2000 نفر جمعیت داشت، در سال 2016 به حدود 300 نفر رسید، اما برخی می گویند جمعیت این روستا در حال حاضر به کمتر از این میزان رسیده است.

  توجه؛ عوارض با قطع تصادفی داروهای فشار خون

البته ممبینی فرماندار رامهرمز گفته است که مهاجرت اجباری برخی از خانواده های دو طایفه محمدی و محمد موسایی به آن شهر از خشم سران دو طایفه کاسته نشده و گاه و بیگاه درگیری هایی در این شهرستان رخ می دهد. رامهرمز.

در همین راستا روزنامه ایران سال ها پیش با انتشار گزارشی عملکرد فرماندار رامهرمز را تایید کرد. یکی از اهالی شهر به خبرنگار ایرانی گفت که یکی از اعضای طایفه محمدی صاحب یک کارخانه موتورسیکلت سازی متعلق به محمد موسیها او را مقابل مغازه اش کشته است. در حالی که بیچاره هیچ نقشی در درگیری ها نداشت.

وی ادامه می دهد: آن شب قیامت بود، عده ای از محمد موسایی برای جبران خون های ریخته شده توسط طایفه محمدی چندین خانه و ماشین آل محمدی را به آتش کشیدند و به سوی یکدیگر تیراندازی کردند.

دیدگاهتان را بنویسید