پاستا را به روشی خوشمزه تر بپزید

ذائقه ما به گونه ای است که اگر غذا را زیاد بخوریم، تا زمانی که اصلاً به آن دست نزنیم، ضربه می خوریم. بهتر است به تنوع غذاها توجه شود; اما با ماکارونی و گوشت چرخ کرده چند نوع غذا می توان تهیه کرد؟

به گزارش خانه تست؛ اگر همین مواد را به ایتالیایی ها بدهیم، با افزودن چند فلفل یا تغییر شکل پاستا، بیش از 5 نوع غذا تحویل می دهند. از آنجایی که ماکارونی مانند لوبیا پلو را فقط با مواد خورشتی رها می کنیم، با کمی تغییر می توانیم ماکارونی را جذاب و خوشمزه تر کنیم.

عناصر:

پیاز بزرگ: یک عدد

گوشت چرخ کرده یا سویا: 300 گرم

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز: کمتر از نصف قاشق چایخوری

آویشن: یک قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری پر

روغن سرخ کردنی

بسته بندی ماکارونی فرمی (غیر معمولی و ترجیحا رشته ای)

سیب زمینی: یک عدد

فلفل دلمه ای: یک عدد

قارچ: 300 گرم

پنیر پیتزا: 500 گرم

طرز تهیه و دستور تهیه:

به این ترتیب رب را جذاب تر کنید

۱ ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا شیشه ای شود.

2. سویا یا گوشت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم جدا کنید.

3. پاستا، ادویه و نمک را اضافه کنید.

4. فلفل و قارچ را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید و 15 دقیقه بجوشانید.

5. یک لیوان آب به مواد اضافه کنید و کف تابه را کم کنید و بگذارید 1 ساعت بپزد.

6. روی پاستا آب بریزید و بعد از 15 دقیقه آبکش کنید.

  داستان های ناگفته اثر مارلون براندو; از آسانسور تا یک ستاره سینما

7. بعد از آبکش کردن، سیب زمینی ها را برش بزنید و کف تابه را در جایی که می خواهید غذا بپزید قرار دهید و کمی روغن اضافه کنید. (شعله ضعیف)

8. حالا یک لایه ماکارونی اضافه کنید، سپس کمی پنیر پیتزا و سپس مواد را اضافه کنید، دو بار پاستا را بریزید و تکرار کنید تا مارگارین تمام شود. (مطمئن شوید که آخرین لایه پاستا و مقدار زیادی پنیر برای پیتزا باشد)

9. حالا مواد را در بشقاب قرار دهید و بگذارید 30 تا 45 دقیقه بجوشد سپس سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید