گروه خودروسازی سایپا که تامین کننده شفت دنده از اواخر سال 1399 تا به امروز بوده است، بالاترین و بالاترین سطح گارانتی را در بین خودروهای ملی جدید خود به مشتریان خود ارائه کرده است.
بر اساس گزارش ها زمان اخبار درست یک سال پیش اعلام شد که شاهین با موتور 1.5 لیتری توربو و در عین حال هشت سوپاپ تولید می شود. همزمان با آغاز تولید آزمایشی خودروی شاهین در شرکت سایپا، روند تولید موتور آغاز و بیش از پیش شتاب گرفت. برای این منظور، با تکیه بر دانش و قدرت داخلی، پروژه جدیدی برای توسعه یک موتور برای پلت فرم است SP کاملا بومی طراحی شده و به مرحله تولید رسیده است. یکی از دستاوردهای پروژه شاهین موتور تولید نمونه کلیه قطعات از تامین کنندگان داخلی بود که برای اولین بار در تاریخ صنعت خودروسازی کشور محقق شد. قطعات این موتور تست استاندارد عملکرد بهینه درایو را با موفقیت به پایان رساند و در نهایت این موتور با تکیه بر توان علمی کارشناسان معاونت پژوهشی و توسعه مگاموتور به مرحله تولید رسید.
طراحی اجزا و سیستم های اساسی
طراحی قطعات و سیستم های اصلی موتور M15TC قسمتی از آن شامل نصب بلوک، سرسیلندر، پایه پیستون و رینگ پیستون، پمپ آب و پمپ روغن، کاتالیزور مطابق با استاندارد آلایندگی یورو 5 و پایه فرز، ساخت سایپا می باشد. تمامی این قطعات و سیستم های اصلی موتور جدید و مطابق با شرایط خودرو شاهین طراحی شده اند. توسعه احتراق این موتور به منظور دستیابی به حداکثر گشتاور 178 نیوتن متر از 1750 تا 4250 دور در دقیقه و حداکثر قدرت 110 اسب بخار انجام شد. در 5000 دور در دقیقه و سپس انجام تست های عملکرد و تست هایی مانند کالیبراسیون، ABS،،ایربگ خنک کننده نیز روی نمونه اولیه شاهین قرار گرفت. سیستم انتقال نیرو که برای آن در نظر گرفته شده است 5F18 بود. این گیربکس پنج سرعته دستی که با مکانیزم کابلی متفاوت عرضه می شود، نسبت به رقبای خود از فناوری تولید بالاتری برخوردار است و ساختار تعویض دنده جدیدی دارد.
بهبود مشخصات فنی درایو فالکون
نسخه اصلاح شده و ارتقا یافته موتور M15 این موتور با تکنولوژی توربوشارژر تقویت شده و دارای سیم پیچ های متفاوتی نسبت به نسخه های استفاده شده در خودروهای قبلی سایپا است که به طور کلی تنفس این موتور هشت سوپاپ در دورهای بالاتر را آسان می کند.
این موتور 110 اسب بخار 178 نیوتن متر گشتاور تولید می کند. در اینجا لازم به ذکر است که کشش هر خودرو نه تنها بر اساس تعداد اسب بخار، بلکه بر اساس میزان گشتاور، وزن خالص و عملکرد گیربکس تعیین می شود. در حالی که محدوده قدرت اصلی سدان های بالای 4.4 متر در داخل حدود 100 تا 110 اسب بخار و حداکثر گشتاور آنها حدود 142 تا 158 نیوتن متر است، در فاز اول تولید آن با حداکثر گشتاور 178 نیوتن متر و گیربکس دستی جدید وارد شاهین شد. با موتور توربو کشش قابل توجهی به خودرو می دهد. یکی دیگر از مزیت های فنی شاهین ورود سریعتر کشش و شتاب در زنجیر فنی این خودرو به دلیل سیستم توربو نصب شده بر روی موتور 1.5 لیتری آن است. برای خودروهای تنفس طبیعی، حداکثر گشتاور معمولاً بین 3000 تا 3500 دور در دقیقه است، اما با آخرین پیشرفت های پیشرانه شاهین، حداکثر گشتاور 178 نیوتن متر در 2500 دور در دقیقه در دسترس است که آن را به محدوده وسیع تری نسبت به خودروهای رقیب تبدیل می کند. حداکثر کشش در این خودرو. اگرچه دسترسی به این مقدار گشتاور در 2500 دور در دقیقه در شتاب اولیه نسبت به آنچه در 1800 دور در دقیقه موجود بود نسبتاً کند است، اما ورود بعدی توربو به مدار باعث افزایش طول عمر درایو و کاهش فشار بر روی او شد. از سوی دیگر، شاهین با وزن خالص 1278 کیلوگرم، نزدیک به 90 کیلوگرم سبک تر از سدان های قدیمی صنعت خودروسازی ایران در همین ابعاد است و با طراحی آیرودینامیک، کشش و مشخصات فنی قابل قبولی را ارائه می دهد.
ضمانت حداکثر و بالاترین سطح نیروی محرکه
گروه خودروسازی سایپا که تامین کننده شفت دنده از اواخر سال 1399 تا به امروز بوده است، بالاترین و بالاترین سطح گارانتی را در بین خودروهای ملی جدید خود به مشتریان خود ارائه کرده است. بررسی مدت زمان و نحوه پوشش گارانتی نشان می دهد که این سدان ملی نسبت به همکلاسی های خود گارانتی بیشتری در بخش پیشرانه دارد. شاهین اگرچه به عنوان یک سدان توربوشارژ شناخته می شود، دارای 60000 کیلومتر گارانتی و 20000 کیلومتر گارانتی رانندگی بالاتر از رقبای خود است. این نشان می دهد که سایپا با نگاه به آینده در شرایط تحریم، از سوی دیگر برای اطمینان بخشی به مشتریان، گارانتی خودروی جدید خود را نسبت به اکثر محصولات داخلی افزایش داده و سطوح جدیدی از پوشش و خدمات را برای آن در نظر گرفته است. خریداران شاهین. گرفته است. این در حالی است که رقبای جدید دنده شاهین با گارانتی پایه وارد بازار شده اند و نسبت به محصول جدید سایپا گارانتی فنی کمتری دارند.