فرادیک| بر اساس تحلیل نقشههای هواشناسی ایران، در روز ۱۴ مرداد در جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، جنوب فارس و همچنین در استانهایی مانند یزد، اصفهان و جنوب بوشهر بارشهای شدید پیشبینی میشود.
امروز شاهد بارشهایی در استانهایی مانند استان و گیلان خواهیم بود که شدت آن زیاد نیست و در استانهای تهران و البرز نیز بارشها پیشبینی میشود.
به گزارش فرادید بر اساس اعلام سازمان هواشناسی کشور فردا در استان های کرمان، هرمزگان و فارس بارش شدید باران پیش بینی می شود. با توجه به اینکه دو روز آینده تعطیل است و مردم به تفرجگاه ها و اطراف رودخانه ها خواهند رفت، از مردم تقاضا داریم در مناطق اعلام شده از رودخانه ها دوری کرده و از بازدید از مکان های پرخطر خودداری کنند.
این بارش ها روز جمعه در استان های فارس، نیمه غربی کرمان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان و یزد با شدت بیشتری ادامه خواهد داشت. در ارتفاعات تهران و البرز نیز ممکن است شاهد بارش شدید باران باشیم. در استان های گیلان و گلستان نیز بارش های شدید پیش بینی می شود.
روز شنبه نیز این بارندگی ها در فارس، کرمان، بوشهر و حتی جنوب اصفهان ادامه داشت. این شرایط جوی برای استان های البرز، مرکزی و قزوین در روز یکشنبه پیش بینی می شود.
هنگامی که این سیستم های هواشناسی فعال هستند، هشدارهایی صادر می شود که مطابق با استاندارد بین المللی رنگی هستند. این هشدارها در هر رنگی بسیار مهم هستند و مردم باید به آنها توجه کنند.
سیگنال زرد زمانی است که برخی از افراد مجروح می شوند و بخشی دیگر این وضعیت را تجربه نمی کنند. بخش آسیب پذیر گروهی از افراد هستند که مثلاً به دلیل کارشان توسط این پدیده تهدید می شوند.
به عنوان مثال، افرادی که جرثقیل ها را در طول عملیات ساخت و ساز کار می کنند، ممکن است هنگام بروز خطر هشدار زرد با مشکل مواجه شوند. هنگامی که هشدار سیل صادر می شود، بسیاری از مشاغل ممکن است آسیب ببینند، اما هشدار زرد منطقه جغرافیایی کوچکی را پوشش می دهد.
ضیائیان درباره هشدار نارنجی گفت: دامنه هشدار نارنجی بسیار گسترده است و از نظر جغرافیایی می تواند محدوده وسیع تری را در بر گیرد و خسارات زیادی به بار آورد.
وی درباره تعریف هشدار قرمز گفت: این هشدار به ندرت صادر می شود و زمانی که صادر می شود می تواند حوزه بسیار وسیعی را تحت تاثیر قرار دهد، مانند سیل سال 2018 که یک فاجعه رخ داد و بخش عظیمی از کشور و همه مردم و مردم را تحت تاثیر قرار داد. نهادها برای کمک به آسیب دیدگان سیل رفتند.
در این شرایط انتظار داریم هوشیاری و مساعدت در سطح ملی و همه دستگاه های اجرایی در آماده باش باشند و مردم تمام تلاش خود را برای در امان ماندن از خطر انجام دهند.
سامانه موسمی از موسمی هند سرچشمه میگیرد و بارانهای فصلی از هند به زیر قاهره هند میرود و باعث بارشهای سیلآمیز میشود و بخشهای جنوبی کشورمان را تحت تأثیر قرار میدهد. بهتر است آن را باران موسمی بنامیم زیرا رطوبت ایجاد می کند و این جریانات رطوبتی را وارد کشور می کند و در مناطق جنوبی جریان باران ایجاد می کند.
اگر این رطوبت ها بسیار زیاد باشد، سیلاب در مقیاس وسیع رخ می دهد و از مناطقی مانند دریای عمان عبور می کند و باعث حرکت های صعودی در سطح می شود و این رطوبت ها در حالت اشباع قرار می گیرند. در این صورت بارش ها به صورت رگباری خواهد بود که بسیار شدید بوده و می تواند خسارات زیادی را به همراه داشته باشد.