فرادید| اگر بتوانید سن پیری خود را کاهش دهید و میانگین سنی خود را تا 80 سالگی افزایش دهید و به 100 سالگی خوش فرم باشید، چه؟ اکتشافات اخیر در علم ضد پیری نشان می دهد که ما می توانیم این کار را انجام دهیم.
به عنوان دانشیار ارشد در کالج سلطنتی پزشکی انگلستان، 50 سال از عمرم را صرف مطالعه این علم کردم. دریافتهام که میتوانیم بر سرعت پیری خود تأثیر بگذاریم و هیچوقت برای تغییر دیر نیست.
به گزارش فراد؛ سوال این است که از چه کسی می توانیم درس های ارزشمندی در مورد طول عمر بیاموزیم؟ اگر از من بپرسید، مردم اوکیناوا بهترین مردم ژاپن هستند.
اینجاست که
مردم اوکیناوا در ژاپن چه ویژگی هایی دارند که باعث عمر طولانی آنها شده است؟ برای شروع، آنها در رژیم غذایی کم چرب و کم نمک هستند و میوه، سبزیجات، توفو و جلبک دریایی می خورند. اما مقدار غذایی که می خورند نیز مهم است.
اهالی اوکیناوا معتقدند وقتی 80 درصد احساس سیری می کنند باید غذا خوردن را متوقف کنند. بنابراین تا زمانی که «دیگر احساس گرسنگی نکنید» و نه تا «دیگر احساس گرسنگی نکنید» به خوردن ادامه دهید.
این روش برای محدود کردن کالری دریافتی کمی سختگیرانه است، اما فواید زیادی دارد. این اثر در زبان ژاپنی «هاراهاچیبو» نام دارد. در یک مطالعه در ایالات متحده، محققان بر اساس اصول Heraichicho دریافت کالری شرکتکنندگان را تا 12 درصد طی دو سال کاهش دادند و دریافتند که نشانگرهای التهابی شرکتکنندگان بسیار کمتر بوده و هورمونهای تقویتکننده طول عمر افزایش یافته است. آنها همچنین 10 درصد از وزن بدن خود را از دست دادند.
چگونه همه چیز را رعایت کنیم؟
آهسته غذا بخورید و روی غذایی که می خورید تمرکز کنید. 10 دقیقه طول می کشد تا هورمون هایی که در طول هضم ترشح می شوند تا احساس سیری را در مغز شما ثبت کنند. در حین غذا خوردن تلویزیون نگاه نکنید و نخوانید، زیرا باعث کاهش ترشح هورمون های سیری در شما می شود.
هر از گاهی قاشق و چنگال خود را عمدا پایین بیاورید و آگاهانه مراقب غربال باشید. به پروتئین ها و غذاهای پر فیبر اولویت دهید. هر فردی 10 درصد از انرژی روزانه خود را صرف هضم می کند. اما این مقدار به نوع غذایی که می خورید بستگی دارد.
پروتئین برای هضم به بیشترین انرژی نیاز دارد. حدود 20 تا 30 درصد از کل کالری مصرفی شما برای جذب پروتئین استفاده می شود. در ردیف بعدی کربوهیدرات ها قرار دارند که 5 تا 10 درصد کالری شما را برای جذب می گیرند. 0 تا 3 درصد انرژی برای هضم چربی مصرف می شود. تقریباً تمام کالری تولید شده توسط قند در بدن به راحتی بلافاصله در دسترس است.
• زمان غذا خوردن مهم است و غذا خوردن در طول روز بهتر است. ساعت بدن شما الگوهای خواب، سطح هورمون ها، دمای بدن و متابولیسم را تنظیم می کند. از آنجا که ما حیوانات روزانه هستیم، سوخت و سازماندهی ما در شب کند می شود. بین صبحانه و شام 12 ساعت زمان بگذارید تا دستگاه گوارش از تمام گلوکز موجود استفاده کند. هنگامی که گلوکز کاهش می یابد، بدن برای انرژی به چربی ها متکی است.
فلامینگو شوید
شاید قبلاً در مورد فواید ایستادن روی یک پا شنیده باشید. این یک راه آسان برای حفظ تعادل بدن است. اما آیا میدانستید زمانی که میتوانید روی یک پا بایستید، نشاندهنده خوبی است برای اینکه چقدر سالم زندگی خواهید کرد؟
یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه کیوتو از 1300 مرد و زن، حدود 67 سال، خواست تا با چشمان باز بایستند و سعی کنند تعادل خود را به مدت 20 ثانیه حفظ کنند. سپس سلامت مغز آنها بررسی شد.
بیش از 30 درصد از شرکتکنندگان در این مدت در ایستادن روی یک پا مشکل داشتند و مشخص شد که این افراد یا «بیماری عروق مغزی» یا «خونریزی مغزی» داشتند یا از هر دو رنج میبردند. همه اینها می تواند خطر سکته مغزی و فراموشی را افزایش دهد.
افراد پنجاه و سه ساله ای که می توانند با چشمان بسته به مدت 10 ثانیه روی یک پا بایستند، در سن 13 سالگی پس از انجام آزمایش به احتمال زیاد تناسب اندام و سلامت خواهند داشت.
برای انجام این آزمایش، تعیین کنید که چه مدت می توانید دستان خود را روی کمر خود بگذارید و روی یک پا بایستید. زمانی را که پای بلند شده روی زمین میافتد یا مجبور هستید برای حفظ تعادل دستهایتان را از پشت بلند کنید، متوقف کنید.
این لیست نشان می دهد که چقدر برای سن شما طبیعی است:
زیر 40 سال
چشم باز – 45 ثانیه
بسته -15 ثانیه
40-49 سال
چشم باز – 42 ثانیه
چشم بسته – 13 ثانیه
50 تا 59 سال
چشم باز – 41 ثانیه
بسته – 8 ثانیه
60 تا 69 سال
چشم باز – 32 ثانیه
بسته -4 ثانیه
70-79 سال
باز شدن چشم – 22 ثانیه
بسته – 3 ثانیه
از 80 تا 99 سال
چشم باز – 9 ثانیه
بسته – 2 ثانیه
ایکی گای
محقق مادام العمر اریک کیم که از طول عمر ساکنان جزیره اوکیناوا شگفت زده شده بود، هفت هزار نفر از افراد بالای 65 سال را به مدت هفت سال مورد بررسی قرار داد و دریافت که هدف از زندگی یکی از دلایل اصلی سلامت روان در این منطقه است.
افرادی که هدفی در زندگی دارند بیش از هر کس دیگری به سلامت خود اهمیت می دهند، آزمایش های غربالگری سالانه بیشتری انجام می دهند و رژیم غذایی سالم تری دارند و سبک زندگی فعال تری دارند. آنها می خواهند عمر خود را طولانی کنند تا به اهداف خود در زندگی برسند.
همچنین می دانیم که افکار و احساسات مثبت می توانند بر سلامتی در سطح سلولی تأثیر بگذارند، به این معنی که تفکر مثبت می تواند منجر به طول عمر شود. مطالعه دیگری نشان داد که افراد مثبت اندیش حدود هفت سال و نیم بیشتر از افراد غمگین عمر می کنند و افراد غمگین بیشتر در معرض ابتلا به زوال عقل یا بیماری آلزایمر هستند.
در اوکیناوا، تفکر مثبت، ایکیگای نامیده می شود که به معنای «نیروی محرک» است. این قدرت حس هدف، کنجکاوی و اشتیاق به زندگی است.
سوپ جلبک دریایی
سوپ میزو اغلب با جلبک دریایی قهوهای درست میشود که غذای اصلی بسیاری از آسیاییها است. این ماده غذایی سرشار از فیبر و مواد معدنی و حاوی فوکایدین است که می تواند التهاب را کاهش داده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
Focaiden همچنین به نظر می رسد در کاهش عفونت های ویروسی که به ریه ها آسیب می رسانند نقش داشته باشد. یکی از علل این عفونت ها ویروس کرون است.
منبع: دیلی میل
نویسنده: کالین رز
ترجمه: سایت فرادید