معرفی 16 ویژگی ویژه واتس اپ

واتس اپ (WhatsApp) یکی از محبوب ترین برنامه های پیام رسان در جهان است که استفاده از آن تا به امروز آسان است. اکثر امکانات این اپلیکیشن مانند تماس صوتی و تصویری و پیام رسانی به راحتی قابل دسترسی است.

اما برخی از ویژگی های واتس اپ نیز در پشت منوها و تنظیمات پنهان است که دانستن آنها مفید خواهد بود. آگاهی از این ویژگی ها می تواند کنترل بر حریم خصوصی، فضای ذخیره سازی و موارد دیگر را بهبود بخشد.

پیام قدیمی در واتس اپ

حذف خودکار پیام های قدیمی

می توانید از ویژگی ناپدید شدن خودکار پیام برای پاک کردن تماس ها و گروه های شلوغ WhatsApp استفاده کنید. با فعال کردن این ویژگی، پیام‌های متنی و ویدیویی به‌طور خودکار پس از هفت روز حذف می‌شوند. برای فعال کردن این ویژگی، به یک گروه یا چت بپیوندید، روی نام آن در بالا ضربه بزنید و از صفحه نمایش داده شده، گزینه Disappearing messages و در نهایت روشن را انتخاب کنید.

ارسال عکس های ناپدید شده

عکس های ناپدید شده را به سبک برنامه اسنپ چت ارسال کنید

واتس اپ قابلیت ارسال عکس ها و ویدیوهایی را دارد که بلافاصله پس از مشاهده ناپدید می شوند. این ویژگی به اندازه ویژگی پیام‌رسانی فوری اسنپ چت یا اینستاگرام امن نیست، به عنوان مثال، اگر فردی از صفحه اسکرین شات بگیرد، به شما هشدار داده نمی‌شود.

هنگام ارسال عکس یا ویدیو، یک نماد کوچک به شکل عدد 1 در یک دایره ظاهر می شود. برای ارسال یک عکس یا ویدیوی ناپدید شده، آن را لمس کنید.

ذخیره عکس ها و فیلم ها را متوقف کنید

به طور پیش فرض ذخیره عکس ها و ویدیوها را متوقف کنید

WhatsApp به طور خودکار تمام عکس ها و فیلم ها را ذخیره می کند که می تواند به سرعت حافظه دستگاه را پر کند. با رفتن به Settings > Chat > ​​Save to iPhone Camera Roll می توانید این قابلیت را غیرفعال کنید.

در دستگاه‌های Android، به تنظیمات > استفاده و ذخیره‌سازی داده > دانلود خودکار رسانه بروید، گزینه‌های «عکس‌ها»، «صدا»، «ویدئو»، «اسناد» را در دو برگه هنگام استفاده از داده تلفن همراه و هنگام استفاده از Wi-Fi بررسی کنید. Fi آن را بگیرید.

یک پیام مهم را برجسته کنید

پیام های مهم را علامت گذاری کنید

برخی از پیام ها برای شما بسیار مهم هستند و در واتس اپ می توانید با قرار دادن آنها با ستاره در قسمت Messages with a star به راحتی آنها را پیدا کنید. برای برجسته کردن یک پیام، انگشت خود را روی آن نگه دارید، سپس گزینه ستاره دار را از منوی بالا انتخاب کنید.

  فرصتی ویژه برای بهبود عملکرد سایت با آروان Cloud CDN

مکالمه را بی صدا کنید

اگر می خواهید برای همیشه یک مکالمه را بی صدا کنید

اگر نمی توانید گروهی را ترک یا مسدود کنید، می توانید آن را بی صدا کنید تا دیگر شما را آزار ندهد. واتس اپ گزینه بی صدا کردن یک گروه را ارائه می دهد.

به چتی که می‌خواهید بی‌صدا شود بروید، روی نام آن در بالا ضربه بزنید و سکوت را انتخاب کنید. سپس بازه زمانی مورد نظر (8 ساعت، هفته یا همیشه) را انتخاب کنید.

جت را مخفی کنید

مخفی کردن چت با آرشیو

پس از بی صدا کردن یک چت، مرحله بعدی حذف آن از لیست چت است. بایگانی کردن یک مکالمه آن را برای همیشه به فهرست بایگانی منتقل می کند و دیگر در صفحه چت ظاهر نمی شود.

در iPhone، در چت به سمت راست بکشید، سپس روی More ضربه بزنید و Archive را انتخاب کنید. در دستگاه‌های اندرویدی، انگشت خود را روی چت نگه دارید و از نوار ابزاری که در بالا ظاهر می‌شود، گزینه پشتیبان‌گیری را انتخاب کنید.

حالت حضور را پنهان کنید

آخرین باری که آنلاین بودید را پنهان کنید

ویژگی وضعیت آخرین بازدید به دیگران امکان می دهد از آخرین باری که آنلاین بوده اید مطلع شوند. از طریق قسمت تنظیمات می توانید این ویژگی را مخفی کنید.

به Settings> Account> Privacy> Last View بروید. در اینجا می توانید بین Everyone، My Contacts و Nobody یکی را انتخاب کنید. با انتخاب گزینه Nobody می توانید زمان آخرین بازدید خود را مخفی کنید.

از اضافه شدن به گروه خودداری کنید

از افزودن به گروه ها بدون دعوت خودداری کنید

هر کسی که شماره تلفن شما را دارد می تواند از آن برای اضافه کردن شما به گروهی در واتس اپ استفاده کند. اما گزینه ای برای جلوگیری از این امر در این برنامه وجود دارد.

به Settings > Account > Privacy > Groups بروید. از اینجا، می‌توانید My Contacts را انتخاب کنید تا افرادی را که می‌توانند شما را به یک گروه اضافه کنند محدود کنید.

با انتخاب گزینه My contacts به جز و انتخاب همه مخاطبین، می توانید از اضافه کردن شما به یک گروه حتی فردی از لیست مخاطبین خود جلوگیری کنید. از این پس هرکسی که می خواهد شما را به گروهی اضافه کند باید برای شما دعوت نامه ارسال کند.

  آن کلیک را بخور، شکایت پولت را بخوان!

داده های غیر ضروری را حذف کنید

اطلاعات غیر ضروری را از واتس اپ حذف کنید

اگر واتس‌اپ عضو گروه‌های بزرگ باشد یا دانلود خودکار را فعال کرده باشید، احتمالاً فضای ذخیره‌سازی زیادی را در دستگاه شما اشغال خواهد کرد. WhatsApp یک ابزار ذخیره سازی داخلی دارد که می تواند به حذف پیام های متنی، عکس ها و ویدیوهای غیر ضروری کمک کند.

به Settings > Storage & Data > Storage Management بروید. در اینجا می توانید پیوست های بزرگتر از 5 مگابایت را فیلتر کنید. همچنین می توانید لیستی از چت ها و میزان فضایی که آنها اشغال می کنند را مشاهده کنید.

یک چت را انتخاب کنید، فایل هایی را که می خواهید حذف کنید انتخاب کنید و روی دکمه Delete ضربه بزنید.

واتس اپ روی کامپیوتر

بدون تلفن همراه خود در نزدیکی خود از WhatsApp در رایانه خود استفاده کنید

برای استفاده از WhatsApp در رایانه خود، می توانید از وب سرویس گیرنده WhatsApp یا برنامه رایانه ای آن استفاده کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که کد QR را از مسیر Settings > Connected Devices اسکن کرده و به WhatsApp در رایانه خود دسترسی داشته باشید.

در این صورت تلفن همراه باید به اینترنت متصل و نزدیک شما باشد. اما با قابلیت جدید بتا، می توانید از واتس اپ در رایانه خود استفاده کنید، حتی زمانی که تلفن همراه شما نزدیک شما نیست. فقط باید هر 14 روز یک بار به تلفن همراه خود وصل شوید.

برای انجام این کار، به Settings > Connected devices > Multi-Device beta > Join beta بروید.

اشتراک گذاری موقعیت مکانی

موقعیت مکانی خود را به صورت زنده به اشتراک بگذارید

اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی زمانی مفید است که قصد ملاقات با شخص دیگری را دارید یا در هنگام سفر احساس امنیت نمی‌کنید.

یک چت را باز کنید و روی گزینه پیوست (نماد آیفون پلاس و نماد کلیپ اندروید) ضربه بزنید. Location را انتخاب کنید و سپس Live Location Sharing را انتخاب کنید.

دریافت یک پیام مهم

چت های مهم را در بالا ضمیمه کنید

واتس اپ به شما امکان می دهد سه مکالمه را در بالای بخش چت قرار دهید. در آیفون، برای چت کردن، انگشت خود را به سمت راست بکشید و روی دکمه Pin ضربه بزنید تا چت در بالای بخش چت پین شود.

  قرص کرونا تایید شد!

در دستگاه های اندرویدی، انگشت خود را روی چت نگه دارید و گزینه Pin را انتخاب کنید که نمادی شبیه پین ​​دارد. شما می توانید یک چت را به روشی مشابه رفع انسداد کنید.

پس زمینه را تغییر دهید

پس زمینه چت خود را تغییر دهید

برای تغییر پس‌زمینه چت در واتس‌اپ، به تنظیمات > چت > والپیپر چت > تصویر زمینه جدید را انتخاب کنید. همچنین می توانید بین تم های تیره و روشن یکی را انتخاب کنید. برای تغییر پس زمینه یک چت آیفون خاص، می توانید چت مورد نظر را باز کنید، سپس روی نام آن در بالا ضربه بزنید و به Wallpaper & Sound بروید.

در دستگاه های اندرویدی، چت مورد نظر را باز کنید، روی منوی سه نقطه ضربه بزنید و Wallpaper را انتخاب کنید.

آرشیو کردن

چت های خود را بایگانی کنید

برای محافظت از داده‌هایی که در واتس‌اپ رد و بدل می‌کنید، می‌توانید به Settings> Chat> Chat Backup بروید و پشتیبان‌گیری خودکار داده‌ها را فعال کنید. در آیفون، پشتیبان گیری از اطلاعات با iCloud انجام می شود. Google Drive نیز برای این منظور از Google Drive استفاده می کند.

آرشیو جداگانه

برای پشتیبان گیری، چت را جداگانه صادر کنید

می توانید چت را به صورت فشرده به طور جداگانه صادر کنید. این می تواند شامل همه پیام های متنی و رسانه های چت باشد. این چت را می توان وارد اپلیکیشنی مانند تلگرام کرد.

برای انجام این کار، یک چت را باز کنید و روی نام آن در بالا ضربه بزنید. سپس گزینه Export chat را انتخاب کنید. در دستگاه‌های اندرویدی، روی منوی سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید، سپس برای دسترسی به Export Chat گزینه More را انتخاب کنید.

پیام ها را برای همه حذف کنید

پیامی را برای همه حذف کنید

اگر پیام اشتباهی برای فرد یا گروهی ارسال کردید، می توانید آن را حذف کنید. برای انجام این کار، انگشت خود را روی پیام نگه دارید و روی دکمه حذف یا نماد سطل زباله ضربه بزنید. همچنین می توانید چندین پیام را به همین روش انتخاب و حذف کنید.

پس از انتخاب دکمه Delete، منویی باز می شود که در آن باید گزینه Delete for all را انتخاب کنید تا پیام یا پیام های شما و دیگران پاک شود.

دیدگاهتان را بنویسید