ماکارونی و دهک های بیچاره

439412 343 خبر مرکزی

روزبه کردونی| در خانوارهای روستایی، مخارج آرد، رشته، حبوبات، نان و فرآورده های نان با 25.0 درصد بیشترین سهم را در بین هزینه های خوراکی دارد.

از سوی دیگر گزارش های پژوهشی نشان می دهد که در سال 1399 در حالی که حدود 30 درصد از جمعیت شهری زیر خط فقر مطلق بودند، این شاخص برای جامعه روستایی بالای 40 درصد بوده است. مطالعات بین المللی همچنین اثرات اجتماعی-اقتصادی تاج را توصیف می کند که در جوامع روستایی بارزتر و عمیق تر است.

این بدان معنی است که تأثیر افزایش قیمت آرد و ماکارونی بر جامعه روستایی (که اکنون فقیرتر و تحت تأثیر تأثیرات تاج قرار گرفته است) عمیق تر و جدی تر است.

بر اساس گزارش مرکز آمار، وزن مصرف نان و حبوبات در دهک‌های اول و دوم درآمدی (دهک‌های ضعیف) 30 درصد است که نسبت به دهک‌های دهم و نهم (دهک‌های غنی) که حدود 22 درصد است، به طور قابل‌توجهی بیشتر است. ٪. از سوی دیگر، قدرت خرید دهک ثروتمند (دهم) 15 برابر بیشتر از دهک اول (فقیر) است. این بدان معناست که افزایش قیمت آرد و ماکارونی تاثیر عمیق و جدی تری بر دهک های ضعیف درآمدی خواهد داشت.

نتیجه: اثرات اجتماعی-اقتصادی افزایش قیمت آرد و ماکارونی (بر اساس همه برآوردها) بر دهک های فقیرتر و جوامع روستایی (که در سال های اخیر هم فقیرتر و هم از نظر اجتماعی-اقتصادی کمتر شده اند) جدی تر و عمیق تر خواهد بود.

  معرفی رسمی تیگو 8 پرو با حضور طولانی مدت کامبیز

دیدگاهتان را بنویسید