ماجراجوترین زنان تاریخ

فرادید| کوهنوردی، سفر به نقاط مختلف جهان و گردشگری دیگر جنسیت خاصی ندارد و هر کسی می تواند آن را انجام دهد. اما مواقعی وجود داشت که فقط تعداد کمی از مردان چنین توانایی هایی داشتند. در قرن 19 و 20 زنانی بودند که کمتر از مردان ماجراجو نبودند.

ایزابلا برد (1904 – 1831)


به گزارش فراد، ایزابلا همیشه در حرکت بود و تا آنجا که ممکن بود از نقاط مختلف جهان بازدید می کرد. او هرگز یک واعظ مذهبی نبوده است و او را به یکی از ماجراجوترین زنان کشورش در دوران ویکتوریا در انگلستان تبدیل کرده است.

ایزابلا پس از چندین دهه سفر به تمام قاره های جهان، سرانجام در سال 1872 به عنوان اولین زن به انجمن سلطنتی جغرافیا معرفی شد. او همچنین نویسنده کتاب زندگی بانوی در کوه های راکی ​​است. البته همه مقاصدی که برد به آنها سفر کرده را لیست نمی کنیم، اما دانستن برخی از مناطق بی معنی نیست.

زنان آوانگارد در تاریخ

او از کوه های آتشفشانی هاوایی، رودخانه یانگ تسه در چین دیدن کرد و مدتی با مردم محلی آینو، هوکایدو زندگی کرد. ایزابلا حتی مردی از کوه های راکی ​​به نام «جیم» را «رام کرد». اگرچه او کارهای خطرناکی انجام داد، اما همیشه جایگاه خود را به عنوان یک زن ویکتوریایی حفظ کرد.

آنی ادسون تیلور (1921 – 1838)

خانم تیلور کمتر از سایر زنان لیست ماجراجو بود، اما همچنان یک ماجراجوی بزرگ بود. در 63 سالگی خود (24 اکتبر 1901)، او در یک بشکه شیرجه زد و تا آبشار نیاگارا (یا نعل اسب: نعل اسب) شنا کرد. حدود 90 دقیقه پس از شروع ماجراجویی و حدود 46 متر، بشکه دست ساز خانم تیلور از هم پاشید و او سالم ماند. البته زخم ها و کبودی های کوچکی روی بدنش دیده می شد.

زنان آوانگارد در تاریخ

آن روز، خانم تیلور اولین کسی بود که از آبشار نیاگارا با بشکه عبور کرد. او مدت کوتاهی پس از ماجراجویی گفت: “امیدوارم کسی این را تکرار نکند.” او شوهرش را در جنگ داخلی از دست داده بود و امیدوار بود که این ماجراجویی شهرت و امنیت مالی او را پس از سال ها سختی به ارمغان بیاورد. اگرچه نام او برای مدت کوتاهی بر سر زبان ها می چرخید، اما پایدار نبود. او در 83 سالگی نابینا و دوقطبی درگذشت.

فانی بولاک کارگر (1925 – 1859)

اگرچه بولاک در ابتدا به دلیل شرکت در مسابقات دوچرخه سواری و نوشتن برای مسابقات دوچرخه سواری در هند، الجزایر، ایتالیا، اسپانیا و غیره شهرت داشت، اما بعدها در کوهنوردی بانوان نامی برای خود دست و پا کرد.

زنان آوانگارد در تاریخ

هیچ قله ای در رشته کوه های آلپ سوئیس تا هیمالیا وجود نداشت که بولاک قصد فتح آن را نداشته باشد. او همچنین چندین رکورد خوب به نام خود ثبت کرد که بهترین آنها در سن 47 سالگی (1906) بود. ورزش ها کوهنوردی در آن سال ها با تجهیزات کمتری ساخته می شد و منحصراً توسط مردان ساخته می شد. اما بولاک به همراه یک زن دیگر توانستند در میان مردان بلند شوند. بولاک پس از ایزابلا بارد دومین زنی بود که به انجمن جغرافیای سلطنتی پیوست. او حتی نقش مهمی در دادن حق رای به زنان داشت.

ساحل نیل (1922 – 1864)

او بیشتر به خاطر فعالیت هایش در روزنامه نگاری تحقیقی شناخته شده است: مطالعه ای که در آن او دیوانه شد تا در یک مرکز روانپزشکی در داخل آن تحقیق کند. به همین دلیل است که شخصیت سارا پالسون از سریال American Horror Story الهام گرفته شده است.

زنان آوانگارد در تاریخ

علاوه بر این، نلی بلی در مورد سفر به نقاط مختلف جهان حرف هایی برای گفتن دارد. درست است که نلی سفرهای زیادی داشت، اما زمان زیادی را صرف سفر نکرد. یکی دیگر از دلایل شهرت نلی، تقلید او از فیلیاس فوگ، قهرمان رمان هشتاد روز ژول ورن است که در اواخر دوره ویکتوریا می زیست. در همین شبیه سازی، نلی رکورد جهانی سفر را در کمتر از 80 روز شکست: 72 روز و 6 ساعت و 11 دقیقه و 14 ثانیه.

  نقش فست فود در بیماری آلزایمر

او سفر خود را بیشتر به تنهایی و از نیویورک آغاز کرد و در نهایت به آنجا بازگشت. نلی در بریتانیا، فرانسه، مصر، سریلانکا، سنگاپور، ژاپن، هنگ کنگ و سانفرانسیسکو توقف کرد. بیشتر اوقات با قطار سفر نمی کرد و خبری از بالن نبود. با این حال، رکورد نلی تنها چند ماه دوام آورد و توسط جرج فرانسیس، افسانه ای ترین (67 روز) شکسته شد.

گرترود بل (1926 – 1868)

کوهنورد، باستان شناس، نویسنده، نقشه بردار، دیپلمات، زبان شناس، مؤسس موزه و جاسوس بریتانیا. اینها برخی از عناوین گرترود بل هستند.

زنان آوانگارد در تاریخ

عنوان دیگر «مادر عراقزیرا او پس از جنگ جهانی اول به بین النهرین رفت و عراق امروزی را ساخت. او مرزها را مشخص کرد و سلطنتی وفادار به بریتانیا ایجاد کرد. حتی به دلیل اتفاقات سال های اخیر در خاورمیانه، نام خانم بل دوباره مطرح می شود. بل در سن 57 سالگی بر اثر مصرف بیش از حد قرص های خواب آور در بغداد درگذشت.

آنی لندر (1947 – 1870)

آنی لانددری کوهن کوپچوفسکی راه نلی بلی را دنبال کرد تا دوباره زنی ویکتوریایی را در انگلستان شگفت زده کند. او تصمیم گرفت دنیا را با دوچرخه سوار کنید – بله، دوچرخه. مسیر اصلی لندن-لندن از طریق فرانسه، مصر، اورشلیم، سریلانکا، سنگاپور و جاهای دیگر به بوستون بود.

زنان آوانگارد در تاریخ

البته سفر با قطار و قایق هم شخصی بود. او که در لیتوانی به دنیا آمده است، نام مستعار «لاندندری» را به دلیل حمایت مالی خود انتخاب کرده است. Londonderry در واقع نام یک شرکت آب معدنی بود.

  همه Omicron می گیرند!

هریت چالمرز آدامز (1937 – 1875)


اگرچه شهرت هریت چالمرز آدامز به تدریج کاهش یافت، اما او یکی از چهره های برجسته زمان خود بود. هریت برای مدت طولانی عکاس و گزارشگر مجله بوده است.جغرافیای ملیاو فعال است و انجمن جغرافیدانان زن را تأسیس کرد.

زنان آوانگارد در تاریخ

نام ها و ماجراهای هریت همیشه در مطبوعات ظاهر می شود. او از آمریکای لاتین، آند، سیبری، فرانسه، ترکیه و بسیاری از نقاط جهان بازدید کرد و تنها روزنامه نگار آمریکایی بود که اجازه حضور در جنگ جهانی اول را داشت. بسیاری از خوانندگان مجله نشنال جئوگرافیک بعدها با تعجب متوجه شدند که بسیاری از عکس ها و گزارش ها متعلق به یک زن است. عکس اول گزارش هم متعلق به خانم آدامز است.

جونکو تابی (2016 – 1939)

جونکو تابی در دنیای کوهنوردی تنها 1.45 متر قد داشت. در سال 1975، در سن 35 سالگی، اولین زنی بود که به قله اورست صعود کرد. او همچنین دارای شش قله دیگر از جمله کلیمانجارو است که در اورست قرار دارد.هفت قله جهاناو به اصطلاح را فتح کرد

زنان آوانگارد در تاریخ

تابی این کار را در زمانی انجام داد که دیگر زنان ژاپنی می خواستند در خانه بمانند. او علاوه بر ثبت چندین رکورد موفق شد هنجارهای جنسیتی را نیز بشکند. تابی در سال 2012 به سرطان مبتلا شد، اما علیرغم بیماری خود به صعود ادامه داد. وی سرانجام در سال 2016 در سن 77 سالگی درگذشت.

ترجمه: وب سایت فاراد

مجموعه ای از بهترین تصاویر تاریخ ایران و جهان اینجا دیدن

دیدگاهتان را بنویسید