لوبیا سوخاری، غذای متفاوت

کباب یک غذای گیلانی بسیار خوش طعم است که بیشتر در شهر رشت تهیه می شود و در واقع ترکیبی از لوبیا چیتی و چینجه یا کوبیده است. طعم این غذا فوق العاده است و عمدتا برای صبحانه یا شام یا یک شام خوشمزه تهیه می شود.

این غذای خوشمزه را در رستوران های گیلان نمی توانید پیدا کنید، اما برای لذت بردن از این صبحانه لذیذ باید به کافه های قدیمی بروید، اما در کتاب سرزمین مردم و فومنات به این غذا اشاره شده است: لوبیا کباب کهنه به دلیل ارزان بودن لوبیا و تکه های چرب. بقیه گوشت یک صبحانه ارزان در گیلان است و می توانید این غذای فوق العاده را با نان تازه، آب پرتقال و پیاز امتحان کنید.

اگر دوست دارید غذاهای مختلف مخصوصا در منطقه گیلان را امتحان کنید، این کباب را از دست ندهید.

مواد لازم برای تهیه کباب

2 فنجان لوبیا چیتی
سیر 2 عدد
2 عدد پیاز
گوجه فرنگی 1 عدد
1 عدد سیب زمینی
رب گوجه فرنگی 2 ق
آب لیمو به مقدار لازم
گوشت چینه به مقدار لازم
نمک، فلفل به میزان لازم

لوبیا بوداده

طرز پخت لوبیا کباب با چانه کباب و لوبیا چیتی

ابتدا لوبیاها را از شب قبل خیس کرده و آب آن را چند بار عوض کنید تا پف کند و پخته شود، سپس با کمی آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.

حالا پیازها را خرد کنید و در تابه تفت دهید تا کمی سرخ شوند و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و وقتی پیازها طلایی شد نیمی از آنها را جدا کرده و کنار بگذارید سپس سیر را له کنید و با گوجه فرنگی رنده شده رنده کنید و اضافه کنید و ادامه دهید تا مواد را تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تمام شود.

  آمریکا: امیدواریم با ایران به توافق برسیم

حالا پیاز و سیر و گوجه فرنگی تفت داده شده را به پوره لوبیا اضافه کنید و هم بزنید سپس سیب زمینی ها را بجوشانید و پوست آنها را بگیرید و با پوره یا گوشت کوب له کنید و لوبیا چیتی را به مواد اضافه کنید حالا ماکارونی و بقیه را ادامه دهید. پیازها را به حبوبات اضافه کنید و صبر کنید تا غذا کم کم جا بیفتد سپس نمک غذا را اندازه کنید و در صورت تمایل کمی آبلیمو اضافه کنید.

حالا گوشت طعم دار شده را با لیمو و ادویه بپزید می توانید در فر یا سیخ زغال یا گاز بپزید و نان تازه سرو کنید. نوش جان

نکات مهم در تهیه کباب

کباب پیاز و پرتقال خوشمزه را با این حبوبات فراموش نکنید.
اگر میخ ندارید می توانید از کباب درست کنید.
در صورت تمایل می توانید از کمی فلفل قرمز استفاده کنید.

منبع: پارسی دی.

دیدگاهتان را بنویسید