فرادید| طبق یک مطالعه جدید، گذراندن چهار هفته با غذاهای فرآوری شده منجر به پاسخ التهابی قوی در مغز موشهای مسن میشود. این واکنش همچنین با علائم رفتاری مرتبط با از دست دادن حافظه همراه است.
به گزارش فرادید، علاوه بر این، محققان دریافتند که افزودن اسیدهای چرب امگا 3 (DHA) به رژیم غذایی فرآوری شده از مشکلات حافظه جلوگیری می کند و تقریباً به طور کامل اثرات التهابی را در موش های مسن کاهش می دهد.
التهاب عصبی و مشکلات شناختی در موشهای جوانی که رژیم غذایی اصلاحشده داشتند، یافت نشد.
در این مطالعه، رژیم غذایی از حضور انسان، غذاهایی مانند چیپس و سایر تنقلات، محصولات اصلی مانند پاستا و پیتزا و گوشتهای نگهدارنده تقلید کرد که معمولاً برای ماندگاری بیشتر در فروشگاهها بستهبندی میشوند.
رژیم غذایی اصلاح شده همچنین با چاقی و دیابت نوع 2 مرتبط است و مطالعات نشان میدهد که مصرفکنندگان مسنتر ممکن است برای کاهش وزن از غذاهای پخته شده و غنی از DHA مانند ماهی آزاد استفاده کنند، به خصوص با توجه به مضرات آن. کاشت مغز در افراد مسن این مطالعه، که تنها در چهار هفته نشان داد.
روث بارینتوس، نویسنده اصلی این مطالعه و محقق ارشد در موسسه تحقیقات رفتاری دانشگاه ایالتی اوهایو و دانشیار بهداشت روان و پژوهشگر، گفت: «این واقعیت که ما این نتایج را در مدت زمان کوتاهی دیدهایم کمی نگرانکننده است. رفتار – اخلاق.
این یافتهها نشان میدهد که رژیم غذایی بسیار پردازش شده میتواند منجر به از دست دادن حافظه قابل توجه و ناگهانی شود و در افراد مسنتر، از دست دادن سریع حافظه بیشتر به بیماریهای تحلیلبرنده سیستم عصبی مانند بیماری آلزایمر منجر میشود.
با درک این واقعیت، ممکن است بتوانیم مصرف غذاهای فرآوری شده را کاهش دهیم و مصرف غذاهای غنی از اسیدهای چرب امگا 3 DHA را افزایش دهیم تا از این پیشرفت هشدار دهنده جلوگیری کنیم.
این مطالعه در مجله Brain, Behavior and Safety منتشر شد.
آزمایشگاه Barintus بررسی می کند که آیا رویدادهای روزانه مانند جراحی، عفونت یا در این مورد، یک رژیم غذایی ناسالم با تمرکز خاص بر هیپوکامپ و آمیگدال می تواند منجر به پیری مغز شود یا خیر. این مطالعه بر اساس تحقیقات قبلی است که نشان میدهد رژیمهای غذایی پرچرب کوتاهمدت میتواند باعث از دست دادن حافظه و التهاب مغز در حیوانات مسنتر شود و سطح DHA در هیپوکامپ و آمیگدال در مغز حیوانات مسنتر کمتر است. -موشهای بالغ.
DHA یا دوکوزاهگزانوئیک اسید یک اسید چرب امگا 3 است که در ماهی و سایر غذاهای دریایی به همراه اسید ایکوزاپنتانوئیک EPA یافت می شود. در میان بسیاری از عملکردهای DHA در مغز، نقشی به نام پاسخ التهابی وجود دارد. اولین مطالعه بر روی توانایی مبارزه با التهاب ناشی از رژیم های غذایی فرآوری شده در این ناحیه انجام شد.
این تیم به طور تصادفی موش های نر 3 و 24 ماهه را در معرض یک رژیم غذایی معمولی (32٪ کالری پروتئین، 54٪ کربوهیدرات های پیچیده مبتنی بر گندم و 14٪ چربی)، یک رژیم غذایی بسیار فرآوری شده (19.6٪ کالری). پروتئین، 63.3٪ کربوهیدرات های تصفیه شده – نشاسته ذرت، مالتودکسترین و شکر (17.1٪ چربی) یا یک رژیم غذایی مشابه با مکمل DHA.
فعالسازی ژنهای مرتبط با پروتئین قوی پیشالتهابی و سایر نشانههای التهاب، هیپوکامپ و آمیگدال را در موشهای مسنتر که فقط با رژیم غذایی فرآوریشده تغذیه میکردند، در مقایسه با موشهای جوانی که رژیم غذایی داشتند و موشهایی که از رژیم غذایی فرآوریشده تغذیه میشدند. مکمل DHA داشتند، بهطور چشمگیری افزایش میدهد.
موشهای مسنتری که با رژیم غذایی اصلاحشده تغذیه شدهاند نیز نشانههایی از کاهش حافظه را در آزمایشهای رفتاری نشان دادند که در موشهای جوان مشاهده نشد. آنها فراموش کردند برای چند روز وقت خود را در یک مکان ناآشنا بگذرانند، نشانه ای از مشکلات اساسی حافظه در هیپوکامپ و عدم ترس از قبل در بابر.
منبع: تکنولوژی