عکس/ مرگبارترین سال برای مردم ایران چه سالی بوده است؟

بر اساس گزارش سازمان ثبت احوال ایران، مرگ و میر در ایران از زمان سلطنت افزایش یافته است و در سال 1999 نسبت به سال 1998 نزدیک به 30 درصد و در نیمه اول سال 1400 بیش از 23 درصد نسبت به نیمه اول سال 1999 افزایش یافته است.

امسال در آخرین روز فروردین 1400 رکورد در 50 سال تدفین در تهران شکسته شد و سعید حال، مدیر عامل وقت بهشت ​​زهرا(س) از جان باختن بیش از 350 نفر در تهران خبر داد که 150 نفر از آنها دچار مرگ شدند. بیماری عروق کرونر قلب

اگرچه تاج در 2 سال گذشته مهمترین عامل مرگ و میر در جهان بوده است، اما در لیست مهم ترین علل مرگ و میر در جهان و بیماری هایی مانند سکته قلبی، سکته مغزی، عفونت، ریه، کلیه قرار ندارد. و بیشتر. در صدر فهرست بزرگترین قاتلان جهان قرار دارند. اگرچه مطالعات نشان دهنده تأثیر عروق کرونر بر بروز و مرگ بیماری های پرخطر و کشنده است، کارشناسان معتقدند هنوز برای اظهار نظر در این مورد زود است و نمی توان نظر قطعی داد.

مطالعات سازمان جهانی بهداشت در سال 2020 نشان می‌دهد که علت اصلی مرگ و میر در جهان بیماری‌های قلبی عروقی با 9 میلیون مرگ و پس از آن بیماری‌های عفونی ریوی، بیماری‌های مزمن انسدادی ریه، دستگاه گوارش، سل، ایدز، زایمان زودرس، سرطان و جاده‌ها قرار دارند. تصادفات..

گزارش فوتی های ثبت احوال ایران در ماه های اول سال 1400 نشان می دهد که این رقم نسبت به قبل از ولیعهد 60 درصد افزایش یافته است. این تعداد به 176 هزار نفر رسید. در حالی که در سال های 95-98 و قبل از ولیعهد بین 108 تا 110 هزار نفر بوده است.

  لیگ 22; جذاب ترین فصل لیگ برتر!

البته با توجه به اینکه سازمان بهداشت جهانی در مارس 2020 کووید-19 را همه گیر اعلام کرد، نمی توان مقایسه درستی با افزایش مرگ و میر ناشی از کرونا داشت. زیرا تعداد مرگ و میر در ماه های مختلف بیماری متفاوت است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان و تومور، بیماری های تنفسی، آلزایمر و دیابت بیشترین سهم را در مرگ و میر ایرانیان دارند.

اینفوگرافیک

دیدگاهتان را بنویسید