عملکرد ضعیف قرص مرک کرونا

به گفته شرکت داروسازی مرک، داده‌های 1433 بیمار نشان می‌دهد که قرص‌های تولید شده خطر بستری شدن در بیمارستان کرونا و خطر مرگ را تا 30 درصد کاهش می‌دهند. با این حال، نتایج یک مطالعه اولیه منتشر شده در ماه اکتبر نشان می دهد که داروی مرک 50 درصد موثر است.

قرص مرک برای بیماران کروناویروس مولنوپیراویر نام دارد.

اثربخشی کمتر این دارو ممکن است منجر به کاهش مقدار سفارش آن از کشورهای مختلف جهان شود. سازمان غذا و داروی ایالات متحده همچنین روز جمعه هشدار داد که زنان باردار نباید مولنوپیراویر مصرف کنند، زیرا مضرات و مزایای بالقوه برای این گروه از بیماران بیشتر ارزیابی شده است.

داده های اولیه در مورد تأثیر داروی آزمایشی فایزر بر روی بیماران مبتلا به کووید 19 قبلاً کاهش 89 درصدی در بستری شدن و مرگ و میر را نشان می داد. مطالعه اولیه فایزر به نام Paxlovid بر اساس آزمایشی بود که روی 1200 بیمار انجام شد.

اعلام نتایج مطالعات جدید در مورد تاثیر قرص مرک منجر به افت بیش از سه درصدی ارزش سهام این شرکت در روز جمعه شد. گروهی از کارشناسان مستقل در ایالات متحده قرار است روز سه شنبه نظر خود را در مورد مجوز قرص مرک برای بیماران مبتلا به کووید 19 منتشر کنند.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده از این گروه متخصص خواسته است تا مزایا و معایب صدور مجوز قرص مرک را در نظر بگیرند.

دانشمندان امیدوارند علاوه بر واکسیناسیون، قرص هایی مانند Mulnopiravir و Paxlovid و همچنین داروهای موثر دیگری برای مبارزه با همه گیری کووید 19 پیدا کنند. این داروها که برای بیماران در مراحل اولیه ابتلا به ویروس کرونا تجویز می‌شوند، در صورت تایید نهایی، به کاهش خطر مرگ و میر و بستری شدن در بیمارستان کمک می‌کنند.

  مشکلات اقتصادی امروز نتیجه سیاست های دهه های گذشته است

منبع: یورونیوز

دیدگاهتان را بنویسید