طرز پخت کنف مرغ؛ خانه فینگرفود

فینگرفود به معنای فینگر فود است. یعنی غذایی که به راحتی با انگشت خورده می شود. در واقع هر غذایی که بتوانید بدون نیاز به وسایلی مانند کارد و چنگال و قاشق بخورید، نوعی فینگر فود است. امروزه فینگر فودها جایگاه ویژه ای در مهمانی ها و منوی غذاها پیدا کرده اند و به بخش عمده ای از تولدها و مهمانی های دوستانه تبدیل شده اند.

یکی از فینگر فودهای جذاب و خوشمزه که بسیار راحت تهیه می شود ریسمان مرغ می باشد ریسمان به معنی ساندویچ باز است پس اگر به مهمانی یا تعطیلات می روید ریسمان یکی از گزینه های مناسبی است که سفره شما را زیبا و چشم نواز می کند. خوشمزه است و در عین حال خیلی سریع پخته می شود.

می توانید کنف را در انواع مختلف مانند کنف مرغ، ژامبون، سبزیجات، زیتون و … تهیه کنید و در یک تابه بزرگ کنار هم قرار دهید.در این دستور طرز تهیه کنف مرغ را به شما آموزش می دهیم اما برای تهیه انواع کنف، کافی است مواد اولیه آن را تغییر دهید.

مواد لازم برای تهیه کاناپه مرغ

سینه مرغ 200 گرم

ساقه کرفس 1 عدد

پیاز 6 ساقه

ترشی 5 عدد

گردوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری

2 عدد سیب زمینی متوسط

جعفری تفت داده شده 3 قاشق غذاخوری

کنجد حدود 2 قاشق غذاخوری

100 گرم سس مایونز

سس خردل 1 قاشق غذاخوری

نان تست ساده یا نان تست جو 16 عدد

آب لیموی تازه 1.5 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

نکاتی در مورد مواد اولیه کنف مرغ خام

 کاناپه مرغ

1- نکات مربوط به مرغ

برای خوش طعم شدن مرغ، آن را به جای آب با آب گوشت، ساقه کرفس و هویج بپزید. آبگوشت یا آبگوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات با حرارت دادن استخوان ها با سبزیجات ساقه ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می شود.

آبگوشت در انواع سوپ ها، سس ها و البته بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می شود و تاثیر زیادی در طعم غذا دارد، می توانید آبگوشت را خودتان در منزل تهیه کنید یا از سوپرمارکت ها به صورت آماده خریداری کنید.

2- نکات مربوط به سیب زمینی

وقتی سیب زمینی ها رو رنده کردید باید بذارید خنک بشه بعد سس رو بهش اضافه کنید چون اگه سیب زمینی ها داغ شد سس از بین میره و فکر میکنید سس کم شده و دوباره باید سس رو اضافه کنید. که در نهایت باعث شل شدن مواد می شود.

3- نکات مربوط به سس مایونز

برخی از افراد همیشه می پرسند چه زمانی از سس مایونز با ماست در تهیه غذا یا سالاد استفاده می شود؟ به جای آن می توان از ماست استفاده کرد. این تا حدودی خوشمزه است. چکیده را جایگزین کنید، اما ماست معمولا آب می ریزد، بنابراین توصیه می شود این کار را برای مهمانی ها انجام ندهید. .

طرز پخت کاناپه مرغ

۱- ابتدا سینه مرغ را با پیاز، هویج، کرفس، زردچوبه و آب مرغ بپزید. هر وقت از آبغوره استفاده کردید در انتهای سر نمک بزنید چون آبغوره شور است و معمولا نیازی به نمک ندارد پس آن را طعم دار کنید. مرغ را بعد از پخت برش بزنید یا داخل غذاساز بریزید و له کنید اگر غذاساز ندارید خیلی ریز خرد کنید.

2. سیب زمینی ها را بعد از سرد شدن بجوشانید، رنده کنید، سعی کنید سیب زمینی ها را در غذاساز نریزید، چون گاهی کشدار می شوند و ممکن است خوششان نیاید.

3- خیار + ساقه کرفس + پیاز را ریز خرد کنید.

4- گردوها را در آب خیس کنید، سپس پوست آنها را بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید.

5- نان تست را با چاقو برش بزنید. اطمینان حاصل کنید که برش ها تمیز و یک اندازه باشند، سپس هر نان را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید تا دو مستطیل هم اندازه به دست آید. همچنین می توانید نان را به صورت مثلثی برش دهید.

6- در این مرحله مرغ + سیب زمینی + خیارشور + کرفس + پیاز + نمک + فلفل سیاه + آبلیموی تازه + سس ها را با هم مخلوط کرده و روی هر تکه مقداری مواد بریزید و تکه دیگر را روی آن قرار دهید.

7- گردو و کنجد و جعفری تفت داده شده را در بشقاب بریزید و هر کدام از مبل ها را از این طرف به آن ها در این مواد بغلطانید تا درز بین دو مارشمالو سالاد با این مواد پر شود.

 کاناپه مرغ

8- برای تزیین می توانید پنیر گودا را شکل دهید و روی هر مبل یک ورقه کوچک پنیر بگذارید و شکوفه های گیلاس را با خلال دندان روی آن ثابت کنید و یا روی لوله آزمایش در قیف شیرینی پزی قرار دهید و با سس شکوفه دهید. دانه های کنجد روی آن.

9- نکته مهم در تهیه کاناپه این است که مقدار سس کمتر از حد معمول باشد زیرا اگر سس زیاد شود مواد شل شده و از روی نان می ریزد. علاوه بر این، سس زیاد باعث درست شدن ماکارونی نان می شود.

  بانک کارگران از نظر پرداخت تجهیزات بدون ضامن رتبه دوم کشور را دارد

دیدگاهتان را بنویسید