ترشی پیاز قرمز به روش های مختلفی تهیه می شود و برای رسیدن به طعم ترشی مورد علاقه خود می توانید ادویه های مختلفی را انتخاب کنید.
پیاز قرمز در ترهفروشیها و میوهفروشیها به وفور یافت میشود و میتوانید با انتخاب این پیازهای کوچک ترشیهای خوشمزه در تمام فصول از آنها داشته باشید. ترشی پیاز قرمز یا بنفش به روشهای مختلفی تهیه میشود و میتوانید ادویههای مختلف و یکی از روشهایی که بیشتر دوست دارید را انتخاب کنید تا طعم ترشی مورد علاقه خود را به دست آورید.
مواد لازم برای ترشی پیاز قرمز
پیاز قرمز ریز خرد شده: یک کیلوگرم
سیر: 300 گرم
نعنا خشک: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید: 1 لیتر
طرز پخت پیاز قرمز ترشی
1. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و برش دهید و آب آن را بگیرید. برای تهیه ترشی پیاز سالم، پیاز را به عنوان علامت مثبت برش دهید تا داخل پیاز کمی باز شود. مراقب باشید سطح خلال خیلی عمیق نباشد تا پیاز صاف بماند و جدا نشود. می توانید پیاز را نیز خرد کنید.
2. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و برش دهید و آب آن را بگیرید. می توانید سیر را با اندازه بزرگ رنده کنید.
3. در ظرفی با پیاز ترشی به اندازه ای پیاز بریزید که کف تابه را با یک لایه پیاز بپوشاند. سپس کمی سیر روی پیاز بریزید و سپس کمی نعنا خشک بریزید و کمی نمک بپاشید. می توانید سیر را با نعنا هم مخلوط کنید و سپس پیاز را بریزید.
4. این مرحله را ادامه دهید تا تمام ظرف ترشی به صورت لایه لایه از مواد پر شود.
5. وقتی کاسه پر از مواد شد، کف ظرف را چند بار روی حوله کمی بکوبید تا مواد پیاز ترشی غلیظ شود.
6. سرکه سفید را با پیازهای ترشی در ظرفی بریزید تا سطح ترشی را کاملا بپوشاند. برای جلوگیری از هوا در ظرف را محکم ببندید.
7. برای اینکه ترشی پیاز رنگ خوبی داشته باشد نباید در معرض نور قرار گیرد. به همین دلیل ظرف خیارشور را در پلاستیک مشکی قرار دهید و به مدت 4 روز در جای گرم بگذارید. بعد از 4 روز پیازهای ترشی را در جای خنک بگذارید. بعد از 8 روز مرینیت، پیاز قرمز آماده است.