طرز پخت ناردونی مرغ; خورش جدید

ناردون در زبان مازندرانی به معنی دانه انار است و خورش ناردونی یکی از غذاهای خوشمزه شهرها و روستاهای مازندران است که با دانه انار، مرغ، رب انار و سیر تهیه می شود.

مواد لازم برای پخت نردون مرغ

4 قسمت پای مرغ
انار وسط 1 عدد
آلو بخارا 8 عدد
1 عدد پیاز بزرگ
رب انار 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار لازم
شکر (در صورت لزوم) به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب به میزان لازم

طرز تهیه و پخت ناردونی مرغ

1. ابتدا پیاز را به ورقه های نازک برش دهید

2. سپس یک قابلمه مناسب را روی اجاق قرار دهید و کمی روغن مایع بریزید و پس از گرم شدن روغن، پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود.

3. وقتی پیاز نرم و شفاف شد، کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با ادویه ها یکدست شود.

4. سپس پای مرغ را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سرخ شود.

5. سپس رب انار را به تابه اضافه کنید و با کمی پیاز و مرغ تفت دهید تا طعم خامی رب انار گرفته شود.

6. حالا چند فنجان آب جوش به تابه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.

7. در 30 دقیقه آخر پخت خورش آلو بخارا را اضافه کنید و در 15 دقیقه آخر انار را بپزید و دانه های انار را به خورش اضافه کنید.

8. در آخر خورش را امتحان کنید و در صورت تمایل کمی شکر اضافه کنید.

  ویدئو/ حمایت رامبد جوان از «سعید پورصمیمی» در خندوانه

9. نکته مهم در مورد خورش ناردون این است که با کمی آب سرو می شود، بنابراین خورش باید روی اجاق بماند تا خورش روغنی شود، پس از آماده شدن آن را با گربه یا برنج سرو کنید.

10. در این غذا می توانید به جای انار تازه از دانه های خشک شده نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید