طرز پخت مرغ شکم پر برای مهمانی

مرغ شکم پر یکی از محبوب ترین غذاهای خانگی است که بسیار محبوب است. این غذای خوشمزه را می توان به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه کرد. این غذای خوشمزه و پرطرفدار بر پایه مرغ است که مملو از مواد لذیذی مانند سبزیجات معطر، رب انار، گردو، گوشت چرخ کرده و … است.

طرز پخت مرغ شکم پر در شهرهای مختلف کمی متفاوت است، در برخی شهرها مرغ شکم پر شیرین است و در برخی شهرها ترش یا صاف پخته می شود و علاوه بر سبزیجات و ادویه از گوشت برای پرکردن شکم مرغ نیز استفاده می شود. همچنین می توانید مرغ شکم پر را در فر یا روی گاز بپزید.

در این دستور غذا سعی کرده ایم نکات مهم مرغ شکم پر و تمامی رازهای خوشمزه شدن این غذای خوشمزه را برای شما قرار دهیم. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم برای پخت مرغ شکم پر برای 4 نفر

مرغ 1 عدد

چرخ کرده 150 گرم

1 عدد پیاز رنده شده

سیر خرد شده 2 عدد

پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

2 قرص موجود

آلو خورش خیس خورده 100 گرم

آلو وحشی خیس شده 100 گرم

زرشک 2 قاشق غذاخوری

گردو 1/2 پیمانه

کرفس خرد شده 1/2 پیمانه

گیاهان معطر، از جمله گشنیز، جعفری، شنبلیله، نعناع 2 تا 3 قاشق غذاخوری.

رب انار 4 قاشق غذاخوری

50 گرم کره

فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری

زعفران آب پز غلیظ ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری روغن جامد

لیمو ترش تازه 1 عدد

روغن مایع به مقدار لازم

آب لیمو ترش به میزان لازم

نمک به میزان لازم

زردچوبه به مقدار لازم

خلال بادام 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

خلال پسته 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)

نکاتی برای پر کردن مرغ

مرغ

1- نکات مربوط به مرغ

یکی از مهم ترین لحظات در تهیه انواع غذا انتخاب مواد سالم و تازه است، این موضوع برای گوشت و مرغ بسیار مهم است، زمانی که می خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتما مکان هایی که به هم وصل شده اند را بررسی کنید، مانند پاها و بال ها این قسمت ها زودتر مشخص می شوند، بنابراین اگر این قسمت ها بوی نامطبوعی بدهد، یعنی. مرغ تازه نیست، مراقب باشید جوجه های خیلی خیس را انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان می دهد که از قبل منجمد شده است. بررسی کنید و مطمئن شوید که آب در خون وجود ندارد.

  سوزوکی و اسکای درایو فاش شد؟!

۲- نکات مربوط به زعفران

مراقب باشید زعفرانی که استفاده می کنید تقلبی نباشد برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی است یا خالص آن را بین انگشتان خود بگذارید و فشار دهید اگر روغن برنگشت تمیز است زعفران تقلبی معمولا براق است.

3- نکات مربوط به زرشک

طرز پخت مرغ شکم پر برای مهمانی در قابلمه و فر

نکته بسیار مهم برای زرشک نحوه شستن آن است. زرشک را نمی توان یک بار زیر آب تمیز کرد. برای شستن زرشک ابتدا زرشک را تمیز کرده و در صافی یا صافی قرار دهید. اگر چند دقیقه الک را بلند کنید، می بینید که داخل کاسه پر از ماسه خرد شده است. باید این روند را ادامه دهید تا آبی که در کاسه باقی مانده کاملا تمیز شود.

طرز پخت مرغ شکم پر

1- ابتدا مرغ را تمیز کرده و بشویید.مرغی که انتخاب می کنید نباید خیلی بزرگ باشد تا در هنگام پخت خوب بپزد.در هنگام شستن و تمیز کردن مرغ دقت کنید و حفره های بین خارها را تمیز کنید.

برای پخت آن از مرغ با سینه پر استفاده نکنید زیرا پوست مرغ هنگام پخت روغن نشت می کند و این باعث خشک نشدن آن می شود و هنگام سرو مرغ را بسیار آبدار و خوش طعم می کند.

2- سپس داخل شکم و مرغ را با نمک + فلفل سیاه + آب لیمو ترش تازه مزه دار کرده و زعفران را با برس مخصوص پخت داخل شکم و روی مرغ قرار دهید و پیاز را خرد کرده و اضافه کنید سپس در ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

اگر می خواهید مرغ شکم پر شما کمی ترش تر شود، می توانید در حین مزه کردن مرغ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب آلوچه را نیز به مواد اضافه کنید و آن را روی مرغ کامل آغشته کنید.

  بیانیه لیز تراس در مورد قصد روسیه برای جنگ در اوکراین

طرز پخت مرغ شکم پر برای مهمانی در قابلمه و فر

3- در محلی که مرغ را در یخچال قرار دادید، گوشت چرخ کرده + پیاز رنده شده + فلفل سیاه + زردچوبه + نمک + 2 قاشق غذاخوری روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید و خوب تفت دهید، سپس سبزیجات معطر را در تابه ای جداگانه تفت دهید. تا زمانی که آب برداشته شود.

4- در مرحله بعد مرغ را از یخچال خارج کرده و با برس مخصوص پخت داخل و روی مرغ را با کره آب شده آغشته کنید.

5- آلوها را بشویید و بگذارید خیس بخورد تا کاملا نرم شوند سپس مغزهای آلو را جدا کرده و زرشک را بشویید.

6- بادام های از قبل خرد شده را خیس کنید و در روغن مایع یا کره تفت دهید اگر با روغن سرخ کنید خوشمزه تر می شود خلال پسته را خیس نکنید چون رنگش برمی گردد فقط در روغن مایع سرخ کنید.

۷- در مرحله آخر گردوها را کمی تفت دهید سپس تمام مواد را به گوشت اضافه کنید و داخل شکم مرغ را با این مواد پر کنید. ترکیب مواد به سلیقه شما بستگی دارد و نیازی به استفاده از تمام مواد ذکر شده در دستور نیست. می توانید موارد را به دلخواه حذف یا تغییر دهید مثلا می توانید گوشت را جدا کنید و مرغ شکم پر فقط با سبزیجات بپزید یا مقداری دانه انار ترش به مواد اضافه کنید.

8- برای بستن مرغ می توانید شکم مرغ را با سوزن و نخ نسوز بدوزید همچنین می توانید نخی دوبرابر ارتفاع مرغ انتخاب کنید اگر نتوانستید مرغ را به این صورت گره بزنید شکم مرغ را بدوزید سپس پاهای مرغ و بال ها را با نخ محکم ببندید.

  آمار فوت تاج امروز 1400/10/23

9- در سینی فر فویل پهن کنید و فویل را با یک قاشق روغن سفت آغشته کنید سپس کرفس ورقه شده + حلقه های لیمو ترش + پیاز خلال شده را کف تابه بریزید و مرغ را در تابه قرار دهید و روی آن را بپوشانید. مرغ با فویل با چنگال پانچ کنید.

10- سپس مرغ را به مدت 2 ساعت در طبقه وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید و بعد از نیم ساعت مرغ را از فر خارج کرده و کمی زعفران و کره آب شده را روی فر می گذاریم. مرغ را رنده کنید بعد از اینکه فویل را از مرغ خارج کردید مرغ را به فر برگردانید تا بپزد.

11- اگر می خواهید مرغ شکم پر را روی گاز بپزید، یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید، کمی روغن مایع در آن بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود، سپس مرغ را با احتیاط داخل تابه بریزید و دو طرف آن را خوب سرخ کنید. پیاز داغ را در ماهیتابه ای که با آب در حال جوش هم زده شده آب مرغ اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود 2 ساعت بپزد.

طرز پخت مرغ شکم پر برای مهمانی در قابلمه و فر

دیدگاهتان را بنویسید