طرز پخت ماهیچه پیشانی; لذت طعم خاص و غیر معمول

مریم حسن پور| ماهیچه چلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی برای مهمانی ها و مجالس خاص است. این غذای لذیذ و اصیل ایرانی به دلیل طعم خاص و فوق العاده و مواد اولیه عالی در تهیه آن طرفداران زیادی دارد.

البته آماده سازی ماهیچه پیشانی و زمان لازم برای تهیه آن سخت و زیاد است و برای ایجاد طعمی خاص باید مهارت و ترفندهای لازم برای این غذا را داشته باشید، البته این به دلیل جزئیات داده شده است. در این دستور پخت و تجربه آشپزی شما قابل حل است.

مهمترین نکته در پخت ماهیچه پیشانی طعم دادن به ماهیچه ها و پختن آنها است تا هم بوی نامطبوع آن از بین برود و هم ماهیچه ها خام نشوند. البته صرف زمان زیاد برای پخت و پز ماهیچه ها را نیز سفت می کند. پس به زمان و نکاتی که در تهیه این غذا باید رعایت کنید دقت کنید.

طبخ این غذا برای پذیرایی از مهمانی ها باعث می شود که شما راحت و از پختن انواع کباب و زغال دود نشوید. به همین دلیل می توانید به راحتی این نوع کباب را در مهمانی های خود جایگزین کنید و برای پذیرایی از مهمانان خود غذای خوب و لذیذی بخورید.

البته زمان تقریبی تهیه این غذا ممکن است بیشتر از سایر غذاها طول بکشد، اما طعم و عظمت این غذا ارزش این مقدار زمان و انرژی را جبران کرده و در نهایت خستگی را از بین می برد.

استفاده از انواع ادویه ها و به خصوص استفاده از زعفران طعم و عطر خاصی به غذای شما می بخشد و این طعم بی نظیر عضله پیشانی همیشه در مهمانی ها به یادگار خواهد ماند. همچنین سرو آن با ته چینی کامل شده و روی عضله پیشانی طعم فوق العاده ای خواهد داشت.

  چند ایرانی به خاطر مهریه در زندان هستند؟

عناصر

ماهیچه: 3 عدد
پیاز متوسط: 2 عدد
حبه سیر: 3 عدد
هویج متوسط: 2 عدد
روغن مایع: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت الیت: مقدار لازم
زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، پاپریکا و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه ماهیچه های بدون چربی؛ غذای اصیل ایرانی

مراحل پخت

1 پیاز را به صورت دایره ای خرد کنید و در تابه ای با کمی روغن تفت دهید.

2. بعد از تفت دادن پیازها، ماهیچه ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید و اجازه دهید ماهیچه خام از بین برود.

3. بعد از چند دقیقه ادویه فلفل قرمز، دارچین و سیر خرد شده را به ظرف اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

4. اجازه دهید ماهیچه ها با بقیه مواد حدود نیم ساعت در تابه سرخ شوند.

5. البته در این مدت دقت کنید که ماهیچه ها فرو نروند و اگر زودتر از این زمان ماهیچه ها قرمز شدند قدم بعدی را بردارید.

6. در یک قابلمه دیگر رب گوجه فرنگی و کمی روغن مایع بریزید و تفت دهید.

7. سپس عصاره الیت، زعفران، فلفل سیاه و دارچین را اضافه کنید و مواد را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید.

8. وقتی سس ماهیچه آماده شد و به جوش آمد، آن را به ماهیچه های سرخ شده اضافه کنید و در قابلمه ماهیچه ای بریزید.

9. هویج ها را دایره ای برش دهید و به مواد اضافه کنید.

10. کمی نمک و زردچوبه به تابه اضافه کنید و بگذارید ماهیچه ها روی حرارت ملایم کاملا بپزند.

برای خرید ماهیچه های مورد نیاز خود می توانید به صورت آنلاین مراجعه کنید تا در شرایط فعلی از آلودگی و ترافیک محافظت کنید. خرید اینترنتی گوشت با مزایای فراوانی که دارد، انتخاب بهتری نسبت به خرید حضوری گوشت است.

  6 محلول طلایی که چربی های شکم را آب می کند

منبع: غذا

دیدگاهتان را بنویسید