طرز پخت شلغم برای سفید ماندن

اگر می خواهید بدانید شلغم را چگونه بپزید تا سفید شود و تغییر رنگ ندهد، این مقاله را بخوانید.

ممکن است بسیاری از مردم شلغم را به دلیل رنگ تیره ای که پس از پختن به خود می گیرند، دوست نداشته باشند. هر چیزی راه حلی دارد. قبل از پخت تربچه سفید، باید شلغم مناسب برای پخت و پز را انتخاب کنید. شلغم که پوستی صاف و تمیز دارد، سطح آن صاف و پر است.

در برخی نواحی نباید شل باشد و یا دارای فرورفتگی ناشی از آسیب باشد و همچنین باید سنگین باشد نه توخالی. موارد زیر را انجام دهید:

1- در مرحله اول روش پخت تربچه، پس از شستن و تمیز کردن تربچه، سر و ته آن را به هیچ عنوان نگیرید. (فقط ریشه را بردارید.)

2- تربچه شسته شده را در ظرف مناسبی روی اجاق قرار دهید.

3- کمی آب به تربچه اضافه کنید و بگذارید آب تربچه بجوشد و سپس دما را کم کنید.

4- در این مرحله از طرز پخت تربچه سفید کمی نمک به تربچه اضافه کنید (می توانید کمی آبلیمو هم اضافه کنید تا بعد از پخت رنگ تربچه سیاه نشود) و در قابلمه بریزید.

5- مدت زمان لازم برای پخت ترب سفید بین یک ساعت تا یک ساعت و نیم می باشد.

منبع: روزنامه خراسان

  علائم کم آبی بدن

دیدگاهتان را بنویسید