طرز تهیه یک گیلاس خوشمزه انجمن ۲۴

جامعه 24- یکی از خوشمزه ترین و فصلی ترین غذاهای ما ایرانی ها پای آلبالو است. یک غذای لذیذ که برخی با مرغ سرو می کنند و با گوشت چرخ کرده می خورند. این غذا به ذائقه افراد می تواند شیرین یا شور باشد اما طرفداران آن بیشتر شور است. بد نیست بدانید آلبالوپولو از غذاهای شیرازی است که امروزه در سراسر کشور تهیه می شود.

گیلاس پلو

مواد لازم برای پیلو گیلاس

4 فنجان برنج
آلبالو 500 گرم
250 گرم شکر
مرغ 1 عدد
1 عدد پیاز
روغن و زعفران به میزان لازم
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه پای گیلاس خوشمزه

طرز پخت گیلاس پلو با مرغ

به گزارش جامعه 24، برای تهیه آلبالوپولو، برنج را قبل از پختن 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید. سپس در قابلمه ای آب و نمک بریزید و وقتی جوش آمد برنج را بدون آب به قابلمه آب در حال جوش اضافه کنید.

برای تهیه آلبالو باید برنج را کمتر از حد معمول آبکش کنید تا غذا از آب آلبالو خیس نشود.

برنج را با آب ولرم آبکش کنید.
وقتی برنج را آبکشی کردید، دانه برنج را بین دو انگشت فشار دهید. دور برنج باید نرم و در هسته آن کمی خام باشد.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد پاستا


آلبالوها را هسته گرفته و آلبالوها را در قابلمه بریزید و شکر را روی آلبالوها بریزید. اگر وقت دارید بهتر است یک ساعت صبر کنید تا آب آلبالوها کشیده شود. اما اگر وقت ندارید می توانید بلافاصله مراحل را ادامه دهید.

یک قابلمه را با گیلاس و شکر روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. بگذارید 10 دقیقه با هم بجوشد. سپس آنها را از روی حرارت بردارید تا تیره نشوند. آلبالوهای پخته شده را از صافی رد کنید سپس شربت را دوباره روی اجاق بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود. شربت لازم نیست خیلی غلیظ باشد.

  اجاره ویلا و آپارتمان در تهران با اسنپ روم

کف قابلمه ای روغن بریزید و ته آن مقداری نان پیتا یا سیب زمینی بچینید. برنج آبکش شده و آلبالوهای پخته شده و کمی آب آلبالو و زعفران روی هم بریزید.

طرز تهیه پای گیلاس خوشمزه

سپس بخارپز را بگذارید و حرارت را کم کنید و بگذارید برنج دم بکشد. در نیمه پخت برنج، ۱ فنجان آب آلبالو را روی برنج بریزید.

برای تهیه آلبالو پلو با مرغ بهتر است آب آلبالو را روی برنج نریزید. پس از دم کشیدن، قسمتی از برنج را با شربت آلبالو و بخشی از آن را با زعفران مخلوط کنید.

بدین ترتیب می توانید برای تزیین پلو آلبالو از پلو ساده، زعفرانی و آلبالویی استفاده کنید.

نکات کلیدی در تهیه آلبالو پلو با مرغ:

– بهتر است از روش حذف هسته آلبالو استفاده کنید که ظاهر آن را حفظ کرده و شکیل تر باشد.

– مراقب باشید به آلبالو آب اضافه نکنید زیرا آلبالو هنگام پخت آب زیادی دارد و نیازی به اضافه کردن آب ندارید.

– یک کاسه کوچک گیلاس را کنار بگذارید تا هنگام سرو برنج را تزئین کنید.

– برای برنج زعفرانی مقداری برنج سفید را با مقداری زعفران پخته و مقداری روغن مخلوط کنید.

– برنج را باید 40 دقیقه تا یک ساعت بجوشانید.

– اگر در فصول دیگر به جز تابستان دل تان می خواهد پای آلبالو میل کنید، می توانید آن را با مربا درست کنید و با لذت میل کنید.

– موقع ریختن برنج و آلبالو مراقب باشید آلبالوها به کناره های قابلمه نروند، چون خیلی زود می سوزند.

2022-07-29 05:54:03

  چای زردچوبه؛ بهترین نوشیدنی برای کنترل قند خون

دیدگاهتان را بنویسید