طرز تهیه کیک شب یلدا

شب یلد یکی از شب هایی است که مردم گرد هم می آیند و این روز باستانی را جشن می گیرند. این عصر غذای زیادی سر سفره می گذارند که یکی از آن ها کیک شب یلدا با موضوع هندوانه یا انار است، در ادامه طرز تهیه چند نوع کیک هندوانه و طرز تزیین آن را برای شما شرح می دهیم. پس اگر می خواهید برای شب یلدا کیک هندوانه درست کنید به ادامه مطلب بروید.

طرز تهیه کیک اسفنجی برای کیک هندوانه ای

کیک اسفنجی هندوانه بسیار پرطرفدار است اما برای تهیه آن باید تمام نکات را رعایت کنید تا کیکی عالی و خوشمزه داشته باشید.

بسته به فرمت انتخاب شده، مقدار مواد اولیه متفاوت است. اگر قالب شما به قطر 20 سانتی متر و ارتفاع 10 سانتی متر است، برای تهیه کیک، 6 عدد تخم مرغ، نصف لیوان آب جوش، یک و یک سوم پیمانه شکر، یک و نیم پیمانه آرد، وانیل و یک قاشق چایخوری اضافه کنید. بکینگ پودر به پودر نیاز دارید.

برای تهیه کیک اسفنجی برای کیک هندوانه ابتدا باید پایه آن را درست کنید سپس می توانید کیک را به شکل هندوانه تزئین کنید. برای درست کردن پایه کیک باید مراحل زیر را انجام دهید:

1. ابتدا زرده و سفیده را از یکدیگر جدا کنید (تخم مرغ ها باید در دمای اتاق باشند)

2. نیمی از شکرها را در سه مرحله به زرده ها و بقیه را به سفیده ها اضافه کنید.

3. سفیده ها را با دور تند همزن بزنید و ادامه دهید تا سفیده ها کرم رنگ شوند. (شکر باید در سه مرحله اضافه شود)

  بیمه درمانی رایگان برای همه افراد به مدت 3 ماه

4. وقتی سفیده تخم مرغ کاملاً خامه ای شد و وقتی کاسه را می چرخانید نریزد، آن را در یخچال قرار دهید تا زمان اضافه کردن آن به مواد کیک برسد.

5. حالا باید زرده را با نصف شکر و به مقدار لازم وانیل مخلوط کنید تا رنگ آن به رنگ کرمی و حالت کشسانی در بیاید.

6. بعد از اینکه رنگ زرده کرمی شد باید نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و مرتب مواد را با همزن هم بزنید (با اضافه کردن آب جوش به زرده بوی بد تخم مرغ از بین می رود)

7. بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.

8. حالا وقت آن است که آرد الک شده را به مواد کیک اضافه کنید. آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و آرد را به آرامی با همزن دستی در یک جهت به مواد کیک اضافه کنید.

9. پس از مخلوط شدن کامل آرد (دقت کنید آردها در مواد گلوله نباشند)، سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کرده و به آرامی به مخلوط اضافه کنید.

10. مواد کیک را به شکل دلخواه بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 تا 60 دقیقه با دمای 180 درجه قرار دهید. البته باید بگویم دمای فرها متفاوت است و ممکن است زمان پخت کیک تغییر کند.

11. پس از آماده شدن پایه، اجازه دهید کیک کاملا خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کرده و برش دهید. برای کاسترد، کیک باید کاملا خنک شود تا کاسترد آب نشود.

  یک تصادف خونین باعث کشته شدن هشت نفر از اعضای خانواده شد

بین لایه های کیک می توانید از موز، گردو، شکلات و هر میوه دیگری که دوست دارید استفاده کنید. برای تزیین کیک هندوانه به قرمز، سبز، سفید و مقداری شکلات نیاز دارید. برای ایده گرفتن می توانید به طرح های کیک هندوانه یلدا نگاهی بیندازید و با توجه به آنها روی کیک را تزیین کنید.

طرز تهیه کیک بستنی شب یلدا

اگر فر و مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی ندارید، می توانید یک گزینه جایگزین مانند کیک سرد را انتخاب کنید. درست کردن این کیک در مقایسه با کیک اسفنجی بسیار راحت تر است و می توانید این کیک را با مواد اولیه درست کنید.

به دلیل بافت این کیک، تزیین آن به شکل هندوانه بسیار راحت تر از کیک اسفنجی است. برای تهیه کیک بستنی هندوانه ای به 4 بسته کوکی بوربن پنجم، پودر کاکائو، شیر، کمی نشاسته یا ژلاتین نیاز دارید.

  • ابتدا شکل مورد نظر خود را انتخاب کنید (بهتر است از شکل گرد استفاده کنید).
  • سلفون را داخل قالب قرار دهید تا پارچه به قالب نچسبد.
  • شیر را با نشاسته یا ژلاتین، شکر و پودر کاکائو مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.
  • مخلوط شیر و مواد مشخص شده را روی اجاق بگذارید تا سفت شود. نباید خیلی سفت باشد و مدام مواد با هم مخلوط می شوند.
  • بیسکویت ها و مواد را با هم مخلوط کرده و در قالب بریزید. بعد از تمام شدن این کار، قالب را در یخچال بگذارید و اجازه دهید کیک به مدت 24 ساعت در یخچال بماند.
  • بعد از 24 ساعت کیک را با احتیاط از قالب خارج کنید و کیک هندوانه ای خود را با استفاده از رنگ سبز و سفید خانه، مقداری براق قرمز و قطره های شکلاتی تزئین کنید.
  خودروهایی با قیمت خودروهای برقی ایرانی

طرز تهیه کیک شب یلدا بدون فر

اگر در منزل فر ندارید به راحتی می توانید با روشی که در ادامه به شما می گوییم کیک هندوانه ای بدون فر درست کنید. طرز تهیه کیک اسفنجی را در بالا توضیح دادیم و با استفاده از آن ابتدا مواد اولیه کیک را درست کنید.

یک قابلمه بزرگ را روی آتش پهن کنید و 15 دقیقه قبل از اینکه کیک را بگذارید روی حرارت ملایم قرار دهید تا قابلمه داغ شود، بهتر است آن را روی اجاق بگذارید.

پس از داغ شدن ظرف، یک توری فلزی در قالب قرار دهید تا قالب کیک از ته قالب فاصله داشته باشد، سپس قالب را در قالب قرار دهید.

درب قابلمه را به همراه بخارپز بگذارید و تا 20 دقیقه اول اصلا در قابلمه را باز نکنید زیرا پف آن از بین می رود. بعد از پخت کیک می توانید کیک خود را با هندوانه تزیین کنید و در شب یلدا از آن لذت ببرید.

2023-02-27 07:21:04

دیدگاهتان را بنویسید