طرز تهیه کیک دارچینی خانگی

کیک یکی از محبوب ترین کیک های دنیاست که در طعم ها، شکل ها و رنگ های متنوعی تهیه می شود. Cinnamon در زبان انگلیسی به معنی دارچین است و چون این کیک تهیه می شود و مواد میانی آن پودر دارچین است به این نوع کیک کیک دارچین می گویند.

کیک دارچینی یک کیک بسیار معطر با بافتی نرم و لطیف است که می توانید به راحتی در منزل آن را تهیه کنید و با چای با لذت میل کنید. در این مطلب با آموزش کیک دارچینی خانگی همراه با نکات طلایی و مهم برای پخت کیک همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک دارچینی

آرد سفید برای کیک: ۲ پیمانه

تخم مرغ: 4 عدد

شکر: 1 پیمانه

بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع: دو سوم لیوان

ماست پرچرب: دو سوم فنجان

مواد متوسط ​​برای کیک دارچینی

بیسکویت پتی پور: 6 عدد

پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری

پودر دارچین: 1 قاشق مرباخوری

شکر: 2 قاشق غذاخوری

گردو: به میزان لازم

قبل از تهیه هر نوع کیک و شیرینی، باید این نکات را در مورد مواد اولیه رعایت کنید تا نتیجه بهتری بگیرید

1- برای تهیه کیک، مواد اولیه را به دمای محیط برسانید. پس سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.

2- معمولا دما و زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است. برای مثال اگر در دستور پخت دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه ذکر شده باشد، ممکن است با این دما و مدت زمان به نتیجه دلخواه در فر خود نرسید. البته نگرانش نباش با چندین بار استفاده از فر متوجه می شوید که چه دما و زمان برای پخت کیک در فر شما مناسب است.

تعادل

با این حال، به خاطر داشته باشید که دمای ذکر شده در دستورالعمل ها معمولا بر اساس یک اجاق برقی است. اگر از فر گازی استفاده می کنید، دمای بالاتری را بین 10 تا 20 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اما هنوز هم دما بستگی به فر شما دارد. شما باید نگران فر باشید. با چندین بار تلاش به دما و زمان پخت پی خواهید برد.

همیشه قبل از شروع کار وقتی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار گذاشتید فر را روشن کنید. زیرا برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا وقتی می خواهید شیرینی را در فر قرار دهید، فر کاملا گرم شود.

  علت ریزش مو در پاییز چیست؟

3. سعی کنید از یک ترازو دیجیتال و یک ترازو پخت و پز استاندارد استفاده کنید. زیرا هنگام تهیه کیک و شیرینی، اندازه دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.

4- همیشه در حین هم زدن تخم مرغ ها، همزن را چند بار خاموش کنید و با لیوان تمیز دور کاسه بریزید و داخل کاسه قرار دهید تا ذرات تخم مرغ به کیک نچسبد. در غیر این صورت، حتی اگر از وانیل یا اسانس استفاده کنید، کیک همچنان بوی تخم مرغ می دهد.

5- آرد و مواد خشک دیگر مانند پودر کاکائو را همیشه برای پخت هر کیک 3 بار الک کنید. این کار باعث تهویه و سبک شدن آرد می شود. در نتیجه بافت کیک شما بهتر می شود. نکته مهم دیگری که در مورد آرد باید به آن توجه کرد، کیفیت آرد موجود در بازار است که متفاوت است. به همین دلیل، بسته به کیفیت آرد، مقدار آن ممکن است کمتر یا بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور پخت باشد. پس هنگام اضافه کردن آرد به این نکته توجه داشته باشید. اگر دیدید که مواد کیک در حال سفت شدن است. اما هنوز کمی آرد باقی مانده است. یعنی آردی که اضافه می کنید کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر دستورالعمل ها را دنبال کردید؛ اما احساس کردید که مواد تشکیل دهنده کیک هنوز به غلظتی که باید باشد نرسیده اند. این بدان معنی است که شما باید کمی آرد اضافه کنید. بنابراین، همیشه باید مقدار آرد مشخص شده در دستور تهیه شود. حالا این مقدار بسته به کیفیت آرد می تواند کم و بیش باشد.

قند

6- نکته بسیار مهمی که در پخت انواع کیک باید به آن توجه کنید این است که در فر را به هیچ وجه قبل از 30 دقیقه باز نکنید. اگر این کار را بکنید، تمام تلاش شما به هدر خواهد رفت. چون کیک شما منفجر نمی شود.

7- در انتخاب شکل کیک دقت کنید. اگر ماتریس در مقایسه با مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه دلخواه را نخواهید گرفت. همیشه باید فرمی را انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را می ریزید 1/3 فرم شما خالی باشد. البته همه اینها نیاز به تجربه دارد. ممکن است برای اولین بار متوجه نشوید که کدام قالب صحیح است. باید چندین بار کیک درست کنید تا چشمتان به اندازه آن عادت کند و به سرعت شکل مناسب را انتخاب کنید.

  نقاشی 250 ساله; گران ترین اثر هنری جهان؟!

8- وقتی خواستید کیک را داخل قالب بریزید از وسط بریزید. سپس به اطراف پخش کنید. سعی کنید کیک را در قالب بریزید تا مواد به طور یکنواخت در همه جا پخش شوند.

9- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب مواد برای فرم است. فرمت های مختلف و گران قیمت زیادی در بازار وجود دارد. در مورد خرید قالب ممکن است به دلیل تنوع در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین فرم ها برای تهیه کیک که قیمت آن نیز نسبت به سایر فرم ها بیشتر است، قالب های گالوانیزه هستند که معمولاً می توانید آن ها را از تمام لوازم قنادی تهیه کنید. این قالب ها در طرح ها و شکل های مختلف تولید می شوند.

طرز تهیه کیک دارچینی

دارچین

ابتدا بیسکویت های پتی پور را با همزن یا آسیاب پودر کرده و پودر کاکائو و شکر و پودر دارچین و گردوی خرد شده را اضافه کرده و کنار می گذاریم. آرد و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم. در ظرفی تخم مرغ ها را با شکر و وانیل هم بزنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و حجم آن دو برابر شود. سپس کره را اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید. سپس ماست را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید. حالا همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید. مخلوط آرد و بکینگ پودر را در دو مرحله به مایه کیک اضافه کنید و در یک جهت با همزن هم بزنید تا آرد کاملا در خمیر حل شود و حالت گلوله ای نداشته باشد.

فرمی که برای درست کردن این کیک مناسب است، فرم ۲۳ سانتی است، کف قالب کاغذی چرب شده را پهن کرده و دیواره ها را با روغن سرد آغشته کرده و کمی آرد بپاشید. نیمی از مایه کیک را در قالب بریزید و روی مواد متوسطی که از قبل در قالب آماده کرده اید بریزید. سپس مابقی مایه کیک را روی مواد متوسط ​​بریزید و روی آن مقداری گردو بپاشید. ماتریکس را چند بار محکم روی زمین بزنید تا هوای اضافی خارج شود. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از این مدت کیک دارچینی شما آماده است که می توانید آن را با چای یا قهوه امتحان کنید و نوش جان کنید. نوش جان

  ماجرای ورود زنان به ورزشگاه و پایان کار فیفا حجت!

دلیل منفجر نشدن کیک چیست؟

علت پف کردگی

دلایل متعددی برای منفجر نشدن کیک وجود دارد که در اینجا به ده مورد مهم اشاره می کنیم:

1-تخم مرغ سرد که بلافاصله از یخچال خارج شده و به مواد اضافه می شود از پف کردن کیک جلوگیری می کند.

2- ممکن است مقدار مایعاتی مانند شیر، آب یا ماست دقیق نباشد و کم و بیش داخل کیک ریخته باشید که در نتیجه کیک خیلی رقیق یا خیلی غلیظ می شود.

3- اگر از ابتدا مواد کیک را خوب با هم مخلوط نکرده اید یا وقتی آرد را به پایه کیک اضافه می کنید، آن را به صورت دایره ای و یک جهت هم نزنید، کیک شما پف نمی کند.

4 – دمای فر ممکن است خیلی زیاد یا خیلی کم باشد. اگر دما زیاد باشد کیک وسط کیک پف نمی کند و نمی سوزد و خام نمی ماند و اگر دمای فر کمتر باشد ابتدا کیک پف می کند و به مرور زمان پف خود را از دست می دهد.

5- اگر فر سرد باشد و از قبل گرم نشده باشد کیک شما خوب پف نمی کند.

6- هرگز از کره سرد داخل کیک استفاده نکنید و از قبل آن را آب کنید.

7- اگر نسبت بیکینگ پودر به آرد کم باشد یا بکینگ پودر کهنه و تاریخ مصرف آن تمام شده باشد، پف کیک را پاک می کند.

8. اندازه شکلی که انتخاب می کنید بسیار مهم است و نباید برای لعاب خیلی بزرگ یا کوچک باشد. معمولاً یک سوم فرم باید با لعاب پر شود یا به اندازه دو بند انگشت از بالای فرم خالی باشد.

9- بین تهیه کیک و افزودن مواد فاصله نگذارید. سعی کنید همیشه مواد را از قبل آماده کنید تا فرآیند تهیه کیک زمان زیادی را نبرد. هرگز نباید بیش از نیم ساعت بین پخت و پز یک کیک فاصله بگذارید. چون کیک رطوبت خود را از دست می دهد و پف نمی کند.

10. اگر بیشتر از مقداری که در دستور ذکر شده روغن یا کره بریزید، کیک خیلی چرب می شود و پف نمی کند.

دیدگاهتان را بنویسید