طرز تهیه کیک توت فرنگی

کیک ها از خوشمزه ترین و لذت بخش ترین دسرها و شام های دنیا هستند که در انواع میوه ها، خامه، شکلات، پنیر و … تهیه می شوند که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک های میوه ای به دلیل عطر میوه های تازه به کار رفته در آن ها همیشه محبوب هستند.

کیک توت فرنگی یکی از انواع کیک میوه ای است که به دلیل وجود توت فرنگی تازه در ترکیب آن بسیار خوش طعم بوده و عطر مطبوعی دارد. این کیک بافتی بسیار نرم و نخی دارد که به راحتی آماده می شود.

در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک توت فرنگی همراه با نکات و ترفندهای مهم مربوط به تهیه این کیک خوشمزه، مصرف کنندگان گرامی آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه کیک توت فرنگی

تخم مرغ: 3 عدد

کره: 170 گرم

شکر: فنجان

آرد سفید برای کیک: 150 گرم

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری

نمک: نوک یک قاشق چایخوری

توت فرنگی ورقه شده: 2 فنجان

قبل از تهیه هر نوع کیک و شیرینی، باید این نکات را در مورد مواد اولیه رعایت کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.

ارد

1- برای تهیه کیک، مواد اولیه را به دمای محیط برسانید. پس سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.

2- معمولا دما و زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور پخت دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه ذکر شده باشد، ممکن است با این دما و مدت زمان به نتیجه دلخواه در فر خود نرسید. البته نگرانش نباش با چندین بار استفاده از فر متوجه می شوید که چه دما و زمان برای پخت کیک در فر شما مناسب است. با این حال، به خاطر داشته باشید که دمای ذکر شده در دستورالعمل ها معمولا بر اساس یک اجاق برقی است. اگر از فر گازی استفاده می کنید، دمای بالاتری را بین 10 تا 20 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اما هنوز هم دما بستگی به فر شما دارد. شما باید نگران فر باشید. با چندین بار تلاش به دما و زمان پخت پی خواهید برد. همیشه قبل از شروع کار وقتی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار گذاشتید فر را روشن کنید. زیرا برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا وقتی می خواهید شیرینی را در فر قرار دهید، فر کاملا گرم شود.

  4 علت خطرناک "سردرد"

3. سعی کنید از یک ترازو دیجیتال و یک ترازو پخت و پز استاندارد استفاده کنید. زیرا هنگام تهیه کیک و شیرینی، اندازه دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.

تعادل
4- همیشه در حین هم زدن تخم مرغ ها، همزن را چند بار خاموش کنید و با لیوان تمیز دور کاسه بریزید و داخل کاسه قرار دهید تا ذرات تخم مرغ به کیک نچسبد. در غیر این صورت، حتی اگر از وانیل یا اسانس استفاده کنید، کیک همچنان بوی تخم مرغ می دهد.

5- آرد و مواد خشک دیگر مانند پودر کاکائو را همیشه برای پخت هر کیک 3 بار الک کنید. این کار باعث تهویه و سبک شدن آرد می شود. در نتیجه بافت کیک شما بهتر می شود. نکته مهم دیگری که در مورد آرد باید به آن توجه کرد، کیفیت آرد موجود در بازار است که متفاوت است. به همین دلیل، بسته به کیفیت آرد، مقدار آن ممکن است کمتر یا بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور پخت باشد. پس هنگام اضافه کردن آرد به این نکته توجه داشته باشید. اگر دیدید که مواد کیک در حال سفت شدن است. اما هنوز کمی آرد باقی مانده است. یعنی آردی که اضافه می کنید کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر دستورالعمل ها را دنبال کردید؛ اما احساس کردید که مواد تشکیل دهنده کیک هنوز به غلظتی که باید باشد نرسیده اند. این بدان معنی است که شما باید کمی آرد اضافه کنید. بنابراین، همیشه باید مقدار آرد مشخص شده در دستور تهیه شود. حالا این مقدار بسته به کیفیت آرد می تواند کم و بیش باشد.

  باز هم مواظب کلاه خود باشید

ظرف

6- نکته بسیار مهمی که در پخت انواع کیک باید به آن توجه کنید این است که به هیچ وجه قبل از 30 دقیقه در فر را باز نکنید. اگر این کار را بکنید، تمام تلاش شما به هدر خواهد رفت. چون کیک شما منفجر نمی شود.

7- در انتخاب شکل کیک دقت کنید. اگر ماتریس در مقایسه با مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه دلخواه را نخواهید گرفت. همیشه باید فرمی را انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را می ریزید 1/3 فرم شما خالی باشد. البته همه اینها نیاز به تجربه دارد. ممکن است برای اولین بار متوجه نشوید که کدام قالب صحیح است. باید چندین بار کیک درست کنید تا چشمتان به اندازه آن عادت کند و به سرعت شکل مناسب را انتخاب کنید.

8- وقتی خواستید کیک را داخل قالب بریزید از وسط بریزید. سپس به اطراف پخش کنید. سعی کنید کیک را در قالب بریزید تا مواد به طور یکنواخت در همه جا پخش شوند.

9- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب مواد برای فرم است. فرمت های مختلف و گران قیمت زیادی در بازار وجود دارد. در مورد خرید قالب ممکن است به دلیل تنوع در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین فرم ها برای تهیه کیک که قیمت آن نیز نسبت به سایر فرم ها بیشتر است، قالب های گالوانیزه هستند که معمولاً می توانید آن ها را از تمام لوازم قنادی تهیه کنید. این قالب ها در طرح ها و شکل های مختلف تولید می شوند.

طرز تهیه کیک توت فرنگی مرحله به مرحله

 کیک توت فرنگی

1- برای شروع کار ابتدا روغن را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را در ظرف مناسبی بریزید و شکر را اضافه کنید. حالا کره و شکر را با همزن برقی با سرعت بالا به مدت دو دقیقه هم بزنید تا یکدست شود.

  چرا استیو جابز اپل را ترک کرد؟

۲- در مرحله بعد تخم مرغ ها را یکی یکی با وانیل به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و با همزن بزنید تا رنگ شفاف و کرمی به دست آید.

3- در این مرحله آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. سپس در سه مرحله آرد را کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با همزن در یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا حل شود.

4- در آخر توت فرنگی های ورقه شده را به مایه کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. کف قالب 20 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیواره های قالب را با روغن سرد آغشته کنید. سپس روی دیوارها مقداری آرد بپاشید. حالا مایه کیک تمام شده را داخل قالب بریزید و در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد که نیم ساعت گرم کرده اید به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا بپزد. بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود. سپس آن را در ظرف سرو برگردانید و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید