کیک صبحانه یکی از محبوب ترین و ساده ترین کیک های بین المللی است که همانطور که از نامش پیداست برای صبحانه تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک صبحانه با ما همراه باشید.
کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین انواع کیک در جهان است که به کیک اصلی یا شیفون نیز معروف است.
مواد لازم برای 4 نفر
4 عدد تخم مرغ
روغن مایع 1 فنجان
1 فنجان شکر
2 فنجان ارد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نوک وانیل روی یک قاشق چایخوری
کاکائو به اندازه کافی
یک فنجان شیر
طرز تهیه کیک برای صبحانه
مرحله اول: برای تهیه یک کیک خوشمزه برای صبحانه، در ابتدای کار تمام مواد خنک شده را 30 دقیقه قبل در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا مواد با دمای محیط هماهنگ باشد. سپس یک کاسه مناسب انتخاب کنید، سپس تخم مرغ را اضافه کنید.
مرحله دوم: حالا تخم مرغ را با دور تند همزن برقی خوب بزنید تا بافت تخم مرغ باز شود. سپس وانیل و شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید تا مواد کشدار و کرمی شود.
سطح سوم: در این مرحله کره مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید سپس با همزن برقی با سرعت بالا خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. سپس شیر را به تخم مرغ اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و یک دست شوند.
مرحله 4: حالا مخلوط آرد و بیکینگ پودر را دو بار در ظرفی جداگانه الک کرده و دوباره در صافی بریزید و این بار روی مخلوط تخم مرغ الک کنید. سپس مواد را با حرکت دایره ای با هم مخلوط کنید تا با کمک لیسک ترکیب شوند.
مرحله 5: در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید سپس اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سپس بسته به ذائقه، اگر کیک دو رنگ می خواهید، نیمی از مواد را در ظرف دیگری بریزید.
مرحله 6: حالا به یکی از تکه های لعاب کمی کاکائو اضافه کنید سپس هم بزنید تا کوکو به همه تکه های لعاب برسد. سپس شکل مناسب را انتخاب کنید، سپس آن را با کمی روغن چرب کنید.
مرحله 7: در این مرحله مایه کاملا سفید را در قالب کیک بریزید سپس مایه کاکائویی را روی آن بریزید. سپس فرم را چند بار روی سطح کار محکم بزنید تا حباب های داخل کیک گرفته شود. سپس فرم را در طبقه وسط فر قرار دهید.
مرحله 8: در نهایت بعد از 40 الی 50 دقیقه کیک را تست کنید اگر پخته بود از فر خارج کنید سپس بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و برای صبحانه سرو کنید. نوش جان.