طرز تهیه کاکائو سیب زمینی ساده و خوشمزه

کاکائو سیب زمینی یکی از غذاهای پرطرفدار ما ایرانیان است که بسیار خوشمزه و در عین حال بسیار سریع تهیه می شود و تهیه آن نیاز به مهارت خاصی ندارد، کوکو سیب زمینی برای پیک نیک و صبحانه مدرسه کودکان بسیار مناسب است.

همانطور که گفتیم درست کردن کوکو سیب زمینی بسیار آسان است و همه مطمئناً می دانند اما این غذای ساده به روش های مختلفی تهیه می شود در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کاکائو سیب زمینی

5 عدد سیب زمینی
1 عدد پیاز
3 عدد تخم مرغ
فلفل سیاه 1/2 قاشق مرباخوری
پودر سیر 1/2 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
نمک 2 قاشق مرباخوری
ریحان خشک 2 قاشق مرباخوری
1 تا 2 قاشق غذاخوری آرد سفید
روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه کاکائو سیب زمینی

1- سیب زمینی ها را بشویید و بجوشانید و بگذارید خنک شود و پوست آن ها را بگیرید و روی رنده ریز رنده کنید یا با چرخ گوشت بزنید تا له شوند. سپس پیاز را روی رنده رنده کنید و اگر پیاز آب زیادی داشت به آن اضافه کنید. مقداری از آب او را بردارید. اگر آب پیاز زیاد باشد، کاکائو در حین پخت شل شده و از بین می رود.

۲- در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید سپس نمک + فلفل + زردچوبه + پودر سیر + ریحان خشک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر مایع کاکائو شل بود، 1 تا 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.

3- داخل تابه روغن بریزید، اجازه دهید روغن خوب داغ شود، سپس با قاشق مایع کاکائو را بردارید و داخل تابه بریزید و با قاشق آن را صاف کنید. بذارید خوب سرخ بشه بعد وقتی کوکوها سرخ شد طرف دیگه رو هم سرخ کنید نچینید چون خمیر میشن.

  آمار فوت شدگان از تاج امروز 1400/12/25

4- اگر می خواهید کاکائو را فرم دهید ابتدا قالب کوکو را در روغن داغ فرو کرده و با قاشق آن را صاف کنید.

5 – می توانید کاکائو از سیب زمینی را با ماست، سبزیجات، گوجه فرنگی و ترشی سرو کنید، در غیر این صورت می توانید کاکائو را به صورت ساندویچ با سس خردل و سس گوجه فرنگی سرو کنید و با قاشق یک ساندویچ با سس خردل کف نان بریزید. نان، سپس کاکائو را روی نان قرار دهید، سپس گوجه فرنگی، خیارشور و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید.

کاکائو از سیب زمینی

تکنیک های تهیه کاکائو سیب زمینی

1- کاکائو اغلب بعد از پختن ترک می‌گذارد و در هنگام جابجایی به دلیل کمبود تخم‌مرغ می‌شکند، اما مراقب باشید از تخم‌مرغ زیاد استفاده نکنید، زیرا در این صورت بافت کاکائو از بین می‌رود و حالت اسفنجی و کفی پیدا می‌کند.

2- ضخامت مناسب برای نارگیل سیب زمینی بین 1 تا 2 سانتی متر است که می توانید بنا به سلیقه خود آن را تغییر دهید. البته غلیظ بودن زیاد از جوشیدن کاکائو جلوگیری می کند و رقیق بودن زیاد باعث خشک شدن و حتی سوختن آن می شود.

3- وقتی کوکوها را در تابه می‌گذارید، اگر مقداری از آن‌ها قبلا سرخ شده و از ماهیتابه خارج کرده‌اید، کوکوی جدید را در جای خود قرار ندهید، زیرا دمای کوکوی جدید با دمای کوکو متفاوت است. پیله هایی که تفت داده شده و کوکوی تازه تمام روغن ماهیتابه را می گیرد جذب می شود پس باید همه کوکوها را در تابه بگذارید تا سرخ شوند سپس همزمان پیله های جدید را در تابه قرار دهید.

  گردشگران نوروزی در کاخ سعدآباد

4- علاوه بر ریحان خشک می توانید از سبزیجات دیگری مانند نعناع، ​​آویشن و شوید خشک به دلخواه و همچنین جعفری تازه استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید