طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه

چای ماسالا یا ماسالا چای یک نوشیدنی گرم، خوشمزه و اصیل هندی است. به طور سنتی از پودر چای سیاه، ادویه جات ترشی جات، زنجبیل، شیر و شکر تهیه می شود. این چای را در هر گوشه ای از کشور و همچنین در اکثر خانواده ها می توانید پیدا کنید. این چای در دنیای غرب نیز جایگاهی دارد. اما روش تهیه شیر ماسالا چیست؟

چای ماسالا یک نوشیدنی سنتی هندی است که با ادویه های تند از جمله زنجبیل درست می شود و خاصیت بسیار گرمی دارد. اصطلاح ماسالا در زبان هندی به ادویه و چای اشاره دارد.

این چای از ترکیب شیر و ادویه های تند هندی تهیه می شود. با ترکیب چای سیاه، ادویه های داغ و زنجبیل خیس شده، می توانیم چای ماسالا فوق العاده ای داشته باشیم. این یکی از رایج ترین نوشیدنی های گرم روزانه است که توسط جمعیت زیادی در هند مصرف می شود.

در هند، این نوشیدنی را می توان در رستوران های گران قیمت، غرفه های چای و فروشندگان خیابانی خریداری و مصرف کرد.

طرز تهیه چای ماسالا

روش تهیه چای ماسالا، مخصوصا در روزهای بارانی، به این صورت است که اگر می خواهید چای بسیار غلیظی داشته باشید، توصیه می کنم مواد را فقط در شیر بجوشانید یا از نسبت آب به شیر 1:2 استفاده کنید.

مواد لازم برای چای ماسالا

پودر چای سیاه: برای دستیابی به طعم قوی این چای از پودر چای سیاه هندی استفاده می شود.

ادویه جات مخصوص: این دستور غذا از بادیان ستاره ای، هل، میخک، دارچین و دانه فلفل استفاده می کند.

  رایزنی تلفنی امیر عبداللهیان و همتای عمانی وی

زنجبیل: طعم گرم و خوبی به چای می دهد.

شیر نر: شیر بهترین طعم را به این چای سنتی می دهد.

شکر قهوهای: در صورت تمایل می توانید از شکر یا شیرین کننده های مورد علاقه خود استفاده کنید.

چای ماسالا

طرز تهیه چای ماسالا

برای تهیه چای ماسالا می توانید از موادی که می خواهید و دوست دارید استفاده کنید. برخی از افراد می توانند این چای را با افزودن یا کاهش ادویه به خوبی درست کنند و از آن لذت ببرند. حتی می توان آن را به صورت شیرین یا بدون شیرینی مصرف کرد، بنابراین در هنگام تهیه این چای دست شما کاملا باز است و می توانید ترکیبات مورد نظر خود را داشته باشید.

ادویه هایی که برای تهیه این چای فوق العاده استفاده می شود معمولا عبارتند از: زنجبیل تازه، هل، دارچین، میخک، دانه فلفل، بادیان ستاره ای و … که همگی ادویه های گرم و خوشمزه ای هستند. همه ادویه ها را ریز خرد کرده و استفاده کنید.

نحوه تهیه آن

پودر ماسالا یا ادویه: ادویه های مورد نظرتان را به صورت پودر یا درشت خرد کرده و کنار بگذارید.

پودر چای: 1 فنجان آب و 2 قاشق چایخوری پودر چای سیاه را با حرارت متوسط ​​به قابلمه دلخواه اضافه کنید. آن را به مدت 3 تا 5 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.

ادویه و زنجبیل: بعد از دم کشیدن چای، نوبت به اضافه کردن پودر ادویه و زنجبیل می رسد.

شیر نر: بعد از اضافه کردن ادویه ها، در صورت تمایل ۲ پیمانه شیر و کمی شکر قهوه ای اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اجازه دهید مخلوط چای بالا بیاید.

  کشتار با چاقو

نکات بعد از تهیه چای

پس از دم کشیدن چای با مواد دلخواهتان، آن را از روی حرارت بردارید و یک دقیقه یا بیشتر کنار بگذارید تا مواد و ادویه ها کمی جا بیفتند، سپس مخلوط چای را از صافی تمیزی صاف کرده و در لیوان بریزید. همچنین می توانید چای را قبل از سرو کف کنید.

اگر شکر اضافه نمی کنید، می توانید شکر قهوه ای یا سفید را به آن اضافه کنید زیرا طعم سنتی ماسالا چای می دهد، اما می توانید آن را با عسل، شکر نارگیل و سایر شیرین کننده ها میل کنید.

منبع: ایسکانیوز

دیدگاهتان را بنویسید