طرز تهیه پیتزای سرخ شده در تابه؛ سالم و خوش طعم

پیتزا همیشه فوق العاده است. اگر بتوانیم پیتزا را در خانه درست کنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم، محبوبیت بیشتری پیدا خواهد کرد. در اینجا طرز تهیه پیتزا در تابه را آموزش می دهیم.

یکی از مهم ترین قسمت های این خمیر پیتزا این است که زمان زیادی برای آماده شدن دارد. اما می توانید از تست های آماده نیز استفاده کنید.

مواد لازم برای خمیر

یک کیلوگرم آرد جهانی (تقریباً 8 فنجان)
30 گرم نمک (یک و نیم قاشق غذاخوری)
700 گرم آب ولرم (2 و 3 چهارم لیوان)
60 گرم کره
روغن زیتون 40 گرم (تقریباً 3 قاشق غذاخوری)
5 گرم مخمر خشک فعال

مواد تشکیل دهنده سس پیتزا

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
حبه های سیر پوست کنده و رنده شده
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده
یک قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری عسل

مواد تشکیل دهنده پیتزا

روغن زیتون
500 گرم پنیر موزارلا کم چرب
300 عدد موزارلای تازه برش خورده
پپرونی به میزان لازم
ارگانو یا نعنا به مقدار لازم

طرز تهیه و طرز تهیه پیتزا سرخ شده

۱- خمیر را یکی دو روز قبل آماده کنید. آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. در ظرفی دیگر کره، روغن زیتون و مایه خمیر را خوب با همزن بزنید.

2- مرکز مخلوط آرد را با کفگیر سوراخ کنید و محتویات کاسه دیگر را داخل آن بریزید. هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مخلوط به یک گلوله خمیر خیس تبدیل شود. سپس آن را با یک کیسه استراحت پلاستیکی به مدت 30 دقیقه بپوشانید.

  رضا صادقی در حمایت از علی دایی: بزرگ همیشه بزرگ است + عکس

3- خمیر را با دست با آرد خارج کرده و ورز دهید تا نرم و چسبنده شود. این 3 تا 5 دقیقه طول می کشد. خمیر را به ظرفی منتقل کنید و دوباره روی آن را با کیسه بپوشانید و بگذارید 3 تا 5 ساعت در دمای محیط بماند و سپس به مدت 6 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

4- صبح که می خواهید پیتزا درست کنید خمیر را از یخچال خارج کرده و به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید و از هر قسمت یک گلوله درست کنید. از روغن زیتون برای پخش روی 3 تابه استفاده کنید. در هر سینی یکی از خمیرها را بچینید و روی آنها را بپوشانید و به مدت 3 ساعت در دمای محیط بگذارید.

5- سس را درست کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد سیر رنده شده را داخل آن بریزید و هم بزنید تا طلایی شود و بوی آن گرفته شود. این کار را حدود 2 تا 3 دقیقه انجام دهید.

6- پوره گوجه فرنگی و تکه های چیلی را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​کار را ادامه دهید تا مخلوط کاراملی شود.

7- گوجه فرنگی ها را اضافه کرده، بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و 30 دقیقه بجوشانید. هر از گاهی هم بزنید.

8- سس را از روی حرارت بردارید و با عسل و نمک مزه دار کنید و در مخلوط کن بریزید یا بگذارید خنک شود و با همزن معمولی مخلوط کنید.

9- بعد از 3 ساعت و زمانی که حجم خمیر دو برابر شد آنها را با احتیاط کف تابه ها پهن کنید و با احتیاط با انگشت صاف کنید.

  هزینه خرید یک کنسول بازی چقدر است؟

10. پیتزا درست کنید. فر را با دمای 450 درجه گرم کنید. خمیر را با احتیاط در لبه های تابه باز کنید، اگر هنوز تا لبه ها بلند نشده است. با قاشق 4 تا 5 قاشق غذاخوری از سس را روی خمیر بریزید و با احتیاط روی خمیر را بپوشانید.

روی خمیر موزارلای کم چرب بپاشید. سپس با موزارلای تازه و فلفل تزیین کنید. با اندام یا پونه کوهی و کمی روغن زیتون بپاشید.

11. پیتزا را در طبقه وسط فر قرار دهید. حدود 15 دقیقه بگذارید بپزد. از کاردک استفاده کنید و هر از گاهی زیر پیتزا را چک کنید. وقتی خمیر طلایی شد، پنیر آب شد و قهوه ای شد، پیتزا آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید