طرز تهیه پوست نارگیل؛ شیرینی های خوشمزه انگلیسی

Skuns شیرینی های انگلیسی هستند که بافت نرمی بین نان و شیرینی دارند و معمولاً با خامه و مربا یا همراه با چای در صبحانه و شام سرو می شوند.

اسکون یک شیرینی یا کیک انگلیسی بزرگ است که معمولا از گندم یا بلغور درست می شود و شیرینی کمی دارد.

Scone چیست؟

اسکون دارای بافتی بین نان و شیرینی است و جزو نان های سریع طبقه بندی می شود. خمیر مخمر برای دستور پخت نان سریع استفاده نمی شود و برای بلند شدن نیازی به استراحت ندارد.

خمیر قاشقی با آرد گندم، آرد جو یا بلغور جو دوسر درست می شود. به صورت دایره یا مثلث برش بزنید و جداگانه آماده و سرو کنید.

از آنجایی که اسکنک شیرینی کمی دارد، معمولاً آن را با چای یا خامه یا کره با مربا در صبحانه یا شام سرو می کنند. در گذشته از دوغ به جای خمیر مایه به عنوان تخمیر برای تهیه اسکانک استفاده می شد، اما امروزه از جوش شیرین و بیکینگ پودر برای باد کردن اسکان استفاده می شود.

مواد لازم پوسته نارگیل

2 فنجان ارد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
6 قاشق غذاخوری شکر
نمک ¼ قاشق چایخوری
کره سرد 80 گرم
2 فنجان شیر نارگیل
عصاره وانیل 3 تا 4 قطره
1 فنجان پودر نارگیل
یک فنجان شکلات تلخ
مواد لازم برای تهیه کرم نارگیل
پودر قند 3 قاشق غذاخوری
2 قاشق غذاخوری شیر نارگیل
عصاره وانیل
مواد سطح پوست نارگیل
2 تا 3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل

 پوسته نارگیل

طرز تهیه پوسته نارگیل

آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید.

شکر و نمک را اضافه کرده و در غذاساز بریزید.

  شرایط اقامت و سرمایه گذاری در اتریش

کره سرد را مکعبی خرد کرده و به غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا نرم شود.

شیر نارگیل و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر را از غذاساز خارج کرده و در ظرفی قرار دهید.

شکلات را ریز خرد کنید و با پودر نارگیل به خمیر اضافه کنید و با نوک انگشت مواد را با هم مخلوط کنید.

خمیر را نباید گرم کرد و چرب کرد.

روی میز کار آرد بپاشید و خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید سپس هر قسمت را به شکل چوب درآورده و به صورت مثلث برش دهید.

فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را با فاصله کمی در قالب قرار دهید و به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

برای تهیه کرم نارگیل پودر قند را الک کرده و با شیر نارگیل و وانیل مخلوط کرده و با چنگال ۵ دقیقه هم می زنیم تا غلیظ شود.

نارگیل را در تابه بریزید و مدام هم بزنید تا قهوه ای و طلایی شود.

اسکنک ها را از فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند سپس روی آن ها را با خامه نارگیل بپوشانید و پودر نارگیل بپاشید.

منبع: ایسکانیوز

دیدگاهتان را بنویسید