پنکیک هات چاکلتی یکی از خوشمزه ترین پنکیک هایی است که از آن لذت خواهید برد.
برای تهیه پنکیک با هات چاکلت 10 دقیقه پخت و 45 دقیقه برای پخت نیاز دارید.
مواد لازم برای شربت هات چاکلت
1 فنجان شربت افرا خالص
1/4 فنجان مخلوط شکلات داغ یا کاکائو
مواد لازم برای پنکیک 4 نفره
یک و نیم پیمانه آرد ساده
نصف فنجان مخلوط شکلات داغ یا کاکائو
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
در صورت لزوم نمک را ریز خرد کنید
یک و یک چهارم لیوان شیر
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده بدون نمک، به اضافه 4 تا 5 قاشق غذاخوری در هر تابه
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
خامه شکل برای سرو
طرز تهیه پنکیک با شکلات داغ
1 برای شربت شکلات داغ: مخلوطی از شربت افرا و شکلات داغ را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا به جوش آید. حدود 5 دقیقه به جوشیدن ادامه دهید تا شربت به اندازه ای غلیظ شود که تقریباً به پشت قاشق بچسبد. شربت را گرم نگه دارید.
2. برای پنکیک: فر را با دمای 200 درجه فارنهایت (حدود 93 درجه سانتیگراد) گرم کنید. آرد، مخلوط شکلات، بیکینگ پودر و 1/4 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را در یک کاسه متوسط با همزن بزنید. مخلوط شیر و تخم مرغ را داخل مخلوط آرد بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا مخلوط شود (اگر گلوله بود مشکلی ندارد).
4. یک تابه بزرگ نچسب یا سینی فر را روی حرارت متوسط گرم کنید. یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید؛ وقتی آب شد و روی زمین دراز کشید، 1/4 فنجان از خمیر را به همان فاصله روی تابه بریزید. حدود 4 دقیقه یا تا زمانی که سطح پنکیک شروع به حباب زدن کند و کف آن چند درجه تیره تر شود بپزید.
5. پنکیک ها را برگردانید و به پخت ادامه دهید تا ته آن چند درجه تیره شود و پنکیک ها قابل لمس شوند، حدود 3 دقیقه. با باقی مانده کره و خمیر این کار را تکرار کنید. (پنکیک های پخته شده را در فر کمی گرم نگه دارید.)
6- با شربت هات چاکلت و خامه فرم گرفته سرو کنید.
منبع: همشهری آنلاین