طرز تهیه پنکیک با شکلات داغ; طعم به یاد ماندنی

پنکیک هات چاکلتی یکی از خوشمزه ترین پنکیک هایی است که از آن لذت خواهید برد.

برای تهیه پنکیک با هات چاکلت 10 دقیقه پخت و 45 دقیقه برای پخت نیاز دارید.

مواد لازم برای شربت هات چاکلت

1 فنجان شربت افرا خالص
1/4 فنجان مخلوط شکلات داغ یا کاکائو

مواد لازم برای پنکیک 4 نفره

یک و نیم پیمانه آرد ساده
نصف فنجان مخلوط شکلات داغ یا کاکائو
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
در صورت لزوم نمک را ریز خرد کنید
یک و یک چهارم لیوان شیر
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده بدون نمک، به اضافه 4 تا 5 قاشق غذاخوری در هر تابه
2 عدد تخم مرغ بزرگ
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
خامه شکل برای سرو

طرز تهیه پنکیک با شکلات داغ

1 برای شربت شکلات داغ: مخلوطی از شربت افرا و شکلات داغ را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مدام هم بزنید تا به جوش آید. حدود 5 دقیقه به جوشیدن ادامه دهید تا شربت به اندازه ای غلیظ شود که تقریباً به پشت قاشق بچسبد. شربت را گرم نگه دارید.

2. برای پنکیک: فر را با دمای 200 درجه فارنهایت (حدود 93 درجه سانتیگراد) گرم کنید. آرد، مخلوط شکلات، بیکینگ پودر و 1/4 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را در یک کاسه متوسط ​​با همزن بزنید. مخلوط شیر و تخم مرغ را داخل مخلوط آرد بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا مخلوط شود (اگر گلوله بود مشکلی ندارد).

4. یک تابه بزرگ نچسب یا سینی فر را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید؛ وقتی آب شد و روی زمین دراز کشید، 1/4 فنجان از خمیر را به همان فاصله روی تابه بریزید. حدود 4 دقیقه یا تا زمانی که سطح پنکیک شروع به حباب زدن کند و کف آن چند درجه تیره تر شود بپزید.

  مین های جنگ ایران و عراق همچنان در حال تلفات هستند

5. پنکیک ها را برگردانید و به پخت ادامه دهید تا ته آن چند درجه تیره شود و پنکیک ها قابل لمس شوند، حدود 3 دقیقه. با باقی مانده کره و خمیر این کار را تکرار کنید. (پنکیک های پخته شده را در فر کمی گرم نگه دارید.)

6- با شربت هات چاکلت و خامه فرم گرفته سرو کنید.

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید