طرز تهیه نان اصیل و سنتی با چای قزوین

چای قنادی سنتی قزوین یکی از کیک های خشکی است که به راحتی در منزل پخته می شود. نان چای را می توان به عنوان صبحانه یا دسر سرو کرد.

این دسر اگرچه در ابتدا به شام ​​و چای معروف بود اما به دلیل طرز تهیه ترد و خوش طعم و البته بسیار آسانی که دارد می تواند گزینه ای خوش طعم و جذاب برای پذیرایی باشد. نان چای قزوینی یکی از شیرینی های اصیل ایرانی است که می تواند صفا و صمیمیت خانه شما را افزایش دهد و همه را دور هم جمع کند.

اگر اهل قزوین هستید، بدون شک نان چای و شیرینی بهشتی شیرینی مورد علاقه شماست. اما برای لذت بردن از ترکیب ترد و بیسکویتی این مربا لازم نیست قزوینی باشید. علاوه بر این نان چای قزوین شیرینی ملایمی دارد و به همین دلیل به نان معروف است. بنابراین، اگر به شیرینی‌هایی علاقه دارید که قند خون شما را زیاد افزایش نمی‌دهند، این شیرینی‌ها برای شما مناسب هستند.

مواد لازم نان با چای قزوین

آرد 225 گرم
پودر قند 60 گرم
به اندازه کافی دانه کنجد
1 عدد زرده تخم مرغ
پنجاه 80 گرم کره قنادی
پودر هل 1/4 قاشق غذاخوری
1 زرده تخم مرغ برای دستمال
بکینگ پودر، قاشق غذاخوری
ماست پرچرب 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
ماست برای یک دستمال 1 قاشق غذاخوری

 نان اصل با چای قزوین

طرز تهیه نان اصیل و سنتی با چای قزوین

برای شیرین شدن نان با چای قزوینی ابتدا روغن را در کاسه ها بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفید شود و حجم آن زیاد شود مانند خامه ای که بعدا حجمش به دست می آید. هیجان

  حضور گروه مالی گردشگری و بانک گردشگری در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته

سپس زرده تخم مرغ را با وانیل و هل به مواد اضافه کنید و هم بزنید. بیکینگ پودر را داخل ماست بریزید و با هم مخلوط کنید سپس به مواد اضافه کنید. آرد را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و خمیر را با نوک انگشت کمی مخلوط کرده و ورز دهید تا داخل روغن نرود.

خمیر یکدست را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. هنگام تهیه حالت دستمال شیرینی .

فر را روشن کنید تا گرم شود. زرده را روی ماست بریزید و زعفران پخته شده را به آن اضافه کنید و با همزن دستی خوب مواد را مخلوط کنید. سپس یک پلاستیک بزرگ تمیز را از وسط نصف کنید و خمیر را وسط قرار دهید و پلاستیک را روی خمیر قرار دهید و خمیر را با وردنه نیم سانت باز کنید و با استفاده از قالب به هر شکلی به خمیر فرم دهید و بیرون بیاورید. و تابه را که کاغذ روغنی گذاشتیم بردارید.

سپس کیک های قالب زده را روی کاغذ چرب شده قرار دهید و داخل مواد یک دستمال بگذارید و روی کیک ها را رنگ کنید و در آخر آنها را با کنجد بریزید و سینی فر را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 15 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود.شیرینی ها و در آخر گریل را به مدت 5 دقیقه روشن کنید تا شیرینی ها طلایی شوند. پس از سپری شدن زمان پخت، قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید نان خنک شود و در قالب قرار دهید.

  رازهای خانه وحشت در تهران

برای تهیه نان چای بدون فر کافیست یک تابه دو طرفه را روی آتش بگذارید تا گرم شود، ماشین لباسشویی را حتما بردارید، سپس کیک های ورقه شده را داخل تابه بریزید و در تابه قرار دهید و روی آن پهن کنید. شعله را به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد.

مواد لازم برای شیرینی نان چای روش دوم

تخم مرغ: 3 عدد
کره: 1 پیمانه
ماست: 1 قاشق غذاخوری
پودر قند: 1 پیمانه
هل: 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 1 ثانیه قاشق چایخوری
آرد: به میزان لازم

طرز تهیه کیک با چای، نان روش دوم

کره را با پودر قند مخلوط کرده و با همزن برقی هم بزنید تا نرم و پفکی شود. سپس 1 عدد تخم مرغ را به همراه 2 زرده به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و خوب هم بزنید. کمی بعد بیکینگ پودر و هل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

در آخر آرد را کم کم به شیرینی اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به شکل خمیر در بیاید. وقتی خمیر صاف و یکدست شد آن را روی سطح صاف پهن کنید و با وردنه به قطر یک سانتی متر باز کنید. سپس خمیر را با اشکال دلخواه فرم دهید. خمیر فرم گرفته را در سینی فر قرار دهید و روی آن کمی زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا شیرینی آماده شود.

منبع: ایسکانیوز

دیدگاهتان را بنویسید