طرز تهیه مرغ و پنیر ساده با اسپاگتی

سینه مرغ آبدار و خوشمزه با پنیر و سس گوجه فرنگی تازه به همراه اسپاگتی، نان سیر و سالاد ساده می تواند یک غذای خوشمزه برای ناهار یا شام باشد.

مواد تشکیل دهنده عالی به نظر می رسند، اما به راحتی آماده می شوند. برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد اولیه، فر و علاقه به آشپزی نیاز دارید:

مواد لازم برای تهیه مرغ و پنیر ساده با اسپاگتی

4 عدد سینه مرغ
یک عدد تخم مرغ بزرگ
نصف لیوان شیر
یک فنجان آرد نان
2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
8 برش پنیر موزارلا
یک کاسه سس ماکارونی آماده
نصف فنجان پنیر پارمزان رنده شده
300 گرم پاستا

طرز تهیه و طرز تهیه مرغ و پنیر ساده با اسپاگتی

1- داخل قالب فر را با دقت چرب کنید و فر را با دمای 176 درجه سانتیگراد گرم کنید.

2. سینه های مرغ را در یک کیسه پلاستیکی بریزید و با چکش بکوبید تا کمی نازک شوند.

در یک کاسه کوچک شیر و تخم مرغ را با هم بزنید.

4- آرد نان را در یک کاسه کمی پهن بریزید.

5- برش های مرغ را در مخلوط شیر و تخم مرغ خیس کنید و در آرد نان بغلتانید.

6- در یک تابه بزرگ کمی روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. مراقب باشید که نسوزد، زیرا روغن زیتون خیلی سریع می سوزد.

7- دو طرف مرغ را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. 3 تا 4 دقیقه برای هر مهمانی کافی است.

8- یک سوم سس پاستا را در ظرف فر آماده شده بریزید. مرغ را روی آن بگذارید و 7 ورقه مازارلا روی مرغ بچینید.

  دستگیری برادر معاون در پمپ بنزین

9- باقیمانده سس پاستا را روی مرغ و پنیر بریزید. روی آن ها پارمزان رنده شده بپاشید و تکه باقی مانده مازارلا را بگذارید. به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بگذارید.

10. در حین پختن مرغ ها، اسپاگتی ها را در آب نمک در حال جوش بریزید و صبر کنید تا بجوشد.

11- مرغ را با اسپاگتی و سالاد سرو کنید و نوش جان کنید.

منبع: همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید