طرز تهیه مربای سبزیجات؛ غذای خوش طعم پاییزی

معمولا اولین چیزی که با شنیدن مربا به ذهنمان می رسد مربا با برگ های مو است.

وقتی کشک را با ظرافت روی برگ های مو می ریزیم و می پیچیم. گال، اما نه تنها با برگ های مو.

مواد لازم برای تهیه مربای سبزیجات

بادمجان ترشی: 2 عدد
فلفل دلمه رنگی: 2 عدد
گوجه فرنگی درشت: 2 عدد
پیاز خرد شده: 1 عدد
روغن: 1 لیوان
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
لپه آب پز: 1/2 فنجان
برنج: 1 پیمانه
تره، جعفری، شوید، ریحان، مرزه و ترخون: 6 قاشق غذاخوری.

طرز تهیه و پخت مربای سبزیجات

1. پیاز را تفت دهید تا مواد آماده شود، سپس زردچوبه و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با پیاز خوب تفت دهید.

2. حالا وقت اضافه کردن سبزیجات خرد شده است. مواد را خوب مخلوط کرده و تفت دهید. حرارت را خاموش کنید و ماهیتابه را کنار بگذارید.

برنج را بشویید و با یک لیوان آب و کمی روغن روی اجاق بگذارید. نمک و فلفل را اضافه کنید و برنج را بپزید تا آب برنج کم شده و نیم پز شود. حالا برنج نیم پز را به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخمر داخل صدف ها آماده است.

3. پوره فلفل و گوجه فرنگی: فلفل را بشویید و روی آن را به شکل گردن برش دهید، داخل تخم مرغ ها و لایه های سفید آن را تمیز کنید تا یک کاسه خالی تشکیل شود. داخل فلفل را با مواد بیکن پر کنید و داخل آن بریزید و داخل گوجه ها را به همین ترتیب پر کنید.

  دندانپزشک را با آب جوش بسوزانید

4. کشک پیاز: پیاز را پوست گرفته، رنده کنید و آب آن را بگیرید، آب جوش و نمک را به آن اضافه کنید. وقتی پیاز نرم شد آن را از آب در حال جوش خارج کرده و زیر آب سرد قرار دهید.

سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید. داخل هر برش را با مواد پر کنید و برگ های پیاز را در یک بسته یا لوله بپیچید.

5. حالا که تمام صدف ها آماده است، یک لایه برگ صدف را کف ظرف مورد نظر قرار دهید، سپس صدف ها را در کاسه قرار دهید. بهتر است صدف ها فقط در یک سطح چیده شوند و روی هم چیده نشوند. پاستا را داخل ماهیتابه به همراه نمک و فلفل و کمی آب به صورت سس روی صدف ها بریزید و بگذارید حدود 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزد.

دیدگاهتان را بنویسید