شیر بادام معروف ترین این شیرهای گیاهی و غیر حیوانی است که اگرچه برای تهیه آن کمی زمان می برد اما شایسته طعم هیجان انگیز است.
1 یک لیوان یا حدود 200 گرم بادام را یک شب یا در یک کاسه آب به مدت 8 تا 12 ساعت خیس کنید.
2. پس از خیساندن، پوست قهوه ای بادام را به راحتی جدا کنید.
3. بادام ها را در مخلوط کن بریزید و 4 فنجان آب اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید سپس آب و بادام را مخلوط کنید.
4. با استفاده از یک پارچه تمیز کننده، مخلوط به دست آمده را صاف کرده و شیر را از مخلوط جدا کنید. باقی مانده رب بادام را در ظرفی بریزید تا خشک شود و سپس آن را آسیاب کرده و به عنوان آرد بادام استفاده کنید.
5. حالا شیر بادام شما آماده است. برای حفظ آن بهتر است از ظرف شیشه ای تمیز درب دار استفاده کنید. می توانید شیر بادام خود را به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.
6. به خاطر داشته باشید که شیر خشکبار از دو ترکیب مجزا تهیه می شود و رسوب مواد آنها کاملا طبیعی است. بنابراین بهتر است قبل از هر بار استفاده ظرف اصلی آنها را به خوبی تکان دهید.