طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی؛ بهترین درمان سرماخوردگی

آش گوجه فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که قدمت آن به شهر تبریز می رسد. آش گوجه فرنگی در تبریز به آبغورا آشی یا بامادر آشی معروف است.

آش گوجه فرنگی به روش های مختلفی طبخ می شود و در هر شهر نام متفاوتی دارد. مواد اصلی سوپ گوجه فرنگی; گوجه فرنگی، برنج و آبگوشت؛ که به آن انواع لوبیا اضافه می شود. سوپ گوجه فرنگی شباهت زیادی به آب میوه دارد، اما تفاوت آن در این است که بیشتر از سوپ گوجه فرنگی استفاده می شود. در اینجا دو روش برای تهیه سوپ گوجه فرنگی آورده شده است.

روش اول

مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه فرنگی
1 کیلوگرم گوجه فرنگی
1 فنجان برنج
بعد از 200 گرم
جعفری 200 گرم
بهترین نیم اندازه
آب 1 فنجان
2 عدد پیاز
1 فنجان لوبیا آبی
3 فنجان آبگوشت
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

دستور پخت سوپ گوجه فرنگی

قبل از شروع پخت بهتر است حبوبات را از شب قبل در ظرف آب بریزید و آب آن را چند بار عوض کنید تا خیس بخورد. این باعث می شود هم سریعتر بپزند و هم پف کنند.

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. تابه ای را که در آن روغن ریخته اید قرار دهید و روی اجاق گاز قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شود.

وقتی پیاز کمی طلایی شد، زردچوبه را اضافه کرده، هم بزنید و با هم تفت دهید. برای تزئین سوپ می توانید پیاز داغ بگیرید.

  افزایش اندک قیمت دلار

لوبیاها را از کاسه خارج کرده و آبکشی کنید. سپس به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. سپس 5 پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حدود یک ساعت بجوشد.

برنج را بشویید و آبکش کنید و بعد از پخت لوبیا و آب گوشت را به تابه اضافه کنید. مواد را با ملاقه مخلوط کنید.

سپس تره فرنگی و جعفری را تمیز کرده و بشویید. سپس روی تخته آشپزخانه برش بزنید و به همراه بهترین ها به مواد اضافه کنید. به خاطر داشته باشید که آبگوشت در این مرحله باید زیاد تبخیر شده باشد. و فقط مقدار کمی از سبزیجات کافی است. سپس در قابلمه ای بریزید و 20 دقیقه صبر کنید تا سبزیجات بپزند.

سپس گوجه ها را بشویید و سپس رنده کنید یا اگر همزن دارید هم بزنید. و بعد از پختن سبزیجات آن را به تابه اضافه کنید.

سپس یک قاشق غذاخوری نعناع خشک را به تابه اضافه کنید و سپس فلفل و ادویه دلخواه را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

حرارت را کم کنید و سوپ گوجه فرنگی را به مدت 30 دقیقه بپزید تا پخته شود. در این مدت باید سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد.

پس از پخته شدن سوپ، آن را از روی حرارت بردارید. سپس به آبگوشت اضافه کنید و هم بزنید تا آبگوشت مزه آبگوشت پیدا کند.

در آخر روی سوپ گوجه فرنگی را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کرده و برای ناهار سرو کنید.

 سوپ گوجه

روش دوم

مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه فرنگی
1 کیلوگرم گوجه فرنگی
بعد از 200 گرم
جعفری 200 گرم
بلغور 1 فنجان
آب 3 قاشق غذاخوری
2 عدد پیاز
1 فنجان لوبیا آبی
3 فنجان آبگوشت
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

  درگیری برای نسل های آینده جامعه 24

دستور پخت سوپ گوجه فرنگی

بهتر است حبوبات را از شب قبل در ظرف آب بریزید و چند بار آب آن را عوض کنید تا خیس بخورد. این باعث می شود که آنها سریعتر پف کنند و بجوشند.

سپس در مرحله اول پیاز را پوست گرفته و بشویید و روی تخته آشپزخانه به قطعات کوچک برش دهید. یک قابلمه مناسب آماده کنید و کمی روغن مایع داخل آن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.

غلات از قبل شسته شده را به پیاز طلایی اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا بپزد.

سپس گوجه ها را بشویید و سپس با رنده رنده کنید. به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

حبوبات را آبکشی کرده و با کمی آب در قابلمه دیگری بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد.

پس از پخته شدن لوبیاها، آنها را به تابه با بلغور جو دوسر اضافه کنید.

سپس سبزیجات را تمیز کرده و بشویید و سپس روی تخته آشپزخانه برش دهید. و وقتی آش کاملا پخت و سفت شد به تابه اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد. سعی کنید سبزیجات را زیاد نپزید تا کدر نشوند.

در آخر قابلمه را از روی حرارت بردارید و آب گوشت را به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا آبگوشت خوشمزه شود.

در آخر سوپ گوجه فرنگی را در ظرفی زیبا بریزید و با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.

نکاتی برای درست کردن سوپ گوجه فرنگی

همانطور که گفته شد در مناطق مختلف از دانه های مختلفی در آش گوجه فرنگی استفاده می شود. علاوه بر لوبیا در آش می توانید عدس، نخود، گندم و به را اضافه کنید.

  Vulkan Vegas Spieltempel Erfahrungen Und Test 2022

در دستور اصلی سوپ گوجه فرنگی گوشت وجود ندارد اما در صورت تمایل می توانید از گوشت چرخ کرده در سوپ استفاده کنید.

اگر آب گوشت ندارید می توانید از عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید.

اگر سوپ گوجه فرنگی شما هنوز بی رنگ است، با افزودن گوجه فرنگی می توانید از یک قاشق غذاخوری پاستا در سوپ استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی که یاد گرفتیم برای چهار نفر مناسب است. اگر تعداد افراد بیشتر یا کمتر است نسبت مواد اولیه را تغییر دهید.

دیدگاهتان را بنویسید