طرز تهیه سوپ قارچ برای یک رستوران خوشمزه

خبر مرکزی- سوپ قارچ را می توان یک سوپ بسیار خوشمزه و بین المللی دانست، زیرا در اکثر کشورهای دنیا تهیه می شود و طرفداران خود را دارد، البته می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد.

یکی از معروف ترین و رایج ترین پیش غذاها در دنیا سوپ است که انواع مختلفی دارد و معمولا در سرتاسر دنیا درست می شود. در واقع وقتی نام یک پیش غذا به میان می آید، اولین چیزی که به ذهن همه می رسد سوپ است.

همانطور که می دانید سوپ انواع مختلفی دارد و می توانید سوپ های مختلفی را با مواد مختلف درست کنید و نوش جان کنید.

به گزارش خبر مرکزی، سوپ قارچ یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین سوپ هایی است که در سراسر جهان تهیه می شود. از آنجایی که نمی توانید از مرغ در این سوپ استفاده کنید، برای گیاهخواران نیز گزینه بسیار سالمی است. افراد غیر گیاهخوار می توانند از آب مرغ یا آب مرغ در این سوپ خوشمزه استفاده کنند.

سوپ قارچ یک رستوران خوشمزه است

دستور تهیه این پیش غذای فوق العاده را در ادامه خواهید خواند. با ما بمان.

مواد لازم برای سوپ قارچ و شیر

قارچ درجه یک 500 گرم

2 عدد پیاز متوسط

2 عدد هویج متوسط

100 گرم تره فرنگی

خامه 200 گرم

250 گرم شیر

100 گرم کره

آرد سفید 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

سوپ قارچ یک رستوران خوشمزه است

طرز تهیه سوپ قارچ

در همان ابتدا، همانطور که اشاره کردیم، این سوپ در هر منطقه و کشوری به همین شکل درست می شود، بنابراین می توانید دستور پخت خود را داشته باشید، مثلا اگر گیاهخوار هستید، می توانید شیر و خامه را از آن جدا کنید. پس دست و خلاقیت خود را در آشپزی باز کنید و بگذارید ذهن و دستتان کار کند.

  گذرگاه گردش خون مشتعل شد

به گزارش خبر مرکزی، برای تهیه سوپ خامه ای قارچ ابتدا باید پیاز را ریز خرد کنید سپس قابلمه مناسبی را روی اجاق بگذارید و روغن اضافه کنید.

وقتی کره آب شد پیاز را اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد. وقتی پیاز طلایی شد مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود.

در این مدت تره و هویج را ریز خرد کرده و بعد از نرم شدن پیاز به قابلمه اضافه می کنیم.

تره، هویج و پیاز را با هم به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم، سپس قارچ ها را ورقه ای برش می دهیم (اگر دوست ندارید قارچ زیر دندان تان بیاید، آنها را به صورت سنگ های کوچک برش دهید). بعد از 10 دقیقه قارچ ها را اضافه کنید.

سوپ قارچ یک رستوران خوشمزه است

مواد را 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند. سپس آرد سفید را کم کم در یک لیوان آب جوش حل می کنیم (آرد را کم کم اضافه می کنیم تا آرد گلوله نشود) و به قابلمه اضافه می کنیم.

در این مرحله 3 پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و مقداری نمک و فلفل به سوپ اضافه می کنیم. 5 دقیقه صبر می کنیم تا مواد بجوشد سپس شیر را با خامه مخلوط کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از افزودن مخلوط شیر و خامه باید مراقب بود که سوپ نجوشد.

چند دقیقه بعد جعفری خرد شده را به آش اضافه می کنیم و درب قابلمه را نمی گذاریم تا آش جا بیفتد. پس از آماده شدن سوپ، روی آن را با قارچ تزئین کرده و سرو کنید.

  ایالات متحده منبع ناآرامی و تضعیف نظم جهانی است

اگر تا به حال با این مشکل مواجه شده اید که بعد از اضافه کردن شیر، ظاهر سوپ خراب شده و سوپ شما کلفت می شود، دیگر نگران نباشید زیرا با یک ترفند آسان می توانید از این مشکل جلوگیری کنید.

قبل از اضافه کردن شیر کافی است آن را به دمای محیط برسانید تا به دمای محیط برسد یا آن را گرم کنید و سپس به سوپ اضافه کنید.

سوپ قارچ یک رستوران خوشمزه است

سوپ قارچ را خوشمزه تر می کنیم

اگر می خواهید سوپ شما بسیار خوشمزه و لذیذ باشد، می توانید به جای آب از آب مرغ یا گوشت گاو استفاده کنید. این روش البته سوپ شما را خوشمزه تر می کند، البته به شرطی که اگر گیاهخوار نیستید یا برای دوست گیاهخوار درست نمی کنید، بتوانید این کار را انجام دهید.

نکات و ترفندهایی برای تهیه سوپ خامه ای قارچ با شیر

در نظر داشته باشید که در این مقاله بارها به آن اشاره کرده ایم، پخت و پز یک امر سلیقه ای است و بستگی به ذائقه هر فرد دارد، پس هر دستور پخت را خودتان درست کنید و با توجه به نوآوری و سلیقه خود آن را درست کنید.


بیشتر بخوانید: آموزش انواع غذاهای رشته فرنگی


بر این اساس ممکن است سیب زمینی به مذاق همه خوش نیاید و اگر شما و خانواده تان یکی از آن ها هستید به راحتی می توانید آن را از این سوپ حذف کنید و مشکلی پیش نمی آید.

توجه داشته باشید که در این ظرف و هر ظرفی که از خامه استفاده می شود باید در آخر و زمانی که حرارت را خاموش کردید اضافه کنید تا خامه نجوشد.

  درمان لرزش دستها ؛ چه چیزی باعث لرزش دست می شود؟

سوپ قارچ یک رستوران خوشمزه است

بعد از اینکه سوپ خاموش شد و روی حرارت خاموش شد، آن را میل کنید، اگر احساس کردید کمی اسیدیته نیاز دارد و خیلی شیرین است، مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید.

اگر شما هم دوست دارید سوپتان آبکی باشد، شیر و قارچ را اضافه کنید و اجازه ندهید زیاد بجوشد.

همانطور که گفته شد می توانید از آب مرغ یا آب مرغ در این سوپ استفاده کنید.

به گزارش خبر مرکزی، بعضی ها دوست دارند سوپشان کاملا سفید باشد، اگر شما هستید بهتر است به جای سیاه از فلفل سفید استفاده کنید و هویج را خیلی ریز خرد کنید تا رنگ نگیرد.

اگر می‌خواهید سوپ غلیظ‌تر شود، مقداری جو دوسر به سوپ اضافه کنید.

قبل از شروع، شیر را از یخچال خارج کنید تا دمای آن با فضای بیرون یخچال برابر باشد.

2022-11-11 03:30:03

دیدگاهتان را بنویسید