طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی

جامعه 24- در دنیا انواع و اقسام سالادها وجود دارد، اگرچه به عنوان پیش غذا سرو می شوند، اما معمولا بیشتر آنها را می توان به عنوان وعده غذایی اصلی در نظر گرفت.

در این مطلب با یک سالاد خوشمزه فرانسوی به نام سالاد کاردینال آشنا شدیم.

به گزارش جامعه 24، این سالاد در فرانسه بسیار معروف و پرطرفدار است و به روش های مختلفی درست می شود. با موادی که در اینجا نوشته ایم می توانید این سالاد خوشمزه را برای 4 نفر تهیه کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه سالاد کاردینال

مواد لازم برای سالاد فرانسوی کاردینال

ژامبون یا سینه مرغ 200 گرم

خیارشور 100 گرم

سیب زمینی 250 گرم

1 فنجان گردو

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

3 سر کاهو

½ فنجان برنج

سس مایونز ½ فنجان

کیسه ماست ½ فنجان

خامه صبحانه 2 تا 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و آبلیموی تازه به اندازه کافی

طرز تهیه سالاد کاردینال

طرز تهیه سالاد کاردینال

برای درست کردن این سالاد خوشمزه همانطور که در مواد دیدید به برنج نیاز داریم. برنج را با 1 قاشق چایخوری نمک در ظرفی بریزید و نیم ساعت صبر کنید تا کمی خیس شود.

سپس یک قابلمه مناسب با این مقدار برنج برداشته و تا نیمه آن را با آب پر می کنیم. روی اجاق می گذاریم و با حوصله صبر می کنیم تا آب بجوشد.

طرز تهیه سالاد کاردینال

در این فاصله می توانید از فرصت استفاده کنید و خیارشورها را سنگی کنید و کنار بگذارید.

حالا نوبت آبکش کردن برنج است. سپس آب جوش را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب در حال جوش بماند تا پخت اولیه تمام شود. زمانی که هسته برنج کمی سفت شد و اطراف آن نرم شد، برنج را آبکش کنید. پس از آبکش کردن برنج، آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

  هنگام استفاده از ضد آفتاب چه اشتباهاتی مرتکب می شویم؟

در مرحله پنجم یک بخارپز را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم 30-40 دقیقه بجوشد.

سیب زمینی ها را در ظرفی بریزید و بعد از اضافه کردن آب بگذارید بجوشد. در همین حین، گردو را خرد کنید.

سیب زمینی های پخته شده را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن پوست آن ها را بگیرید و ریز خرد کنید.

طرز تهیه سالاد کاردینال

سپس برنج را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید کاملا خنک شود.

برنج را بگذارید خنک شود و در این فاصله کاهو را بشویید و خشک کنید و خیلی ریز خرد کنید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد پاستا


ژامبون را ریز خرد کرده و همراه با کاهو، سیب زمینی، برنج، گردو و خیارشور در ظرف مناسبی بریزید.

طرز تهیه سالاد کاردینال

در این قسمت ظرف مناسبی برداشته و سس مایونز و خامه صبحانه را داخل آن می ریزیم و با چنگال هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود.

در این مرحله ماست، نمک، فلفل سیاه و آبلیموی تازه را به سس اضافه می کنیم و روی سالاد می ریزیم و روغن زیتون را اضافه می کنیم.

مانند هر سالاد یا سالاد ماکارونی دیگر، بهتر است آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

2022-08-19 03:30:03

دیدگاهتان را بنویسید