طرز تهیه سالاد سیب زمینی و گردو

سالادها همیشه یکی از بهترین انتخاب ها برای میان وعده هستند. خوشبختانه انواع مختلفی از سالادها برای هر سلیقه ای وجود دارد. سالادها علاوه بر طعم و مزه، سرشار از مواد مغذی هستند.

اگر به رستوران های بزرگ نگاه کنید، می بینید که در منوی آنها سالادهای زیادی وجود دارد که گاهی حتی از غذاهای اصلی گرانتر و متنوع تر هستند.

به طور کلی سالاد به غذا یا پیش غذا گفته می شود که با ترکیبی از سبزیجات مختلف با ادویه هایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و … سرو می شود. سالادها را معمولا سرد سرو می کنند و علاوه بر سبزیجات می توان غذاهای دیگری مانند تخم مرغ، لوبیا آب پز، گوشت، پنیر و … را نیز به آن اضافه کرد که در این صورت ارزش غذایی آن افزایش می یابد و می توان از آن به عنوان غذا استفاده کرد. .

امروز طرز تهیه سالاد سیب زمینی و گردو را به شما آموزش می دهیم، به دلیل مواد موجود در این سالاد می توانید از آن به عنوان غذای اصلی مانند سالاد الویه و سالاد با پاستا استفاده کنید.

بافت این سالاد مانند سالاد الویه و پاستا به گونه ای است که می توان آن را شکل داد و تزیین کرد و در مهمانی ها زیبایی سفره را دو چندان می کند.در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی و گردو

سیب زمینی پخته و 2 فنجان جواهرات خرد شده

سینه مرغ خلال شده 1 پیمانه

  10 درصد قرعه کشی خودرو لغو شد

ترشی نگینی خلال شده 1/2 پیمانه

پیاز خرد شده 1/2 پیمانه

گردو خرد شده 1/2 پیمانه

سس مایونز 1/2 فنجان

1 عدد پیاز

خامه صبحانه 1 تا 2 قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه 1 تا 2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

نکاتی در مورد مواد تشکیل دهنده سالاد سیب زمینی و گردو

 سالاد سیب زمینی و گردو

1- نکات مربوط به سیب زمینی

وقتی سیب زمینی ها پخته شدند باید بگذارید خنک شوند سپس سس را به آن اضافه کنید چون اگر سیب زمینی ها داغ باشند سس از بین می رود و فکر می کنید سس کم است پس سس بیشتری اضافه کنید سس زیاد اضافه کنید شل می شود بافت سالاد شما

2- نکات مربوط به مرغ

برای خوش طعم شدن مرغ، آن را به جای آب با آب گوشت، ساقه کرفس و هویج بپزید. آبگوشت یا آبگوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات با حرارت دادن استخوان ها با سبزیجات ساقه ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می شود.

آبگوشت در انواع سوپ ها، سس ها و البته بسیاری از غذاها استفاده می شود و تاثیر زیادی در طعم غذا دارد، می توانید آبگوشت را خودتان در منزل تهیه کنید و یا از سوپرمارکت ها به صورت آماده خریداری کنید.

3- نکات مربوط به سس مایونز

سس مایونز

هنگام استفاده از سس مایونز مراقب باشید. سس مایونز کالری و چربی بالایی دارد، بنابراین باید به مقدار محدود مصرف شود، پس سس مایونز را اضافه کنید و حساب کنید. اگر طعم خامه را دوست ندارید، می توانید آن را حذف کنید، زیرا طعم اصلی سالاد با سس مایونز است.

  فوق ستاره آرژانتینی، رکورددار لالیگا + عکس

برخی از افراد همیشه می پرسند چه زمانی از سس مایونز با ماست در تهیه غذا یا سالاد استفاده می شود؟ به جای آن می توان از ماست استفاده کرد. این تا حدودی خوشمزه است. چکیده را جایگزین کنید، اما ماست معمولا چکه می کند، بنابراین توصیه می شود این کار را برای مهمانی ها انجام ندهید.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و گردو

1- ابتدا سینه مرغ را با پیاز + هویج + کرفس + نمک + زردچوبه + آب مرغ بپزید و بعد از جوشاندن آن را به صورت جواهرات برش دهید.

۲- سیب زمینی را آب پز کنید، پس از خنک شدن آن را به قطعات کوچک برش دهید.

3- خیارشور و پیاز را ریز خرد کنید.

4- گردوها را از قبل از چند ساعت در آب خیس کنید سپس پوست آنها را بگیرید اگر گردو را به پوسته اضافه کنید ممکن است سالاد کمی تلخ شود.

5- مرغ + سیب زمینی + ترشی + گردو + پیاز را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

7- اگر می خواهید کمی آب مرغ به مواد اضافه کنید اما در نظر داشته باشید که باید خیلی کم آب مرغ اضافه کنید تا بافت سالادتان شل نشود.

8- سس مایونز + خامه + نمک + فلفل + آبلیمو را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.

9- مواد را در ظرف مورد نظر بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید.

 سالاد سیب زمینی و گردو

سالاد سیب زمینی و گردو

1- اگر می خواهید سالاد خود را به شکل سرو کنید، ابتدا باید توجه داشته باشید که سالاد باید کمی سفت تر از حد معمول باشد، بنابراین مقدار کمی مایع کمتری مانند آب مرغ، سس و … به سالاد اضافه کنید.

  SL جدید; شاهکار مرسدس بنز از خانواده ای 70 ساله!

2- در مرحله بعد یک کیسه فریزر را با قیچی برش داده و کاملا باز کنید سپس به شکل دلخواه در بیاورید تا قسمتی از کیسه فریزر از قالب خارج شود تا برای خارج کردن سالاد از فریزر مشکلی نداشته باشید. کیسه باید بزرگتر از شکل باشد.

3- پس از قرار دادن کیسه فریزر در قالب، مواد سالاد را با احتیاط داخل قالب بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سالاد تمام قسمت های قالب را پر کند و مواد منسجم شوند سپس به مدت حدودا در یخچال قرار دهید. 3 ساعت.

4- بعد از گذشت این مدت فرم را از یخچال خارج کنید سپس فرم را در بشقاب یا بشقاب برگردانید و با احتیاط فرم را بردارید تا سالاد از فرم خارج شود سپس کیسه فریزر را با احتیاط خارج کنید. در این مرحله اگر احساس کردید سس کم شده می توانید کمی سس به آن اضافه کنید و با پشت قاشق آن را پخش کنید.

دیدگاهتان را بنویسید