طرز تهیه زینگر برگر با طعم فوق العاده

زینگر برگر یکی از پرطرفدارترین همبرگرهای دنیاست که با پای تمشک آن می توانید بهترین زینگر برگر را در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید.

برگر مرغ برجریا زینگر یکی از فست فودهای خوشمزه است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. این نوع همبرگر از سینه مرغ بدون پوست و استخوان، ادویه های مختلف با پنیر چدار یا گودا تهیه می شود.

اگر از علاقه مندان به استفاده از گوشت سفید به جای قرمز هستید، پیشنهاد می کنیم این نوع دستور پخت را که در این قسمت آورده ایم، امتحان کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه برگر مرغ (زینگر برگر)

مقدار مواد لازم
4 عدد فیله مرغ
نمک به میزان لازم
پودر فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
بکینگ پودر 1/3 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
1 فنجان آرد برنج
1 فنجان آرد ذرت
1 فنجان آرد سفید
2-3 تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری سرکه سفید
سس خردل 3 قاشق غذاخوری
کمی روغن سرخ کردنی
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
نان باگت گرد 4 عدد
کاهو یا کلم به مقدار لازم
پنیر کدو 4 برگ

طرز تهیه برگر مرغ (زینگر برگر)

ابتدا سینه های مرغ را با چرخ گوشت بکوبید. می توانید فیله ها را بین پلاستیک در فریزر قرار دهید و با چرخ گوشت با احتیاط بکوبید.

در یک کاسه سرکه، نمک، سس خردل، پودر پاپریکا و سیر را اضافه کنید.

مرغ را نیم ساعت بگذارید و امتحان کنید.

تخم مرغ ها را در ظرفی بزنید.

آرد سفید، آرد برنج، آرد ذرت، فلفل سیاه، فلفل سفید، بکینگ پودر، نمک و پودر سیر را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.

  غذاهایی که از دوره قاجار ایرانی شده اند

فیله مرغ را یک بار در مخلوط آرد بغلتانید و سپس آن را در کاسه تخم مرغ فرو کنید.

دوباره در مخلوط آرد بزنید تا مرغ کاملا آغشته به آرد شود.

نصف روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید و وقتی خوب داغ شد تکه های مرغ را در آن سرخ کنید. هر دو طرف را قرمز و طلایی کنید.

روی یک طرف نان یک لایه سس مایونز و خردل بمالید.

سپس مرغ را با نان باگت و سپس یک ورقه پنیر بگذارید تا آب شود

همچنین می‌توانید خیار، گوجه‌فرنگی، کاهو و کلم را در ساندویچ خود خوابانده و نوش جان کنید.

نکات مهم

برای تهیه همبرگر مرغ به جای سینه مرغ می توانید از پای مرغ نیز استفاده کنید.

می توانید از پودر سوخاری برای تهیه زینگر همبرگر نیز استفاده کنید، اما استفاده از آرد گندم می تواند درآمد زیادی از زینگر همبرگر شما داشته باشد.

هنگام سرخ کردن، مرغ ها را بهتر است در روغن داغ فرو کنید.

منبع: ایسکانیوز

دیدگاهتان را بنویسید