طرز تهیه خورش گوجه سبز

خورش گوجه سبز یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است زیرا گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است و به خورش های فصلی معروف است. اگر از طرفداران غذاهای ترش هستید این خورش را حتما امتحان کنید.

گوجه سبز خواص زیادی دارد که با تهیه خورش گوجه سبز می توانید از آن بهره ببرید.می توانید گوجه سبز را فریز کنید یا کنسرو کنید تا هر زمان که خواستید این خورش جذاب را به راحتی تهیه کنید.

مهمترین خواص گوجه سبز پیشگیری از سرطان، تعادل چربی خون، تعادل اسید معده و جلوگیری از پیری سلولی است. خورش گوجه سبز را معمولا با خورش تهیه می کنند که شامل گوشت گاو و گوسفند می شود اما اگر گوشت قرمز دوست ندارید می توانید آن را با گوشت های سفید مانند مرغ و بوقلمون تهیه کنید.

با مقدار مواد این دستور می توانید برای 4 نفر یک خورش آلو سبز تهیه کنید. اگر می خواهید کمتر یا بیشتر خورش درست کنید، فقط مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم خورش گوجه سبز

20 عدد گوجه سبز بزرگ
سینه یا پای مرغ 4 عدد
جعفری 300 گرم
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
3 عدد پیاز متوسط
شکر و کره مایع به اندازه کافی
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه خورش گوجه سبز

خورش گوجه سبز

مرحله 1: مرغ را تفت دهید

ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و روی اجاق گاز قرار دهید سپس 3 فنجان آب داخل قابلمه بریزید. سپس تکه های مرغ را با پیاز، کمی نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ روی حرارت ملایم بپزد.

  کرمان لرزید

مرحله 2: پیاز را تفت دهید

در مرحله بعد دو عدد پیاز باقیمانده را خرد کرده سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار دهید و کمی روغن مایع داخل آن بریزید. پس از داغ شدن روغن، پیاز خرد شده را در قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود.

مرحله 3: سبزیجات را تفت دهید

پس از نرم شدن پیاز، کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زردچوبه و پیاز یکدست شوند. سپس بعد از تمیز کردن جعفری، آن را با آب سرد بشویید، سپس آبکشی کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.

سپس جعفری را خرد کرده و با نعناع خشک به پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم تا جعفری و نعنا کمی سرخ شوند سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. .

مرحله 4: سبزیجات را اضافه کنید

صبر کنید تا آب قابلمه مرغ نصف شود سپس در مرحله اول پیازی را که با مرغ در قابلمه ریخته اید بردارید. سپس نعنا و جعفری تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و بگذارید مواد با هم بپزند.

مرحله 5: گوجه سبز را اضافه کنید

سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. وقتی مرغ کاملاً پخت شکر را به خورش اضافه کنید. حدود 15 دقیقه صبر کنید تا خورش جا بیفتد و روغن اضافه کنید سپس خورش را با برنج سرو کنید.

منبع: پارسی دی.

دیدگاهتان را بنویسید