طرز تهیه بستنی با طعم نسکافه ای

کیک پنیر یکی از محبوب ترین دسرهای دنیاست و در واقع نوعی دسر است که از دو لایه تشکیل شده است که لایه اصلی آن از پنیرهایی مانند پنیر خامه ای، ماسکارپونه و خامه معمولا با پودر قند یا پودر قند شیرین تشکیل شده است.

لایه زیرین کیک از بیسکویت پودری یا انواع کیک مخصوصا کیک اسفنجی تهیه شده است و کیک را می توان با انواع سس شکلاتی، سس میوه، ژله یا میوه به سلیقه افراد تزیین کرد.

کیک بر حسب طرز تهیه به دو دسته پخته و نپخته (خنک شده) تقسیم می شود که می توانید این دسر زیبا و خوشمزه را نیز تهیه کنید.

از آنجایی که کیک یکی از دسرهای پرطرفدار است و به دلیل ظاهر زیبایی که دارد، سفره شما را بسیار چشم نواز می کند، بنابراین برای مهمانی ها و مجالس مناسب است، بنابراین در این قسمت تصمیم گرفتیم که کیک نسکافه ای را با تمام نکات آن درست کنیم. . به شما می گوییم پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه کیک نسکافه ای

بیسکویت پتی بور 2 بسته

کره 40 گرم

شیر 3 تا 4 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه 200 گرم

200 گرم شکلات تخته ای

پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 150 گرم

پودر قند 1 قاشق غذاخوری

خامه فرم گرفته 150 گرم

پودر نسکافه 1 قاشق غذاخوری

آب جوش 1 قاشق غذاخوری

وانیل 1/4 قاشق چایخوری

پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوری

آب سرد 4 قاشق غذاخوری

نکاتی در مورد مواد تشکیل دهنده کیک نسکافه ای

ماده خام

1- نکات مربوط به پنیر ماسکارپونه

پنیر ماسکارپونه

همانطور که می دانید پنیر خامه ای انواع مختلفی دارد. پنیر ماسکارپونه یکی از آن هاست که از خامه خالص تهیه می شود و نسبت به سایر پنیرهای خامه ای خوشمزه تر است. البته اگر از خامه محلی استفاده کنید بسیار خوشمزه تر می شود. بازار این پنیر بهترین انتخاب برای دسرهایی مانند کیک است.

ماسکارپونه گرانتر از پنیرهای دیگر است. بنابراین در شرایط اقتصادی کنونی احتمالاً برای بسیاری گزینه مناسبی نیست، بنابراین می توانید پنیرهای خامه ای دیگر را جایگزین کنید که مقرون به صرفه تر هستند، اما در نظر داشته باشید که پنیر با شوری بسیار کم را انتخاب کنید، زیرا اگر پنیر شور باشد ترکیب شوری و شیرینی بسیار بد است.

2- نکات مربوط به خامه فرم گرفته

بیا دیگه

خامه قنادی معمولاً یکی از سخت ترین کارهای قنادی برای تازه کارها است، اما باید بدانید که خامه زدن اصلا سخت نیست و فقط به تجربه، مهارت و دقت نیاز دارد.

گاهی اوقات می گویند خامه را با همزن برقی به مدت 15 تا 20 دقیقه مخلوط می کنید تا شکل بگیرد اما همانطور که در بالا گفته شد در کیک ها نباید زیاد روی زمان بندی ها تمرکز کنید و مهمتر از آن شما یک وسیله دارید چه کسی می داند چه دارید. در دسترس شما.

  افزایش وام مسکن به 700 میلیون تن آیا قدرت خرید مردم افزایش می یابد؟

مثلا همزن شما می تواند یک همزن قوی یا متوسط ​​باشد البته نتیجه ای که با این دو همزن در 15 دقیقه به دست می آید متفاوت است.می توان با همزن متوسط ​​در مدت 15 دقیقه خامه تهیه کرد اما همین نتیجه با یک همزن قوی میکسر در 8 دقیقه به دقیقه برسید.

حالا اگر قدرت همزن خود را نمی دانید و خامه را با همزن قوی به مدت 15 دقیقه هم می زنید، چیزی که به دست می آورید خامه نیست و به اصطلاح خامه تبدیل به کره می شود، پس به برنامه ها دقت کنید و اصل مطلب. ملاک باید شناخت ابزار شما باشد. در این قسمت نحوه صحیح شکل دادن به خامه قنادی را توضیح می دهیم.

هر زمان که از لوازم قنادی خامه درست می کنید، بسته به نیازتان، آن را در بسته های نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کمتر بسته بندی کنید تا زمانی که می خواهید از آن استفاده کنید، فقط بسته بندی لازم را از فریزر خارج کنید. شروع کنید، باید خامه را فریز کنید، آن را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا یخ شود و بستنی شود.

سپس خامه را در ظرفی بریزید و همزن را با سرعت متوسط ​​قرار دهید و با یک دست با سرعت بالا بزنید خامه براق است چون نمی شکند اما وقتی شروع به پختن کرد رنگ آن کم کم رنگ می شود خاموش کنید و مخلوط کنید به آرامی با حرکات دایره ای خامه را زیر و رو کنید تا کرم های زیر ظرف هم زده شوند.

غیر از کدر شدن خامه، علامت دیگر خامه این است که رد تیغه های همزن روی آن می افتد و وقتی سر همزن را از ظرف خامه بیرون می آورید، خامه باید به آن بچسبد. همچنین وقتی خامه آماده شد، اگر ظرف را زیر و رو کنید، زمین نخورید.

وقتی خامه آماده شد زیاد هم نزنید هر بار به اندازه ای که نیاز دارید به خامه فرم دهید چون بعد از شکل دیگری نمی توانید از آن برای تزیین کیک یا دسر استفاده کنید.

ظرفی که می خواهید خامه را در آن فرم دهید بهتر است شیشه ای یا فلزی یا چینی باشد اگر ظرف شما پلاستیکی است چربی خامه را جذب می کند و خوب فرم نمی گیرد.

یکی از راه هایی که کرم به فرم گرفتن بهتر کمک می کند این است که لایه های همزن و ظرفی که می خواهید کرم را در آن فرم دهید کاملا سرد و بدون چربی و کاملا تمیز باشد. در نظر داشته باشید که اگر تابه خامه داغ باشد، خامه تشکیل نمی شود.

3- نکات مربوط به ژلاتین

ژلاتین

هنگام تهیه دسر می توانید بپرسید چه زمانی باید از برگ ژلاتین و پودر ژلاتین استفاده کنید، برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که برای تهیه همه دسرها می توانید از هر دو برگ ژلاتین و پودر ژلاتین استفاده کنید، اما نکاتی در مورد طرز تهیه آنها وجود دارد که خدمات شما را ارائه خواهیم کرد

  ویدئو/ مرگ بازیکن الجزایری در زمین فوتبال

مهمترین تفاوت ورقه های ژلاتینی با پودر این است که دسرهایی که با ورقه ژلاتین درست می شوند نرمتر هستند بنابراین بهتر است از ورقه های ژلاتینی استفاده کنید.

هر ورق ژلاتین معادل 3 گرم است هر قاشق چایخوری پودر ژلاتین قنادی استاندارد نیز 3 گرم است برای هر گرم پودر یا ورقه ژلاتین به 5 برابر آب نیاز دارید، یعنی. آب مورد نیاز است.

روش استفاده از پودر ژلاتین به این صورت است که باید در ظرفی پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید. دقت کنید پودر ژلاتین را با آب سرد کم کم مخلوط کنید چون اگر تمام پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید پودر ژلاتین به صورت گرانول در می آید و در آخر پودر ژلاتین را که ریختید به مدت 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید.ژلاتین اسفنجی می شود، آن را روی حرارت غیر مستقیم (بخار، کتری یا سماور) قرار دهید تا شفاف و صاف شود.

اگر می خواهید از ورقه های ژلاتینی استفاده کنید ابتدا آن را در یک کاسه آب سرد بریزید سپس ورق ها را در آب خیس کنید سپس آب سرد را با توجه به وزن ورقه ها کنار بگذارید و با این کار آتش غیر مستقیم بگذارید تا نرم و شفاف شود.

اگر شیر یا مایعی در دستور دارید که باید حرارت داده شود، یک ورقه ژلاتین به شیر یا مایعی که وقتی نرم شد داغ است اضافه کنید و بگذارید شفاف شود.

وقتی ژلاتین آماده شد و خواستید به مواد دیگر اضافه کنید، اگر داغ اضافه کنید دسرتان پف می کند و اگر خیلی سرد بود ژلاتین بسته می شود و با مواد دیگر مخلوط نمی شود. داغ کنید یعنی چند قاشق غذاخوری مایع دسر را کم کم به ژلاتین که داغ شد اضافه کنید سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید.

همانطور که می دانید دلیل اصلی بستن خامه یا ژله ژلاتین است، اما نکته مهم این است که باید ژلاتین را طوری اضافه کنید که در صورت استفاده زیاد، خامه سفت شود و اگر کمتر از مقدار استفاده شود، خامه درست شود. شل کنید و نبندید پس به مقدار مشخص شده در دستور دقت کنید.

طرز تهیه چیزی برای کیک نسکافه ای

طرز تهیه کیک با آیسینگ

1- بیسکویت ها را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا کاملا پودر شوند.بعد از پودر شدن کامل بیسکویت ها کره آب شده + شیر را به آن اضافه کنید.مواد را خوب هم بزنید تا کره داخل بیسکویت ها شکسته شود.بعد از اضافه کردن. کره + شیر اگر احساس کردید چسبندگی لازم را ندارند می توانید دوباره کره یا شیر اضافه کنید. برای ذوب کردن کره هرگز آن را روی حرارت مستقیم قرار ندهید. سماور یا کتری برای آب شدن.

  کشف یک درمان جدید برای فیبروز ریوی

2- کف قالب کمربندی 20 سانتی را در کیسه فریزر قرار دهید. بیسکویت ها را داخل قالب بریزید. خوب فشار دهید تا کاملا صاف و یکدست شود. برای فشار دادن بیسکویت ها می تونید از چیز سنگینی مثل چرخ گوشت یا لیوان استفاده کنید سپس به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار دهید و اگر قالب کمربندی ندارید می توانید کف قالب را با سلفون بپوشانید.حتما سلفونی را انتخاب کنید که بیرون بیاید تا بعداً بتوانید از آن به عنوان دسته برای خارج کردن کیک از قالب استفاده کنید.

3- بلوک شکلاتی را رنده کنید سپس 100 گرم خامه صبحانه را داخل شیر در حال جوش بریزید تا داغ شود. مراقب باشید خامه نجوشد. بعد از گرم شدن خامه 100 گرم شکلات رنده شده اضافه کنید. وقتی شکلات ذوب شد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

4- پنیر خامه ای را یک ساعت قبل از اینکه به دمای محیط برسد از یخچال خارج کنید سپس پنیر + پودر قند را با همزن برقی مخلوط کنید سپس وانیل + نسکافه را اضافه کنید اگر نسکافه ای که استفاده می کنید پودر شده است نیازی نیست با آب در حال جوش هم بزنید اما اگر دانه های نسکافه درشت بود با ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنید سپس به مواد اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید سپس خامه فرم گرفته را به مواد اضافه کنید.

طرز تهیه کیک با آیسینگ

5- در مرحله بعد مخلوط خامه + شکلات را که از درجه حرارت پایین آمده به مواد اضافه کنید. دوباره با همزن هم بزنید. پودر ژلاتین + آب سرد را داخل سماور می گذاریم تا شفاف شود سپس ژلاتین را کنار می گذاریم تا کمی خنک شود سپس به مخلوط اضافه می کنیم و خامه + پنیر را اضافه می کنیم سپس مواد را روی بیسکویت ها می ریزیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود.

6- پس از جا افتادن مواد از یخچال خارج کنید 100 گرم خامه صبحانه را دوباره داغ کنید سپس شکلات رنده شده را به آن اضافه کنید و وقتی شکلات ذوب شد بگذارید مواد خنک شوند سپس این مواد را روی مواد بریزید. چیز کیک چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

7- برای درآوردن کیک از قالب ابتدا کیک را با یک چاقوی تیز دور آن را آزاد کنید سپس کمربند قالب را باز کنید.اگر از قالب کمربندی استفاده نکردید دوباره کیک را با چاقوی گرد آزاد کنید سپس با احتیاط سلفون بردارید. کیک را از قالب گرفته، کیک را روی میز کار قرار داده و با کاردک در ظرف سرو قرار دهید. برای برش کیک، 15 دقیقه قبل از اینکه لایه بیسکویت کمی نرم شود و در هنگام برش نشکند، آن را از یخچال خارج کنید.

چیزی برای یک کیک خنک

دیدگاهتان را بنویسید