طرز تهیه انار از انار; ویژه شب یلدا

اگر به دنبال ایده خلاقانه برای تزیین سفره شب یلدا هستید، دستور پاناکوتا با انار را حتما امتحان کنید.

اگر به دنبال ایده خلاقانه برای تزیین سفره شب یلدا هستید، دستور تهیه انار با انار ما را حتما بخوانید; دسر پاییزی بسیار خوشمزه و ساده و در عین حال زیبا برای سرویس سفره شب یلدا. این پاناکوتا را به شکل انار که یکی از میوه های اصلی شب یلدا است درست کنید تا با طرح و رنگ زیبایش در مقابل سفره یلدای شما مقاومت کند.

پانا کوتا یک دسر ایتالیایی با بافتی نرم و لطیف است و در طعم های مختلف تهیه می شود. این دسر محبوب بین المللی از شیر و خامه تهیه می شود. کلمه پاناکوتا به معنای خامه آب پز است.

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا با انار

مواد لازم برای تهیه دسر انار که با انار تزیین شده است:

2 لیوان شیر
یک چهارم فنجان خامه برای صبحانه
پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذاخوری
یک هشتم قاشق غذاخوری وانیل
دو عدد انار
یک بسته پودر ژله
روغن برای روانکاری قالب در صورت لزوم

طرز تهیه پاناکوتا از انار

برای تهیه مخلوط پاناکوتا و ژله انار می توانید هر شکل و تزیینی را به دلخواه انتخاب کرده و به راحتی اجرا کنید. در این دستور به دو مدل بسیار زیبا و کاربردی برای شب یلدا می پردازیم. فقط مراحل آماده سازی را با دقت دنبال کنید.

همانطور که گفتیم در مورد شب یلدا از دانه های انار برای تزیین دسر استفاده می کنیم. استفاده از دانه های انار در بافت شفاف ژله، ترکیب زیبایی را برای سرو سفره به شما می دهد که می توانید در جاهای مختلف از آن استفاده کنید.

  حراج خودرو سایپا بدون قرعه کشی; 40 میلیون ارزان تر از بازار

طرز تهیه و مراحل تهیه دسر با انار

1 برای شروع ابتدا روی قالب دسر را با قلم مو و روغن بپوشانید. به گونه ای که تمام قسمت های ظرف آغشته باشد این کار را انجام می دهیم تا هنگام درآوردن دسر از قالب مشکلی نداشته باشیم و ژله به راحتی از ظرف جدا شود. به یاد داشته باشید که این اصل را در قالب های پیچیده رعایت کنید، زیرا ممکن است نتیجه تلاش شما در آخرین مرحله از بین برود.

نکته: اگر محلول پاناکوتا هنگام انتقال به دسر اصلی (که حاوی ژله انار است) داغ باشد به بافت ژله آسیب می رساند و به اصطلاح ژله حل می شود.

همچنین هنگام ریختن مواد دقت کنیم که سطح پاناکوتا که پایه دسر ماست به صورت یکنواخت و یکنواخت پخش شود. سه تا چهار ساعت طول می کشد تا دسر پاناکوتای خوشمزه ما سفت و سفت شود.

2. ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کنید تا ژله کاملا در آب حل شود و تبدیل به محلول شیشه ای شفاف شود. پس از اطمینان از حل شدن کامل دانه های ژله در آب، نصف لیوان آب سرد به محلول اضافه کنید.

دوباره محلول را خوب هم بزنید تا مخلوط شود. در این قسمت دانه های انار را به مخلوط اضافه می کنیم. کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مواد را با احتیاط داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید. به مدت یک ساعت اجازه دهید ژله سفت شود.

3. تاکنون طرح دسر آماده شده است. اما برای اینکه دانه های انار بیشتری در ژله نمایان شود به یک زمینه نیاز داریم. این زمینه سفید از پاناکوتای وانیلی ساخته شده است. در واقع این پایه اصلی دسر است. به این دو مزیت مهم، باید طعم منحصر به فرد خود را از پاناکوتا اضافه کنید. بنابراین دسر امشب ما علاوه بر زیبایی تضاد قرمز و سفید طعمی به یاد ماندنی را برای مهمانان شما به ارمغان می آورد.

  بهترین هتل های اهواز را به شما معرفی می کنیم

4. در مرحله اول باید پودر ژلاتین را روی یک پیمانه شیر (به دمای محیط رسیده) بریزیم و به روش بونماری در شیر حل کنیم.

در روش بانماری مخلوط شیر و ژلاتین را به مدت یک دقیقه یا کمتر در مایکروویو با دمای 150 درجه قرار می دهند تا به اصطلاح پودر ژلاتین در شیر ایجاد شود. اگر به مایکروفر دسترسی ندارید، مخلوط را برای چند دقیقه روی کتری بخار قرار دهید تا به همان نتیجه برسید.

5. سپس خامه را با چنگال مخلوط کنید تا بافت نازکی پیدا کند و با یک پیمانه شیر و شکر و وانیل باقیمانده مخلوط کنید. این مخلوط را ابتدا به ظرف مناسبی منتقل کرده و روی حرارت بسیار ملایم هم بزنید تا دانه های شکر خوب حل شوند.

در این مرحله پودر ژلاتین را حل کرده و شیر را به موادمان اضافه کرده و هم می زنیم. اجازه دهید مخلوط دسر کمی خنک شود سپس با احتیاط روی ژله انار بریزید و در یخچال قرار دهید. این دسر خوشمزه را می توانید در لیوان های تکی سرو کنید یا در قالب بریزید و در قالب تهیه کنید.

منبع: آکالا

دیدگاهتان را بنویسید